Îngeri și Demoni în varianta propagandei globaliste

Este incredibil câtă intoleranță răzbate din mass-media MSM și de pe rețelele sociale în legătură cu discutarea unui subiect de maxim interes pentru viitorul planetei. Intoleranță tocmai din partea celor care, în mod obișnuit, pretind o deschidere totală față de minoritățile de orice fel. Adică față de oameni diferiți nu doar ca aspect fizic, ci și ca mod de gândire.

Nu există o cultură a dialogului civilizat. Despărțiți ideologic în cele două tabere binecunoscute, oamenii trec direct la pumni în gură. Ei sar peste salutul respectuos, peste orice dezbateri (cu sau fără argumente) și ajung la vorbe grele cu o ușurință demnă de conflictele din epoca de piatră.

Faptele lipsite de ambiguitate, ideile înlănțuite într-o logică elementară, informațiile de necontestat, toate sunt puse la colț. Sunt ignorate. Contează doar să aparții uneia dintre tabere, care cu siguranță deține adevărul absolut.

Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin este un eveniment major nu neaparat prin prisma celor două personalități, ci datorită conjuncturii internaționale. Orice noi informații sau abordări din partea președintelui Rusiei ar trebui să constitue o prioritate pentru toți cetățenii care urmăresc scena politică globală și sunt îngrijorați în legătură cu urmările războiului din Ucraina. Nu mai zic de politicieni, psihologi sau experți militari.

Prima regulă într-un conflict este să-ți cunoști foarte bine inamicul. Așadar, contează mai puțin dacă îl urăști sau îl simpatizezi pe Putin. Sau pe Zelensky. Cu cât știi mai multe despre cei doi, cu atât poți judeca mai limpede. Și poți, eventual, să-ți calculezi următorii pași. Să ai o anumită perspectivă asupra viitorului.

În plus, spre deosebire de Zelensky sau Biden, pare că Putin are într-adevăr un cuvânt de spus în angrenajul factorilor de decizie de la vârful puterii, așa-numitul Deep State.

Înainte chiar ca Putin să fi deschis gura în interviul lui Tucker, mulți s-au repezit să pretindă că va debita minciuni. Propagandă de la Kremlin. Sau că nici nu are importanță dacă Putin va rosti adevărul, din moment ce politicienii liberali l-au etichetat drept ”criminal de război”. Agresor. Invadator. Măcelar.

Așadar, potrivit propagandei oficiale ar fi inutil să-l urmărim pe Putin, chiar dacă până la Maidanul din 2014 avea un CV ireproșabil. Lucrurile s-au schimbat radical. Orice-ar spune devine automat ”nul și neavenit”. În plus, chiar și în aceste condiții, cum ar putea schimba ecuația războiului un simplu interviu? Ar schimba cel mult percepția oamenilor cu privire la gradul de vinovăție al părților implicate.

Apoi, dacă totuși insistați să vedeți interviul pentru a avea informații cât mai complete, trebuie să știți că și Tucker este un soi de drac împielițat: ”Tucker nu e jurnalist. E un activist al urii, al ticăloșiei și al minciunii”, conchide Lucian Mîndruță, pe Facebook. Așa au decretat și băieții de la CNN și MSNBC, care au invitat-o pe celebra Hillary Clinton să despartă apele și să tragă concluzia. Iat-o pe Hillary dezlănțuită, plină de nerv: ”Tucker Carlson este un idiot util. El spune lucruri neadevărate, repetă pachetul de minciuni al lui Vladimir Putin despre Ucraina. Este ca un cățeluș – A fost concediat de la atât de multe posturi din SUA încât nu m-ar surprinde dacă ar apărea cu un contract de la un post din Rusia”.

Iar când europarlamentarul Guy Verhofstadt afirmă că Tucker ar trebui să fie blocat la granițele UE și declarat ”persona non grata”, atunci știi cu siguranță că ceva scârțâie puternic în mințile liberalilor globaliști, campioni ai toleranței absolute (însă doar atunci când interesele o cer).

Cu cât establishmentul strânge șurubul cenzurii, cu atât lumea renunță mai repede la sursele tradiționale de informare.

Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” (Ioan 8, 32).

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Tucker, unul dintre cei mai vestiti jurnaliati americani, a calcat pe bataturi pe cei din USA , din UE deoarece a spus lucrurilor pe nume nu ca mass media „oficiala” care ne minte incontinuu. pentru prima data se afla realitatea prin faptul ca Putin vrea sa negocieze. din pacate suntem incontinu bombardati cu neadevaruri despre acest razboi iar lumea este in detuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs