Cu ce rămânem după ce s-au stins luminile la Davos

Firmele de salubritate din Bulgaria și România au început să dea cu mătura prin sălile de conferință unde elitele din afaceri și politică s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a pune lumea la cale.

La Davos, miliardarii filantropi s-au asigurat în primul rând că indiferent de rezultatele alegerilor din 2024 politicienii-marionetă vor executa întocmai directivele stabilite în spatele ușilor închise, în compania unui whisky fin și a unor trabucuri cubaneze.

Pe de altă parte, politicienii s-au plâns. Au avut și de ce. Sunt acolo, pe scenă, sub luminile reflectoarelor, unde încasează cu zâmbetul pe buze cofrajele de ouă aruncate de mulțimea din ce în ce mai furioasă.

Altădată era mult mai bine. Ziarele și televiziunile controlau totul. Acum informația reală, nedistorsionată, circulă cu viteza internetului prin rețelele sociale, pe blogurile independente. Odată ieșit la suprafață, adevărul inflamează spiritele. Învrăjbește oamenii. Polarizează societatea. Riscă să răstoarne sistemul care a funcționat ireproșabil decenii întregi și i-a recompensat regește pe soldații disciplinați ai Noii Ordini Mondiale.

Redactorul-șef al Wall Street Journal a admis în fața elitelor de la Davos: ”Nu mai deținem știrile. Mulțumită internetului și libertăților (tot mai reduse) ale presei, instituțiile media tradiționale nu mai dețin monopolul asupra informațiilor și narațiunilor. Dacă ne întoarcem nu cu mult timp în urmă, la vremea respectivă noi dețineam știrile. Noi eram gardienii și, de asemenea, dețineam foarte mult și faptele”.

În timp ce miliardarii pitiți în spatele cortinei trag în continuare sforile fără emoții, politicienii-marionetă au ajuns la capătul răbdării. Se tem de furia maselor. S-au adunat prea multe minciuni și potlogării, iar instituțiile media nu mai fac față pentru a ascunde gunoiul sub preș. Și-au declarat neputința și au cerut intervenția filantropilor, înainte de a deveni prea târziu.

Extrema dreaptă este pe val, oamenii ies în stradă și ne înjură, presa ridică din umeri neputincioasă. Faceți ceva domnilor Soros, Gates și Rothschild!”, par să implore politicienii-marionetă chemați să dea raportul la Davos.

Ursula von der Leyen, spre exemplu, a găsit soluția ideală: cenzura la sânge! ”Pentru comunitatea globală de afaceri, principala preocupare pentru următorii doi ani nu este conflictul sau clima. Este dezinformarea, urmată îndeaproape de polarizarea în cadrul societăților noastre. Multe dintre soluții nu constau doar în colaborarea dintre țări, ci, în mod esențial, în colaborarea dintre corporații și guverne, corporații și democrații”, a subliniat von der Leyen.

Desigur, dezinformarea vizată de șefa Comisiei Europene privește doar o parte a societății. Atunci când Hillary Clinton instrumentează false acuzații împotriva lui Donald Trump, când 51 de foști oficiali ai serviciilor de informații americane sugerează în mod mincinos că laptopul lui Hunter Biden este un ”amestec rusesc” și când mass-media pretinde că Joe Biden nu are nicio legătură cu afacerile fiului său în China și Ucraina, nu putem vorbi de dezinformări, întrucât servesc cu promptitudine interesele globaliștilor de la Casa Albă.

Și vicepreședintele Comisiei Europene, Věra Jourová, a intervenit în discuțiile de la Davos pentru a-i ruga pe filantropi să găsească modalități optime de a stopa dezinformarea, catalogată drept o ”amenințare la adresa securității”. Evident, nu au lipsit rușii din peisaj: ”A făcut parte din doctrina militară rusă faptul că vor începe războiul informațional, iar noi ne aflăm în el acum. Dezinformarea este un instrument foarte puternic. În UE ne concentrăm pe îmbunătățirea sistemului în care oamenii vor obține faptele corecte”, a punctat Jourová.

Da, oamenii vor obține faptele corecte, chiar și prin intermediul unor bilețele date din mână-n mână, ca pe vremea ilegaliștilor. Pretenția absurdă că doar ”sistemul” deține adevărul nu va face decât să sporească mânia populației, să distrugă democrația și să ucidă ceea ce a mai rămas din presa tradițională.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Panica asta a javrelor globaliste este cea mai bună dovadă că facem bine ceea ce facem. Și-o să mai facem, ȘI mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs