EXPLOZIV | Extrase din interviul lui Carlson cu Putin

Pe rețelele sociale și în mass-media MSM se propagă o stare de surescitare maximă din pricina prezenței jurnalistului Tucker Carlson la Moscova. Lideri de opinie pretind că ceea ce știm deja despre autocratul Vladimir Putin, din presa guvernamentală, este arhisuficient. Nu avem nevoie de alte amănunte.

Informațiile trebuie să curgă dintr-o singură direcție, pentru ca publicul să conștientizeze importanța continuării războiului. Orice opinie a Kremlinului este, din start, falsă, nulă și neavenită.

Faptul că globaliștii insistă pe aplicarea cenzurii nu reprezintă o noutate. În ultimii patru ani de pandemie și război suprimarea vocilor contestatare a fost politică de stat atât în SUA, cât și în Europa.

Unii merg chiar și mai departe: ei cer arestarea lui Tucker Carlson. Atât de tare deranjează adevărul și expunerea politicienilor-marionetă, aflați în slujba filantropilor de la Davos.

Iată mai jos, în premieră mondială, câteva extrase șocante și fascinante din interviul lui Tucker Carlson cu președintele rus Vladimir Putin:

🔹 Joe Biden are o problemă de percepție. Când se uită în oglindă i se pare că îl vede pe președintele SUA, nu pe un actor de mâna a treia care uneori mai uită replicile.

🔹 Granița voastră de sud ar fi mult mai bine apărată dacă aș trimite acolo două detașamente ale Miliției din Moscova înarmate cu bastoane.

🔹 Noi credem în valorile tradiționale. Promovarea minorităților sexuale în cadrul Pentagonului a fost o eroare. Primesc informații că generalii voștri vor să participe la Eurovision, ceea ce spune multe.

🔹 Mulți miliardari filantropi din SUA au ajuns la o anumită vârstă. Nu știu de ce sunt preocupați mai mult de nepoții noștri decât de nepoții lor. Dacă aș fi în locul lui Biden, i-aș strânge pe toți într-un hotel și le-aș da, non-stop, filme cu Tom și Jerry. Să se bucure și ei de viață.

🔹 Mesajul nostru este că Rusia vrea pace. Pentru asta suntem pregătiți să distrugem SUA în mai puțin de 60 de minute.

🔹 Ultima dată când m-a sunat Zelensky eram la sala de fitness și nu am putut să răspund.

🔹 Pe Olaf Scholz îl înțeleg. A văzut multe filme de la Hollywood și vrea răzbunare. Îi doresc succes, poate găsește gaze mai ieftine în Australia.

🔹 Dintre politicienii din Europa, cel mai mult îl stimez pe Klaus Iohannis. Are darul de a nu mă enerva, pentru că nu spune nimic.

🔹 În Orientul Mijlociu treaba se va regla atunci când israelienii se vor întoarce în Rusia cu tot cu conturile lor din Occident.

🔹 Apropo de amenințările hibride, domnule Tucker Carlson, cum ar fi dacă peste războaiele de astăzi s-ar suprapune un nou virus? Sunt oare pregătiți specialiștii de la Pfizer? Dar doamna Ursula von der Leyen?
……………….
Notă: Extrasele de mai sus, din interviul cu Putin, sunt pur imaginare. Fac parte din categoria ”pamflet ordinar”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Felicitari Adrian!

  2. Dincolo de pamfletul reusit, cateva fragmente din interviul original, gasesti pe aici.. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs