Pentru ce se pregătește Armata Globaliștilor

În războiul celor bogați pentru a-și păstra averile și privilegiile, tinerii români, băieți și fete, au fost rugați să se prezinte la centrele de recrutare, unde au șansa unică în viață de a deveni soldați profesioniști.

Ministerul Apărării, extrem de opac când vine vorba de ajutorul militar concret oferit regimului Zelensky, a fost foarte transparent de data asta: salariile nete ale recruților pleacă de la 2.022 lei plus sporuri. Pentru leafa respectivă, de casier-rezident la Carrefour, ministrul Apărării are senzația că se vor îmbulzi câte 10 tineri pe fiecare din cele 5.093 de posturi ”scoase la concurs”.

În occidentul luminat există o frenezie a înarmării de nedescris. Se cumpără armament în draci, însă politicienii au constatat că au o mare problemă: cine va mânui respectivele rachete/tancuri/tunuri/avioane/ mitraliere de ultimă generație? Băieții care joacă FIFA24 pe Playstation?! Fetele care și-au făcut a doua casă la Băneasa Mall? Sau poate înșiși postacii supărați că mai există ruși în viață, iar Putin pare o idee mai sănătos decât Biden?

În orice caz, cei mai vocali dintre războinicii înrolați virtual în Armata Globaliștilor vor fi ultimii dispuși să meargă pe front. Ei doar dau din gură non-stop, în speranța că va există suficientă carne de tun în rândul cetățenilor mai slabi de înger, cu mari probleme de discernământ.

Armata Globaliștilor, dotată cu tehnică preponderent americană de către guvernele-marionetă aflate la dispoziția Casei Albe, îi cuprinde pe toți fraierii din Europa dispuși să moară după ce Mîndruță, Striblea și CTP le-a băgat frica-n oase (pe bani buni, evident). Vin rușii peste noi în 3-5-10 ani, să moară Schwab dacă te mint! Să ne pregătim, fraților. Să le rupem picioarele la sălbaticii ăia!

Toți politicienii din Europa au preluat ordinul de la Casa Albă și se comportă în consecință. Armata Globaliștilor trebuie să fie aptă de luptă. ”Ne vom baza pe sprijinul nostru puternic pentru Ucraina și vom consolida apărarea europeană”, spune Ursula von der Leyen, după o recentă discuție cu Emmanuel Macron. Statele Unite, Franța și Germania au stabilit deja cine și ce avioane vinde, cine, cât și de unde cumpără. Și-au împărțit piața europeană de desfacere. Din ciclul ”Tupeu de potlogar”, cu câteva luni înainte de alegeri Charles Michel ne vorbește despre ”suveranitatea Europei”. Cu trimitere evidentă către înarmarea până-n dinți, pentru ca UE să nu depindă de hachițele unui președinte ca Donald Trump.

Apropo de Trump, să nu ne facem iluzii. Tocmai a afirmat pe rețeaua Truth Social că europenii trebuie să scoată alte sute de miliarde de euro din buzunare pentru a beneficia în continuare de protecția Pentagonului. ”Noi suntem implicați în ajutorarea Ucrainei cu peste 100 de miliarde de dolari mai mult decât NATO”, spune Trump, care pare să fi uitat deja de promisiunea că va încheia războiul la 24 de ore de la revenirea în Biroul Oval.

Lupta într-un conflict care nu este al nostru, în Armata Globaliștilor, ar fi normal să aibă alte reguli decât cele obișnuite. Românii, europenii, ar trebui să voteze la referendum dacă vor să participe la mascarada elitelor de la Davos. Iar cei care votează DA ar trebui să meargă ei înșiși pe front, fără excepții: de la politicieni și funcționari publici, până la experți militari, jurnaliști, postaci și influensări. Mai mult, după fiecare trei luni de război, participarea la conflict ar fi bine să fie supusă din nou la vot, pentru a vedea dacă supraviețuitorii îl doresc cu aceeași ardoare.

Armata Globaliștilor nu va lupta cu rușii nici acum, nici peste zece ani. Ea va fi acolo, foarte bine echipată, doar pentru a stinge din fașă orice răzvrătiri ale populației care refuză să accepte Noua Ordine Mondială.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Dincolo de descrierea corectă a situației, ceea ce ignoră oarecum acest articol este marea masă de indivizi de vârstă potrivită, proaspăt ”importați” în Europa, plătiți și ocrotiți ca la momentul potrivit să devină brusc membrii Armatei Globaliștilor: MIGRANȚII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs