Eroii noștri de la Davos

Forumul ”elitelor” de la Davos continuă zilele astea, iar mass-media ne oferă imaginea idilică a unor oameni foarte de treabă, verticali, onești, care ”luptă împotriva schimbărilor climatice, a sărăciei și a bolilor, apără democrația și libertatea națiunilor”. Îți dau lacrimile, nu alta!

Publicația americană Politico, principalul organ de propagandă al globaliștilor în Europa, îi trece în revistă pe ”cei mai cinstiți 8 oameni prezenți la Davos, care duc o luptă dreaptă în Alpii elevețieni”.

Haideți să-i cunoaștem pe trei dintre ei. Țineți-vă bine de scaune: Volodymyr Zelensky, Alex Soros și Bill Gates. Eroii de la Davos. Oamenii ”de bine”. Băieții care nu pot dormi de grija noastră și a planetei. Iată scara de valori a globaliștilor lui Schwab. Iată elitele capabile să ne conducă rapid spre Noua Ordine Mondială, însă fără să ne întrebe dacă vrem bilete către respectiva destinație.

Jurnaliștii de la Politico și-au găsit cu mare greutate cuvintele pentru a explica prezența lui Zelensky în topul eroilor de la Davos. În esență, au spus că președintele ucrainean a venit în Elveția cu scopul de a le reaminti partenerilor că are nevoie de și mai mulți bani, și mai mult armament pentru ”a câștiga”. Zelensky își va prezenta argumentele direct elitei corporatiste mondiale – el susține că Ucraina rămâne deschisă pentru afaceri, chiar în timp ce rachetele rusești fac prăpăd.

Nominalizarea lui Alex Soros, președintele Open Society Foundations, vine la pachet cu o atenționare pentru cititorii familiarizați cu numele filantropului american. Soros ar putea fi cel mai bun sau dimpotrivă, cel mai rău lucru care s-a întâmplat lumii libere – depinde cu cine vorbești. Însă jurnaliștii uită să precizeze implicarea fundației Soros într-o serie întreagă de lovituri de stat ”colorate”. În schimb, precizează că Fundația și fondatorul acesteia, George Soros, ar fi ”pungașii preferați ai extremei drepte din întreaga lume, din SUA, Ungaria și Regatul Unit”. Alex Soros (38) a promis că se va implica și mai tare în politică decât a făcut-o tatăl său și a declarat că intenționează să continue să le vireze milioane de dolari candidaților de stânga din SUA. Motiv arhisuficient, nu-i așa, pentru a apărea în topul eroilor alcătuit de revista Politico.

Chiar dacă pandemia s-a încheiat, Bill Gates continuă să aibă un rol pregnant în implementarea Agendei 2030 și a Noii Ordini Mondiale. Așa că prezența sa la Davos și în Topul Politico al eroilor globaliști nu constitue o surpriză. În sprijinul nominalizării, jurnaliștii pretind că Gates ”și-a folosit prestigiul semnificativ și banii pentru a lupta împotriva inegalităților în domeniul sănătății, energiei, climei și educației”. Să amintim aici că în 2017 revista Politico a arătat, într-un articol despre ”cel mai puternic medic din lume”, cum anume a reușit Bill Gates să controleze Organizația Mondială a Sănătății (la pachet cu cercetarea, producția și distribuirea de vaccinuri).

La Davos, Gates a promis că fundația sa își va majora cheltuielile până la 8,6 miliarde de dolari în 2024, cu 4% mai mult decât anul trecut.

Motto-ul miliardarilor-potlogari și al politicienilor-marionetă prezenți la Davos vorbește de la sine: ”Să restabilim încrederea”. Dar cu cine?, am putea să-l întrebăm pe Klaus Schwab. Cu Zelensky, Soros și Gates în calitate de eroi ai Marii Resetări? Cu filantropii care dau cu o mână și iau cu zece? Cu politicienii șantajabili, ipocriți și lipsiți de cele mai elementare principii?

Da, avem nevoie ca de aer de restabilirea încrederii. Și putem ajunge acolo doar după ce ne asigurăm că ”stânga” globalistă va fi înlăturată, definitiv, de la butoane. Într-un fel sau altul.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs