Jurnal de front | Sclavia modernă

🔹 Avem de-a face cu o ipocrizie cruntă în cazul politicienilor liberali. Scholz, Macron, Iohannis și fanii lor îi pun la zid pe antieuropeni. Fără să precizeze ce înseamnă de fapt ”antieuropenismul”. Fără să spună că mulți cetățeni sunt de fapt împotriva politicilor liberale, neomarxiste, implementate discreționar de Bruxelles. Pe de altă parte, aceiași politicieni se bat cu pumnul în piept că vor o Europă puternică. Ei sunt proeuropeni. Doar că Europa puternică nu poate fi decât SUVERANĂ. Puneți-l pe Iohannis să pronunțe cuvântul ”suveranitate”, în orice context, și o să vedeți că rămâne mut. La fel și Ursula von der Leyen. Nimeni nu vrea o Europă puternică, suverană, ci una îngenuncheată în Biroul Oval. Europenii fie se vor scutura de jugul colonial, fie vor rămâne într-o sclavie modernă, în drum spre globalismul luminos al lui Klaus Schwab.

🔹 Ați observat bine, Ursula von der Leyen nu a pomenit niciodată despre competiția economică (și de orice natură) cu Statele Unite, simultan cu parteneriatul militar în cadrul NATO. Nu a pomenit despre viitorul luminos al Europei. A vorbit și vorbește doar despre amenințările dinspre China și Rusia. De parcă SUA ar pune pe primul plan interesele europenilor. De altfel, s-a văzut clar în pandemie și acum, în vremuri de război. Casa Albă și Pentagonul ne-au tratat fix ca pe niște parteneri strategici: ne-au tâlhărit la drumul mare fără să clipească!

🔹 Când scriu aceste rânduri mai este o oră până la discursul lui Iohannis în plenul Parlamentului european. Vă pot da, în exclusivitate, principalele puncte ale intervenției (pe surse din bucătăria Palatului Cotroceni): tranziția la economia verde, implementarea Agendei 2030, punerea industriei de armament la dispoziția Kievului, susținerea Ucrainei ”atât timp cât va fi necesar”. Ca să-l parafrazăm pe președinte, ”Cumpărați avioane și rachete într-o veselie, produceți obuze de 155 mm, învățați să trageți cu pușca. Altfel, după 2024 vom avea înmormântări!”.

🔹 Alianța strategică PSD+PNL=LOVE, la care s-ar adăuga UDMR în caz de necesitate, va fi foarte greu de doborât în următoarele cicluri electorale. Comasarea alegerilor din 2024 reprezintă o mare potlogărie, justificată oficial prin ”economii la buget” și ”mărirea prezenței la vot”. Practic, știm că 80 la sută dintre primării sunt în ograda PSD+PNL, iar alte 7 la sută ar fi la UDMR. Restul de 13 la sută se distribuie între USR și PMP, aflați la rându-le într-o alianță zisă ”de dreapta”. Calculul cinic este simplu: întregul aparat al administrației locale va fi pus în slujba partidelor mainstream, care oricum beneficiază de importante fonduri guvernamentale și de oameni de afaceri potenți. Scopul principal al comasării este diminuarea procentelor obținute de AUR și SOS. Evitarea unui dezastru la europarlamentare. Protestele fermierilor și poziționarea diasporei în raport cu birocrații de la Bruxelles, dar și nemulțumirile legate de politica europeană față de Ucraina, au teoretic capacitatea de a produce mari surprize dacă alegerile nu vor fi comasate.

🔹 Uimitor cât de multă lume îl vede pe jurnalistul american Tucker Carlson drept ”trădător”. Un adevărat pericol pentru securitatea globală. Oare ce fel de judecată dreaptă pot face simplii cetățeni dacă primesc informații doar dintr-o singură sursă, pervertită de propaganda de stat? Sau poate nici nu au nevoie de ”judecată dreaptă”, ci doar de o simplă confirmare a prejudecăților formate în subconștient, de-a lungul anilor, în urma unui bombardament zilnic cu fake-news-uri plăcute urechii. ”Vin rușii, pregătiți-vă de război!”.

🔹 Aflăm că Iranul ar putea să aibă prima bombă nucleară într-o săptămână și alte câteva într-o lună. În plus, Iranul, Rusia și China vor organiza exerciții militare maritime comune în luna martie, ”pentru a spori securitatea și stabilitatea comerțului maritim internațional, pentru a combate pirateria și terorismul maritim”. Se profilează un al doilea jandarm de anvergură globală, închiriat cu ziua de țările grupate în jurul BRICS.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. As vrea sa il cred pe Carlson, dar dupa ce a recunoscut ca mintea cu buna stiinta la Fox imi vine foarte greu. Ce credibilitate mai poate avea?

    • Haideti sa judecam punctual, fapta cu fapta. Ce credibilitate mai au CNN, Reuters sau Gigi24?

  2. Nu cred ca se profileaza un al doilea jandarm mondial; se creeaza o alta ordine mondiala, cu tari care incheie aliante pentru a nu mai fi la cheremul jandarmului-care este de fapt un bandit- SUA, care lupta- inutil, dupa parerea mea- sa-si pastreze suprematia.
    Iar discutia ca se vor uni doi poli- dolar/ yuan-, este prematura, iar a ghici cum va arata globalizarea, in caz ca va avea loc, este riscant.
    Deocamdata Europa este in agonie si ceea ce se intrevede cu siguranta este distrugerea ei de catre pradatorii occidentali, nu de catre ROW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs