Antieuropenia cu capitala la Antibruxelles

Mass-media tradițională și influensării arondați au o mare responsabilitate atunci când vorbim despre polarizarea extremă din societate.
 
Împărțirea populației, complet falsă, între buni și răi, proeuropeni și antieuropeni, moderați și extremiști, contribuie decisiv la atmosfera irespirabilă. Etichetarea superficială, fără nuanțări, fără explicații, delimitează clar cele două tabere și le pune într-o situație conflictuală fără ieșire.

Din discursul presei mainstream reiese fără dubiu superioritatea morală a proeuropenilor. Însă fără prea multe argumente, aproape axiomatic. În accepțiunea publicului, „proeuropean” este orice cetățean care vibrează la valorile fundamentale ale democrației: pluralismul politic, libertatea de exprimare, meritocrația, toleranța. De asemenea, nu în ultimul rând, un proeuropean apreciază bunăstarea care ar trebui să vină la pachet cu valorile sacrosante ale Occidentului luminat. 

Despre antieuropeni mass-media nu intră în detalii. Știm doar că s-ar opune migrației ilegale, propagandei LGBT și ideologiei woke – toate importate pe filieră americană. Cum și Orban, Fico sau Putin gândesc la fel, rezultă că sunt la fel de antieuropeni ca oricare dintre simplii cetățeni ce refuză să o aplaude în picioare pe Ursula von der Leyen.

Asistăm la un șiretlic foarte ieftin. O mizerie practic. Acuzația de a fi antieuropean este una cu impact puternic la publicul neinformat sau mai slab de înger. În ochii multora, a fi antieuropean ar putea fi mai grav decât a fi extremist, putinist sau antivaccinist. 

Europa rămâne, indiferent de vremuri, a doua noastră casă. Suntem proeuropeni cât timp locuim aici. Cât timp nu plecăm de bunăvoie sau nu suntem deportați de pretinșii proeuropeni (mai cunoscuți drept liberali sau globaliști). 

S-o spunem direct: antieuropean poți fi doar dacă vii din Statele Unite sau de pe alte continente și ai un interes vădit să slăbești Europa. Să-i tai sursele ieftine de energie, ca să-i vinzi propria marfă, de trei ori mai scumpă. Să o târăști în război cu Rusia, ca să o îndopi cu armament la suprapreț. Să o obligi să se vaccineze, ca să-i bagi pe gât miliarde de doze experimentale. 

Asta înseamnă să fii antieuropean, pe scurt. Joe Biden este un antieuropean convins, fără niciun dubiu. 

Și mai ești un antieuropean convins atunci când trădezi interesele fundamentale ale continentului, ale cetățenilor. Atunci când nu dorești o Europă puternică, suverană, stăpână pe propriile decizii. Ursula von der Leyen este un astfel de antieuropean. 

Dacă ar fi să ne raportăm la criteriile enunțate timid de mass-media MSM, cel puțin jumătate dintre români sunt antieuropeni. O aberație, evident! Așa cum nici ungurii nu sunt antieuropeni doar pentru faptul că gândesc altfel decât birocrații de la Bruxelles sau liberalii de la Washington. 

Dacă tot manifestă atâta intoleranță la ideile conservatoare, i-aș propune Ursulei von der Leyen să găsească un spațiu suficient de mare, undeva în UE, în care să-și întemeieze o țară toți antieuropenii deveniți indezirabili. Vreo 200 de milioane de suflete. 

Să se numească Antieuropenia și să aibă capitala la Antibruxelles. 

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Antieuropenia cu capitala la Antibruxelles […]

  2. Din nou avem de-a face cu năravul globalist de a ne acuza de propriile lor krime. Pentru că anti-europeni sunt chiar ei, globaliștii. Și nu vor recunoaște niciodată Adevărul despre noi: nu suntem anti-europeniști, suntem ANTI-GLOBALIȘTI. Eventual, noi SUVERANIȘTII dintre anti-globaliști ne opunem mârșăviilor așa-zis pro-europene de până acum, majoritatea diktatoriale și kriminale. Și ne apărăm împotriva lor punând la înaintare ca pavăză statele naționale și Constituțiile lor, bune-rele cum sunt. Că despre conștiința popoarelor este ridicol să vorbim: este sublimă dar lipsește cu desăvârșire. Iar până vom vedea o construcție pan-europeană în folosul cetățenilor s-ar putea să dureze mai mult decât ce ne-a mai rămas din viața noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs