Panică la OMS din cauza ”negocierilor dificile” 

Un comentariu de Norbert Häring (Germania)

Pe 22 ianuarie, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a organizat o ședință de informare pentru a pune la curent statele membre cu privire la stadiul negocierilor privind un tratat global privind pandemiile și înăsprirea Regulamentului sanitar internațional (RSI). Atacul verbal al directorului general al OMS împotriva oricărei critici la adresa planurilor arată cât de subțiri sunt acum nervii acestuia în fața blocării planurilor sale de a-și extinde drastic propria putere.

În discursul său de deschidere <1> Tedros Gehbreyesus a spus:

Statele membre s-au angajat la sarcina istorică de a prezenta Adunării Mondiale a Sănătății, în luna mai a acestui an, un acord privind pandemia și un pachet de amendamente pentru îmbunătățirea Regulamentului Sanitar Internațional. (…) Această muncă nu este ușoară și se desfășoară într-un mediu foarte dificil. INB [organismul de negociere a tratatului pandemic; N.H.] și grupul de lucru al RSI lucrează în mijlocul unui val de știri false, minciuni și teorii ale conspirației.

Unii susțin că acordul privind pandemia și RSI vor transfera suveranitatea către OMS și vor da secretariatului OMS puterea de a impune țărilor măsuri de izolare sau mandate de vaccinare. Știți că acestea sunt știri false, minciuni și teorii ale conspirației. Afirmațiile sunt complet false. Știți că acordul nu conferă OMS astfel de puteri, pentru că îl scrieți chiar dumneavoastră.

Nu putem permite ca acordul istoric, această piatră de hotar în domeniul sănătății globale, să fie sabotat de cei care răspândesc minciuni în mod intenționat sau inconștient. Avem nevoie de sprijinul dvs. pentru a contracara minciunile, vorbind acasă și spunând cetățenilor dvs. că acordul și un RSI modificat nu vor ceda și nu pot ceda suveranitatea către OMS, ea rămânând la statele membre.

S-ar putea lua în serios reacția șefului OMS dacă nu ar fi atât de ușor de dovedit că este o polemică pură și disperată. La urma urmei, nimeni altul decât un comitet de revizuire format din reprezentanți ai unor state membre a decis, în urmă cu un an, că o serie de propuneri avute în vedere ar lipsi de putere statele membre în favoarea OMS. Astfel că directorul general însuși răspândește informații extrem de înșelătoare atunci când afirmă că numai mințile rău intenționate, mincinoase sau stupide ar putea gândi la pericolul pierderii suveranității pentru a sabota OMS în activitatea sa divină.

Iată un extras dintr-un articol din 12/02/2023:

”Tentativa de dictatură a OMS în domeniul sănătății prin reforma RSI eșuează – fact checkers demascați”

(…) Pe 6 februarie, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat în liniște raportul final al unui comitet de revizuire a propunerilor de înăsprire a Regulamentului Sanitar Internațional (RSI). Comitetul, alcătuit din reprezentanți ai unui număr mare de state membre ale OMS, a respins o serie de propuneri care ar echivala cu lipsirea de putere a statelor membre în favoarea OMS.

De asemenea, chestiunea mandatelor de vaccinare nu este nici pe departe atât de clară pe cât afirmă șeful OMS. La urma urmei, el a adoptat infamul pașaport de vaccinare al UE ca instrument permanent, care poate fi utilizat la nivel mondial dacă este necesar. Dacă faceți din acesta o condiție prealabilă pentru călătoriile internaționale, sunteți deja foarte aproape de o vaccinare indirectă obligatorie. Tot ce ar fi necesar este un acord între OMS, SUA, UE și poate China și India. Toate celelalte țări nu ar avea de facto niciun cuvânt de spus.

Iată un extras dintr-un articol din 05/06/2023:

”Vaccinarea obligatorie devine permanentă – OMS adoptă pașaportul de vaccinare al UE, care expiră, ca standard global”

(…) În luna iunie, va expira temeiul juridic pentru certificatele digitale Covid ale UE, care permit dovedirea vaccinărilor sau a testelor (obligatorii). OMS adoptă acum această infrastructură digitală ca model permanent pentru călătoriile la nivel mondial. Obligația tuturor călătorilor de a respecta recomandările actuale de vaccinare ale OMS va deveni astfel permanentă. Corporațiile digitale din SUA devin autoritatea mondială în materie de pașapoarte.

Din nefericire pentru Tedros, multe dintre statele mai puțin puternice, care se tem mai presus de orice de pierderea suveranității, au mirosit deja un șobolan și nu sunt dispuse să fie lipsite de putere atât de ușor în favoarea marilor companii farmaceutice din țările industrializate. Prin urmare, șeful OMS se simte obligat să admonesteze:

”Există încă diferențe importante aflate în discuție. Și sunt discuții dificile. (…) Așa cum am spus în această dimineață, nu veți ajunge la un consens dacă fiecare insistă asupra propriei poziții. (…) Dacă vrem să terminăm la timp, fiecare trebuie să dea ceva, altfel nimeni nu va primi nimic”.

Coaliția semaforizată din Bundestag nu vede încă nicio problemă, indiferent de ceea ce cred cetățenii. O petiție <2> adresată Bundestagului în vara anului 2023 pentru a nu aproba un tratat al OMS privind pandemiile a atins cvorumul de 50.000 de semnături. Bundestagul încă se gândește dacă să se ocupe de petiție. Peste 500.000 de persoane au semnat o scrisoare corespunzătoare adresată cancelarului federal <3>. Probabil că și acesta a uitat să răspundă.

Surse:

<1> https://www.who.int/director-general/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-informal-briefing-on-the-member-state-led-processes-related-to-the-inb-and-wgihr-22-january-2024

<2> https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2023/_05/_12/Petition_150793.nc.html

<3> https://norberthaering.de/new/petition-who/

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs