Spectacol cu bani, arme și tractoare la Bruxelles

Atmosferă de mare sărbătoare astăzi, la Bruxelles. Jandarmii au scos tunurile cu apă și au amplasat garduri de sârmă ghimpată, în timp ce sute de fermieri au venit în capitala Uniunii Europene, cu tractoarele, la îndemnul lui Vladimir Putin.

Aproape că se pune de-o revoluție, însă mass-media are altă viziune. Jurnaliștii ignoră protestele din Europa, le tratează superficial, într-un colț de pagină, pentru a nu fi acuzați că sunt agenți FSB. Și, evident, pentru a continua să primească subvenții babane din partea guvernelor și a corporațiilor.

Prudenți, globaliștii fără niciun Dumnezeu suflă și-n iaurt. Se pregătesc să susțină războiul din Ucraina și după probabila revenire a lui Trump la Casa Albă, cu banii și sacrificiile papagalilor de serviciu din Europa.

Birocrații de la Bruxelles au pregătit documente care să legalizeze uriașa deturnare de fonduri către un stat extracomunitar, profund corupt, care abia a început negocierile de aderare. Pomana de 50 de miliarde de euro va primi, cel mai probabil, și viza Ungariei, cu anumite compromisuri pe care urmează să le aflăm. Însă valetul Casei Albe, Ursula von der Leyen, are și alte cadouri pentru Zelensky: un supliment de 5 miliarde de euro, bani ce urmează a fi depuși de statele UE în ”Facilitatea europeană pentru pace” – un fond extrabugetar folosit pentru a compensa livrările de arme către Ucraina. ”Pace prin mai mult război”, iată motto-ul globaliștilor de la Bruxelles.

Minciuna propagandei de stat este aceeași – Zelensky ne apără și pe noi de barbarii ruși, potrivit eurodeputatului lituanian Rasa Juknevičienė: ”Sper că toate celelalte 26 de țări vor da dovadă de unitate și leadership în găsirea unei soluții la ceea ce reprezintă o problemă existențială pentru Europa. Ucraina luptă și pentru noi.

Umiliți de partenerii de peste ocean după detonarea NordStream, nemții întorc și celălalt obraz. Practic, devin principalul inamic european al Rusiei, prin prisma livrărilor de armament și de bani către Kiev. Ministrul Apărării, Boris Pistorius, pare a fi angajat cu jumătate de normă la Pentagon. Tocmai a anunțat că Germania a strâns la bugetul apărării o sumă record, de 72 miliarde euro (2,1% din PIB), pentru a face din Bundeswehr ”coloana vertebrală a apărării colective în Europa”. Totodată, a propus introducerea serviciului militar obligatoriu și a dat de înțeles că Germania se va implica militar mult mai puternic pe scena internațională, după modelul partenerilor de la Washington.

De altfel, cancelarul Olaf Scholz a sugerat că în eventualitatea întoarcerii lui Trump la Casa Albă le revine Germaniei și Franței misiunea de a se lua la trântă cu Putin, prin intermediul bieților ucraineni.

Pe de altă parte, poziția lui Viktor Orban, care nu crede într-o soluție militară la conflictul din Ucraina, rămâne singura realistă, de bun-simț. Trimiterea în continuare de bani și arme la Kiev nu va face decât să escaladeze războiul, în loc să aducă pacea.

Din nefericire, puterile Ungariei la Bruxelles sunt limitate. Amenințările legate de falimentarea țării prin intervenția brutală a mafiei financiar-bancare au fost cât se poate de palpabile. Ele ar putea fi puse în practică în situații limită, fără nicio urmă de regret față de simplii cetățeni care păcătuiesc mortal prin faptul că s-au atașat de conceptul de suveranitate (și, implicit, de libertate).

Izolați în turnul lor de fildeș înconjurat de sârmă ghimpată și tranșee pline de jandarmi, politicienii-marionetă ignoră realitatea cu un dispreț vizibil, afișat la fereastră.

Ei nu simt pericolul nici măcar în ultimul ceas. Merg ținându-se strâns de mâini, cu capul înainte, împunși în coaste de cuțitele păpușarilor care le-au promis o bătrânețe liniștită dacă respectă întocmai scenariul.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Burn, baby burn…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs