Cordonul ombilical dintre politicienii-marionetă și miliardarii-potlogari

Elitele din politică și afaceri, strâns conectate în marșul lor către Guvernul Mondial, pline de infatuare și aroganță, sărbătoresc la Davos încă un an de apartenență la grupul select de oameni aleși cu grijă de Schwab, apoi promovați și protejați în posturi-cheie.

După cum se poate observa, nimeni nu reacționează. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul la motorină, de lipsa subvențiilor de stat, de inflația care a micșorat abrupt nivelul de trai. Faptul că niște politicieni cu puteri executive imense, decisive, fac parte dintr-un cerc de interese private care funcționează în stil mafiot, netransparent, îi lasă rece pe cetățenii întregii lumi.

Această combinație mortală dintre politicienii pervertiți și miliardarii imorali a condus la reacțiile guvernelor în pandemie și în timpul celor mai recente războaie. Aici trebuie căutate cauzele inflației, ale sărăcirii populației.

Fermierii și transportatorii din Europa protestează, în mod îndreptățit, împotriva guvernelor-marionetă. Reprezentanții acestor guverne tocmai s-au întrunit la conferința anuală a Forumului Economic Mondial, unde discută cu filantropi ca Bill Gates ori George Soros (prin trimișii lor). Originea gravelor problemele din ultimii trei ani, a inflației și sărăcirii populației, se află acolo, la Davos. Tractoarele și camioanele care au blocat traficul peste tot în Europa ar trebui să se îndrepte, chiar acum, spre mica stațiune montană din Elveția. Gestul ar arăta astfel, lumii întregi, că simplii cetățeni înțeleg foarte bine de unde li se trage necazul.

Demonstrațiile din pandemie, de la Bruxelles, ar fi cel puțin la fel de justificate astăzi, la Davos. Dar opoziția tace. Nimeni nu-i în stare să trimită acolo măcar zece indivizi cu pancarte și vuvuzele, în fața hotelului unde sunt cazate așa-zisele elite din clasa conducătoare. Doar prostituatele de lux vor ajunge la timp, ca în fiecare an (apropo, poate se găsește cineva să le dea câteva tricouri cu mesaje ”drăguțe”).

Combinația mortală dintre politicienii-marionetă și afaceriștii-potlogari sapă necontenit la fundamentul civilizației vest-europene. Și asta oricât ar încerca unii să ne distragă atenția și să ne deturneze de la obiectivul principal, trimițându-ne (complet aiurea) să ne cerem drepturile fie la Moscova, fie la Beijing.

În contextul întrunirii de la Davos, singura reacție tranșantă a venit din partea stângii. Stânga politică, prin intermediul ONG-ului Oxfam, a denunțat decalajul tot mai pregnant dintre bogați și săraci. Averea celor mai bogaţi cinci oameni de pe planetă (Elon Musk, Bernard Arnault, Jeff Bezos, Larry Ellison şi Mark Zuckerberg) s-a dublat în ultimii trei ani, în timp ce aproape 5 miliarde de oameni – cei mai săraci 60% cetățeni ai planetei – au devenit şi mai săraci, potrivit Oxfam.

Doar că stânga (reprezentată de politicieni ca Joe Biden și Ursula von der Leyen), în loc să propună tăierea legăturii ombilicale, de tip mafiot, dintre politicienii-marionetă și miliardarii-potlogari, ar vrea doar redistribuirea mai echitabilă a averii. Printr-o taxare suplimentară s-ar aduce la bugetele de stat încă 2,5 mii de miliarde de dolari pe an, bani ce ar urma să fie folosiți în primul rând pentru ”combaterea degradării climatice”, apoi pentru investiții în domeniul educației, al sănătății și al protecției sociale.

”Soluția” propusă de stânga este de fapt o pseudo-soluție. O minciună. Săracii vor fi la fel de săraci și cu miliardele alea în plus.

Răul trebuie tăiat de la rădăcină. Dacă fermierii și transportatorii români ar conștientiza de unde li se trage necazul, ar porni în coloană spre Davos, luându-i cu ei, din mers, și pe confrații din Olanda, Belgia și Germania.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Absolut corect!

  2. Fermierii și transportatorii români ar conștientiza ei, săracii, de unde le vine necazul și distrugerea, dar CINE SĂ-I AJUTE? Ei sunt ocupați 11 luni pe an să lucreze câmpurile și fermele. Iar în singura lor lună de repaos a.k.a. ”concediu”, în loc să se odihnească ei trebuie să protesteze ca să poată supraviețui în lagărul globalist. Presa kriminală mainstream îi prostește în fiecare secundă și nici măcar cei care s-au trezit prin presa alternativă nu folosesc cuvintele corecte: cei mai mari kriminali ai planetei sunt denumiți și aici ”filantropi”, de parcă ar exista ceva bun în toată satrapia lor demonică. CE SĂ ÎNȚELEAGĂ bieții fermieri? Și de la cine? Dacă noi nu suntem în stare să ne clarificăm ideologic, ce așteptăm de la ei? Când arăți cu degetul către cineva, un deget este ridicat în sus către divinitate, dar TREI degete se întorc către tine. Ca de obicei, Adevărul umblă cu capul spart. Iar mortul este întotdeauna de vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs