Klaus Schwab trage semnalul de alarmă

Este normal ca ministrul de externe Baerbock, ministrul economiei Habeck și ministrul președinte Söder să participe la conferințe internaționale. Atunci când ONU sau UE, de exemplu, programează date pentru conferințe, profesioniștii din domeniul politic cu greu pot spune nu. În ciuda tuturor criticilor, nu se poate nega o anumită transparență și constituție democratică reuniunilor Uniunii Europene, de exemplu. Dacă miniștrii germani, care au fost aleși în orice mod și care sunt mai mult sau mai puțin responsabili în fața electoratului, participă la conducerea UE, o evaluare publică este pe jumătate garantată, în ciuda tuturor înțelegerilor de culise.

Transparentă ca o pivniță de cărbune

Dar când Habeck și Baerbock călătoresc la Davos în aceste zile pe cheltuiala contribuabililor pentru a-și prezenta omagiile domnului Schwab, regele Forumului Economic Mondial, este la fel de transparent ca o pivniță de cărbune fără întrerupător și la fel de democratic ca CIA. Această relație sinistră dintre celebritățile politice germane și dl Schwab nu este pusă în discuție în presa germană obișnuită. În schimb, ziarele, cum ar fi Tagesschau, asigură acoperiri de fațadă, glorificându-l pe Schwab și pe multimilionarii săi ca țintă inocentă a teoriilor conspirației și stilizându-l pe Klaus Schwab ca victimă a unei campanii de ură.

Taxa de intrare de 190.000 de euro

Forumul Economic Mondial este un club care percepe o taxă de intrare de 190.000 de euro pentru calitatea de membru de bază. Calitatea de membru premium costă în jur de 900.000 de euro. Companii precum Google, Nestlé și Siemens pot plăti cu ușurință astfel de prețuri și pot avea un cuvânt de spus și un vot. La început, președintele Comisiei Europene, d-na von der Leyen, a subliniat că reuniunea din acest an este mai importantă ca niciodată. A plătit UE, adică contribuabilul, pentru intrarea doamnei von der Leyen la Davos? Această întrebare este considerată nepoliticoasă de către presa de aplaudaci. Bineînțeles, televiziunile guvernamentale nu întreabă de ce și pentru cine reuniunea este mai importantă ca niciodată în acest an; nu vor să fie suspectate de jurnalism decent și excluse de la următorul bufet de la Davos.

Conspirație a profitului?

Când atât de mulți oameni importanți se întâlnesc pentru a discuta subiecte importante, reflexul democratic vrea în mod natural să știe cine a delegat acest grup de rang înalt și, mai ales, cine îl controlează. Dar o întâlnire la care participă filo-ucraineanul Selenskyj și Larry Fink – șeful BlackRock, cea mai mare companie de gestionare a activelor din lume – ne-a lămurit pe deplin: ”Sunt convins că, atunci când războiul din Ucraina se va încheia, capitalul va intra în țară”. BlackRock crede că în această țară se pot realiza ”randamente corecte și bune”. ”Cei care cred în capitalism vor investi bani în Ucraina”. Oricine crede că această declarație ar fi un soi de conspirație a profitului este cu siguranță un adept al teoriei conspirației și nu va fi niciodată invitat la Forumul Economic Mondial. Ar putea să arunce o privire în spatele scenei și să vorbească despre asta.

Legea sălbăticiei capitaliste libere

Democrația poate fi frumoasă, dar nu are loc la Davos. Și de ce ar trebui să aibă loc? Poate că Baerbock și Habeck au jurat să-și ”dedice energia pentru binele poporului german”, dar Davos nu se află în Germania. Se află în afara domeniului de aplicare a Legii fundamentale, unde legea BlackRock a sălbăticiei capitaliste libere, adică legea ecologică a celui mai puternic, se aplică.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs