Scrisoare deschisă privind viitorul tratat al OMS

O scrisoare deschisă din partea lui Uwe G. Kranz

Această scrisoare deschisă a membrului MWGFD (Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie e.V.), Uwe Kranz, fost ministru și fost președinte al Biroului de poliție penală al landului Turingia, se referă la tratatul OMS privind pandemia și la Regulamentul sanitar internațional (RSI) al OMS și este adresată tuturor membrilor Bundestag-ului german și parlamentelor statelor.

SCRISOARE DESCHISĂ

Tratatul OMS privind pandemia și Regulamentul sanitar internațional al OMS

Stimate domnule sau doamnă,

27 ianuarie 2024 a fost data limită până la care OMS ar fi trebuit să prezinte statelor membre proiectele consultative ale Acordului privind pandemia (AP), în conformitate cu articolele 19 și 20, și ale Regulamentului sanitar internațional (RSI), pentru a respecta termenul limită specificat în Constituția OMS – ordinea juridică de bază a acestei suborganizații a ONU. Prin urmare, legalitatea deciziilor luate de organele sale depinde de faptul dacă ele se bazează pe statut și respectă statutul. Niciun organ nu poate lua o decizie conformă din punct de vedere juridic în afara competențelor care i-au fost acordate. O încălcare a Statutului ar însemna că cele două instrumente juridice nu ar putea fi negociate în cadrul celei de-a 77-a Adunări Mondiale a Sănătății, care va avea loc între 27 mai și 1 iunie 2024.

În forma lor actuală, cele două instrumente juridice ar da OMS puterea de a ordona orice măsură de urgență și de a cenzura dezbaterea științifică și discursul liber în mass-media (presupus pentru a combate ”infodemia”) în cazul unei urgențe de sănătate publică de importanță internațională sau regională pe care numai ea ar putea să o declare, chiar și când vorbim doar despre amenințări potențiale. OMS va emite ordine obligatorii, și nu doar recomandări ca până acum, și va pune în aplicare măsuri de monitorizare și control adecvate. Ea va putea controla producția și alocarea tuturor medicamentelor și vaccinurilor, va putea dispune închiderea grădinițelor, a școlilor și a universităților, va putea impune restricții de călătorie, va putea cere examinări medicale, vaccinări obligatorii și certificate de sănătate globală și va putea solicita contribuții financiare substanțiale din partea fiecărei țări.

OMS ar putea, prin urmare, să oprească și să pornească democrația noastră prin declararea unei urgențe de sănătate publică de interes internațional sau regional (PHEIC sau PHERC). Întrerupătorul se află în mâinile unei singure persoane, aleasă în mod netransparent și care nu răspunde penal, directorul general al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Acesta a fost membru al Frontului de Eliberare a Poporului terorist din Tigray, ministru etiopian al sănătății (2005-2012) și ministru de externe (2012-2016) al acestui regim criminal înainte de a deveni director general al OMS în 2017.

OMS nu este legitimată în mod democratic, toți angajații săi se bucură de imunitate penală în temeiul articolului 13 din Constituția OMS, nu se poate intenta nicio acțiune în justiție împotriva deciziilor OMS, 80% din bugetul său este finanțat de sponsori privați (în primul rând Fundația Bill și Melinda Gates), iar strategia sa este determinată de aceștia (Forumul Economic Mondial, Fundația Rockefeller etc.).

În proiectul RSI-2024, principiile de acțiune anterioare (respectarea demnității și a drepturilor și libertăților omului) au fost complet înlocuite cu noile principii de acțiune (echitate, diversitate și incluziune); în ultima versiune a tratatului privind pandemia, demnitatea a fost reintrodusă ca principiu director doar după o puternică opoziție internațională, dar a fost clar relativizată. Deliberările privind cele două ”instituții juridice” se desfășoară în secret. În forma lor actuală, acestea contrazic toate principiile constituției noastre, ordinea de bază liberă și democratică, precum și principiile statului de drept, democrației și federalismului.

Mai avem la dispoziție doar patru luni pentru a pune capăt bântuirii unui regim de sănătate unic, pentru a respinge această lege internațională de împuternicire a OOMS și pentru a împiedica declarația noastră națională de supunere, așa cum au făcut între timp multe alte state. În cazul în care RSI-2024 va fi adoptată cu majoritate simplă la cea de-a 77-a Adunare Generală a Organizației Mondiale a Sănătății și nu va fi respinsă de guvernul german, va deveni un instrument obligatoriu de drept internațional începând cu luna mai 2025. În cazul în care tratatul privind pandemia este adoptat cu o majoritate de 2/3, el trebuie să fie înaintat Bundestagului și Bundesratului pentru ratificare.

În special, vă invit să solicitați o dezbatere parlamentară a RSI-2024 în cadrul grupurilor parlamentare, în Comisia pentru sănătate și afaceri juridice și cu guvernul.

Vă solicit să cereți Ministerului Sănătății să se informeze cu privire la stadiul actual al negocierilor dintre Comisia Europeană și OMS și să obligați guvernul federal să revoce delegarea de sarcini către Comisie și să preia din nou el însuși, fără întârziere, conducerea negocierilor.

Vă solicit să solicitați ca RSI-2024 și tratatul privind pandemia să fie traduse de către serviciile științifice și analizate în detaliu în ceea ce privește consecințele sale juridice pentru toate ministerele. Nu mai este o problemă de sănătate, ci o problemă de existență.

Vă solicit să nu aprobați acum proiectul RSI 2024 și să organizați o dezbatere publică, democratică și transparentă cu privire la conținutul acestuia.

Vă solicit să puneți capăt plăților directe și indirecte disproporționate ale Germaniei către OMS și să discutați opțiunea retragerii Germaniei din OMS.

Voi fi bucuros să răspund la orice întrebare pe care o aveți.

Cu deosebită considerație

Uwe G. Kranz

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Slavă Domnului că am discernământ să deosebesc binele de rău. Sper să nu fim subjugați de OMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs