Înlocuire culturală: De ce criza imigrației este pusă la cale în mod deliberat

Nu există absolut nicio îndoială – Elemente ale propriului nostru guvern încurajează în mod deliberat accelerarea imigrației ilegale peste granița de sud și sabotează în mod activ orice încercare de a opri nebunia. Există două întrebări pe care trebuie să le punem: De ce fac acest lucru? Și doi, ce se poate face pentru a-i opri?

Într-o mișcare care, în opinia mea, demontează orice afirmație conform căreia administrația Biden dorește o frontieră sigură, guvernul federal a contestat recent eforturile Texasului de a instala garduri la frontieră și sârmă ghimpată pentru a preveni afluxul masiv de străini care fac raiduri în SUA. Se întâmplă după mai multe incidente în care au fost identificați criminali condamnați și teroriști printre grupurile de migranți. Măsurile funcționau, așa că, evident, Biden a simțit nevoia să intervină.

O majoritate a Curții Supreme l-a obligat pe guvernatorul Texasului, Greg Abbott, să declare situația ca fiind o invazie care amenință securitatea statului său și a Americii în general. Conflictul duce la o confruntare între agențiile federale și Texas. Aș spune că este o confruntare care TREBUIE să aibă loc. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Expulzarea unor grupuri de persoane nedorite sau distructive a fost o măsură de urgență folosită de civilizații de mii de ani. Culturile care nu-și protejează propriile porți sfârșesc prin a fi șterse sau absorbite de o populație complet diferită, cu valori și principii diferite. Majoritatea națiunilor de pe planetă au în prezent reguli stricte privind imigrația, însă America și UE sunt singurele regiuni atacate pentru că doresc să limiteze fluxul de imigranți ilegali.

De ce se întâmplă acest lucru?

Propaganda privind frontierele deschise, comună presei corporatiste și filmelor de la Hollywood, face parte dintr-o agendă mai amplă a establishmentului, activă de mulți ani în SUA, dar care s-a accelerat din 2021. Administrația Biden, în special, a supervizat cel mai mare vârf al migrației ilegale din istoria SUA, cu peste 300.000 de încălcări ale frontierei numai în luna decembrie (din câte știm noi). Pentru a pune acest lucru în perspectivă, este echivalentul unui oraș de mărimea orașului Pittsburgh care se mută peste granița SUA și cere ajutoare sociale, subvenții, locuințe, locuri de muncă, alimente gratuite etc. în fiecare lună.

Fenomenul este nesustenabil, iar establishmentul știe acest lucru. De fapt, Biden a încercat în mod activ să ascundă criza de ochii poporului american timp de ani de zile, negând că există vreo amenințare și susținând că frontiera este astăzi mai impenetrabilă ca niciodată. Oricine pune la îndoială validitatea afirmației este imediat acuzat de rasism, supremație albă și teorie a conspirației.

Statele de frontieră au devenit atât de furioase din cauza negațiilor stângii încât au început să transporte cu autobuzul mii de migranți în „orașele-sanctuar” albastre, precum New York, Washington DC și Chicago. Rezultatul a fost o calamitate pentru programele lor de asistență socială și economia locală. Chiar și alegătorii progresiști din aceste zone sunt înfuriați de valul de migranți în cartierele lor.

Școlile din New York sunt golite și închise în ideea de a face loc locuințelor pentru migranți. Adăposturile pentru persoanele fără adăpost din Washington DC au fost inundate de migranți care cerșesc pomană, iar cetățenii fără adăpost au avut mult mai puțină mâncare în perioada sărbătorilor, întrucât imigranții ilegali au ras totul. Aeroportul O’Hare din Chicago este transformat într-un adăpost pentru migranți, iar municipalitatea încearcă să împiedice mass-media să documenteze situația.

Primarii democrați numesc în sfârșit evenimentul o urgență națională; este amuzant cum au refuzat să recunoască problema până când au fost direct afectați de ea. Bineînțeles, ei dau vina pe guvernatorii conservatori în loc să dea vina pe propriile lor politici de oraș sanctuar. Cu alte cuvinte, democrații sunt indignați pentru că sunt forțați de statele roșii să sufere consecințele idealurilor lor deformate. Stângiștii au o regulă: Nu recunosc niciodată când greșesc, chiar dacă asta înseamnă autodistrugere.

Și, deși politicienii progresiști de nivel inferior sunt făcuți să pară proști, există o problemă mai mare, cea a crizei fabricate. De ce au mințit elitele establishmentului și administrația Biden în ciuda pericolului clar și prezent? Și de ce se consideră că este deosebit de greșit ca țările occidentale să-și apere granițele?

Poate pentru că anumite grupuri de persoane din cadrul centrelor de putere beneficiază foarte mult de pe urma invaziei continue a migranților.

Am auzit cu toții de Strategia Cloward-Piven până acum și nu este atât de greu de înțeles – Creați destabilizare socială prin folosirea migranților ca armă. Dar aici se întâmplă mult mai mult decât se vede la prima vedere. Cloward-Piven este o explicație aproape prea simplistă; nu definește cu adevărat imaginea de ansamblu. Există câteva moduri în care această strategie ar putea deschide ușa către autoritarism în SUA. Să examinăm scenariile pentru a înțelege mai bine de ce.

Operațiunea Garden Plot și legea marțială

În 1968, Departamentul american al Apărării, la cererea guvernului, a elaborat un plan de tulburări civile numit „Operațiunea Garden Plot”, care a subliniat ceea ce era, în esență, un răspuns prin lege marțială la o dezintegrare socială pe scară largă. Unul dintre principalii factori enumerați în plan ca fiind un factor declanșator al legii marțiale a fost migrația în masă necontrolată, precum și revoltele minorităților din cauza incertitudinii economice.

Garden Plot are prevederi menite să instaleze o prezență militară internă de lungă durată în SUA, dacă se consideră necesar, și a fost chiar legat de programe precum REX 84, care a planificat instalarea de „tabere FEMA” sau facilități de detenție menite să rețină un număr mare de refugiați în timpul unei crize de migrație în masă. Aceste programe au fost expuse accidental în timpul audierilor Iran/Contra din 1987 și au fost ținute secrete față de majoritatea reprezentanților din Congres.

Cu alte cuvinte, elitele politice au conceput un set de operațiuni pentru a impune rapid legea marțială în cazul în care ar avea loc un dezastru legat de migranți. Dar au fost aceste măsuri menite să rezolve criza? Sau au fost menite să folosească criza ca o scuză pentru a pune cizme pe teren în SUA și pentru a pune capăt definitiv oricăror protecții constituționale? Altfel spus, este foarte posibil ca planul establishmentului să fie acela de a menține granițele deschise până când imigranții ilegali vor copleși sistemul și publicul va fi dispus să accepte legea marțială.

Amnistia și crearea unei armate de imigranți ilegali

Democrații au prezentat mai multe proiecte de lege, inclusiv o legislație în 2022 pentru a le oferi imigranților ilegali opțiunea de a servi în armata americană și de a obține cetățenia ca recompensă. Reprezentanții menționează deficitul tot mai mare de recrutare militară ca justificare pentru această politică (un deficit pe care l-au creat după ce au permis cultismul woke în programa de învățământ a forțelor armate).

Am menționat asta în articole anterioare și continui să cred că unul dintre scopurile principale ale instituției de a lăsa granițele deschise și de a atrage imigranții ilegali este de a crea o armată de migranți; o situație în care milioane de imigranți ilegali vor primi ușor cetățenia în schimbul serviciului. De asemenea, cred că armata de migranți va fi folosită împotriva publicului american (adevărații cetățeni) pentru a impune măsuri de lege marțială în urma unui dezastru național.

Priviți lucrurile în felul următor: Cu actuala armată în jur de 70% conservatoare și independentă, este mult mai puțin probabil ca forțele armate să urmeze ordinele de a subjuga populația, mai ales în numele unui președinte de stânga/globalist din ce în ce mai nepopular, precum Joe Biden. Este mult mai ușor pentru elite să folosească în acțiuni represive străinii care nu au niciun respect inerent pentru cultura americană sau pentru poporul american.

Teoria înlocuirii culturale

„Teoria înlocuirii” este adesea denigrată de mass-media ca fiind o conspirație rasistă susținută de albii care „se tem să nu piardă puterea”. Este lipsit de sens din mai multe motive, inclusiv din cauza faptului că, dacă „oamenii albi” ar fi un monolit și am avea toată puterea, atunci am elimina pur și simplu orice amenințare la adresa acestei puteri și ne-am bloca granițele. Nimeni nu ar putea face nimic pentru a ne opri.

Adevărul este că nu există un monolit alb, nu există patriarhat și nu există rasism sistemic. Oare unii activiști de stânga clamează migrația în masă pentru a înlocui albii din SUA și Europa? Absolut. Ei o numesc „decolonizare”. Este acesta adevăratul scop al migrației în masă? Probabil că nu.

Înlocuirea care are loc nu se referă atât de mult la înlocuirea oamenilor albi, cât la înlocuirea culturii occidentale. Scopul, cred, este de a deschide porțile pentru elementele străine, deoarece majoritatea acestora provin din sisteme mai mult socialiste, care nu au nicio înțelegere a libertății individuale. În acest fel, establishmentul poate dilua cultura americană de independență și poate folosi tirania majorității (democrația) pentru a ne șterge valorile și principiile definitiv.

Este motivul pentru care îl veți auzi pe Biden și pe cei ca el pontificând în mod constant despre „democrație” și „apărarea democrației” și despre „amenințarea conservatoare la adresa democrației”. O terminologie foarte deliberată. Când spun „democrație”, ei vorbesc despre domnia mulțimii; tirania majorității. Ei vorbesc despre colectivism, socialism și, în cele din urmă, despre autoritarism pentru „binele suprem”.

Migranții sunt folosiți pentru a elimina treptat pilonii civilizației occidentale. Este motivul pentru care frontierele trebuie securizate acum, iar imigranții ilegali trebuie dați afară din țară în grabă. Fără lege marțială, fără centre de detenție FEMA, fără amnistie, fără azil, fără ajutoare sociale și fără subvenții. Ei trebuie doar să fie îndepărtați și trimiși înapoi de unde au venit, iar dacă se întorc ilegal ar trebui să fie pedepsiți sever.

Pentru ca asta să se întâmple, se pare că statele din sud vor trebui să aplice propria securitate la frontieră. Dar cum anume fără interferențe federale? Publicul american va trebui să intervină și să se implice pentru a ajuta state precum Texas. Mișcarea va trebui să fie atât de copleșitoare încât guvernul federal să se teamă să intervină.

Forma acestei acțiuni de securizare a frontierei va necesita încercări și erori, dar atâta timp cât Texasul este dispus să continue să aresteze imigranții ilegali și să îi trimită în afara țării, tot ce este necesar este un contingent de americani suplinitori care să ajute la supravegherea frontierei și la prinderea celor care încearcă să treacă. De asemenea, ar putea fi nevoie de oameni care să apere zidurile și gardurile de frontieră de sabotajul federal.

Unii vor susține că acest lucru constituie o încălcare, o sfidare a autorităților federale, iar eu aș spune că da, au dreptate. Și este un lucru bun. Administrația Biden își încalcă datoria de a menține țara în siguranță împotriva invaziei străine. A nu face nimic și a lăsa granițele neapărate de imigrația în masă nu este diferit de refuzul de a apăra granița de o armată străină.

Dacă se permite ca tendința actuală să continue, se va pregăti terenul pentru o serie de situații de urgență care vor fi exploatate pentru a oferi elitelor scuza de a șterge protecțiile constituționale încă în vigoare. Ias asta nu poate fi tolerat. Este timpul să i se pună capăt.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Preluare: opozitia.net […]

  2. […] Autor: Brandon Smith Preluare: opozitia.net […]

  3. […] opozitia.net / Autor: Brandon […]

  4. Înlocuirea culturală este FIX elementul comun celor 3 mari diktaturi contemporane cu aceeași origine: nazismul, komunismul și globalismul. Și demonstrează faptul că ideologiile globaliste sunt akte kriminale îndreptate împotriva națiunilor, popoarelor, stilului lor de viață tradițional și religiilor monoteiste.
    Pe de altă parte, a vorbi de criza migrației fără a aduce aminte de PLANUL KALERGI este ca și cum n-ai pune sare-n bucate. Pentru că de acolo a plecat toată povestea. Și este elementul de legătură cu satanismul marilor familii kriminale care dețin controlul asupra lagărului globalist.
    https://portcetate.ro/ce-este-planul-kalergi-si-cum-va-distruge-occidentul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs