De ce sunt împinse fermele spre faliment 

Un comentariu de Thomas Röper (Germania)

Protestele fermierilor care fac în prezent prima pagină a ziarelor nu sunt un fenomen german, ci un simptom al unei politici implementate în tot Occidentul pentru a redistribui terenurile agricole de la micii fermieri la marile corporații. Dar aceasta este doar o parte a unui program mult mai amplu.

Protestele fermierilor nu sunt în niciun caz un fenomen german; în ultimii ani, de exemplu, au avut loc proteste masive ale fermierilor în Olanda. Motivul este un plan al guvernului olandez <1> de a închide până la 3.000 de ferme. Guvernul olandez le oferă peste 100% din valoarea proprietății lor, dar în schimb trebuie să accepte o interdicție de a lucra în orice țară din UE. Este de facto o expropriere forțată îndulcită cu bani, împotriva căreia fermierii olandezi protestează de ani de zile, întrucât cei care refuză vor fi expropriați forțat.

Moartea deliberată a fermelor

Încă o dată, pretextul invocat este lupta împotriva presupuselor schimbări climatice provocate de om. Se spune că fermele sunt producătoare de gaze de eșapament și de azot care dăunează climei.

Și în Belgia, fermierii au protestat în mod repetat împotriva reglementărilor care le pun în pericol mijloacele de trai, adesea impuse de UE. Belgia se confruntă, de asemenea, cu o dispariție a fermelor, numărul acestora scăzând cu 14% în ultimii 13 ani <3>. În Țările de Jos, numărul de ferme a scăzut deja cu aproximativ o treime între 2010 și 2020 <4>, ceea ce reprezintă o scădere la fel de accentuată ca în Germania.

Lista țărilor în care sunt puse în aplicare politici de reducere țintită a numărului de ferme ar putea continua la nesfârșit. Metodele și justificările prezentate de guvernele respective sunt diferite, dar toate au același rezultat: în țările occidentale, fermele mici sunt pe cale de dispariție, iar terenurile lor sunt de obicei cumpărate de marile companii alimentare și agricole. Pentru a atinge acest obiectiv, condițiile pentru fermele mici sunt înrăutățite pas cu pas, în ideea de a le forța să-și vândă terenurile.

Reducerile împotriva cărora protestează în prezent fermierii germani se încadrează în imaginea de ansamblu observată în aproape toate țările din Occidentul colectiv. Iar guvernul german, în speță ministrul federal al mediului, Özdemir, lucrează, de asemenea, pentru a reduce numărul de animale deținute de fermieri – obiectiv în majoritatea țărilor occidentale. Guvernul olandez dorește chiar să reducă numărul de animale de fermă deținute cu până la 50%.

Fenomenul poate fi observat și în SUA, deși dispariția fermelor a fost până acum mai lentă <5>. În anul 2000, în SUA existau 2,167 milioane de ferme. Până în 2022, numărul de ferme a scăzut la doar 2,003 milioane. Deși asistăm la o dispariție a fermelor mai lentă decât în Europa, tendința rămâne aceeași.

Departe de carne, spre insecte?

Acum și OMS se simte chemată să vorbească despre această problemă și, bineînțeles, pretextul este din nou schimbările climatice. Potrivit șefului OMS, Tedros Ghebreyesus, producția de alimente contribuie la peste 30 la sută din emisiile de gaze cu efect de seră și este responsabilă pentru aproape o treime din povara globală a bolilor. Prin urmare, alimentația trebuie să fie schimbată la nivel mondial. Lumea trebuie să renunțe la consumul de carne și să se orienteze către o alimentație bazată mai mult pe plante. De asemenea, OMS militează în favoarea insectelor ca hrană și a cărnii cultivate în laborator.

În cadrul recentului summit COP28 privind clima, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) a publicat recomandări alimentare în vederea reducerii emisiilor de CO2. Mesajul adresat țărilor bogate a fost, din nou, să mănânce mai puțină carne.

Cu toate acestea, participanții la summitul privind clima nu au dorit să dea un exemplu bun, întrucât meniul summitului COP28 a prezentat o selecție bogată <6> de mâncăruri precum ”felii de carne suculentă”, ”carne de vită suculentă”, burgeri Wagyu, BBQ de stradă african, Philly cheesesteaks și alte preparate din carne. Pe de altă parte, insectele prăjite, supa de viermi de făină și altele asemenea nu au fost de găsit nicăieri. Aparent, recomandările alimentare se aplică doar oamenilor de rând, dar nu și elitei politice.

”Schimbarea de dietă” este determinată de țările occidentale. Amintiți-vă doar că UE permite ca tot mai multe insecte să fie adăugate în alimente <7>.

ODD: Agenda 2030

Am scris despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU în mai multe rânduri. ODD sunt cunoscute și sub numele de Agenda 2030, deoarece definesc obiective care trebuie implementate până în 2030. Obiectivele menționate acolo, cum ar fi eradicarea foametei la nivel mondial, sună foarte pozitiv. Însă oricine se uită la programele de punere în aplicare a ODD-urilor va înțelege că ele nu sunt deloc atât de pozitive.

În luna august, de exemplu, am prezentat un raport despre orașele C40, un program care face parte, de asemenea, din punerea în aplicare a ODD-urilor. O selecție a obiectivelor pe care C40 dorește să le atingă până în 2030 sunt următoarele reguli obligatorii pentru locuitorii orașelor C40: zero kilograme de carne consumată, zero kilograme de produse lactate, maximum trei articole de îmbrăcăminte noi pe persoană pe an, zero vehicule proprietate privată, un zbor pe distanțe scurte (mai puțin de 1500 de kilometri) la fiecare trei ani pe persoană. Nu este o glumă, după cum puteți citi aici <8> cu toate sursele.

Agenda 2030 acoperă practic toate domeniile vieții, iar implementarea ei este promovată masiv. Obiectivele sunt susținute prin lobby de fundațiile așa-numiților ”filantropi”, adică de oligarhii occidentali <9>, care își folosesc averea pentru a determina politicile țărilor occidentale.

Acești oligarhi au obiective specifice, inclusiv obținerea controlului asupra sectoarelor agricole și alimentare. În acest fel, ei ar prelua controlul asupra disponibilității alimentelor. Este exact ceea ce experimentăm în prezent în UE, deoarece, dacă fermele mor și terenurile lor ajung la câteva corporațiile agricole, acestea vor obține controlul asupra producției de alimente. Statele UE devin astfel dependente de câțiva oameni super-bogați într-un alt domeniu.

Aceiași globaliști super-bogați cumpără de ani de zile terenuri agricole în întreaga lume și își folosesc influența asupra politicii pentru a face ca reglementările pentru agricultori să fie cât mai inaplicabile și mai costisitoare, astfel încât fermele mici și mijlocii să dea mai devreme sau mai târziu faliment. Sau chiar să fie forțate de stat să renunțe la afacerea lor – a se vedea Olanda. Este exact ceea ce vedem în prezent în UE. Și anularea actuală a scutirilor de taxe pentru fermierii germani se încadrează, de asemenea, în acest context, ca un alt pas – deși mai puțin evident.

Cum fac bani ”filantropii” cu ODD-urile

Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) influențează politica agricolă germană prin proiectele pe care le controlează. Sistemul se numește parteneriat public-privat (ppp) și funcționează întotdeauna după același tipar. Fundația unui oligarh occidental, numit cu afecțiune ”filantrop” de către mass-media, promovează un proiect, îl finanțează cu câteva milioane, după care guvernele occidentale sunt foarte entuziasmate de idee și contribuie de multe ori (adesea chiar de o sută de ori) cu mai mulți bani ai contribuabililor.

Banii sunt apoi controlați de oligarhul care a lansat proiectul. Pentru a realiza astfel de proiecte, întotdeauna trebuie cumpărat ceva (vaccinuri, medicamente, semințe etc.) și, bineînțeles, mărfurile respective sunt apoi cumpărate de la companii controlate de oligarh. Astfel, cu o investiție financiară relativ mică, oligarhul canalizează de multe ori mai mulți bani ai contribuabililor în propriul buzunar.

Datorită acestui model de afaceri de fapt foarte simplu, așa-numiții ”filantropi” devin din ce în ce mai bogați, în timp ce se presupune că își dau banii cu mâinile pline pentru a salva lumea. În cartea mea ”Inside Corona”, am arătat în detaliu și cu multe exemple concrete că așa-numita filantropie nu este în realitate decât un model de afaceri.

Ca să rămânem la exemplul lui Bill Gates: Guvernul german finanțează 31 de proiecte și programe în care este implicată Fundația Gates. ONG-ul este singurul partener în 24 dintre proiecte. Acest lucru a fost dezvăluit în vara anului 2023 de o mică întrebare a grupului parlamentar al Partidului de Stânga <10> privind cooperarea dintre guvernul german și fundațiile private. Contribuabilii germani transferă un total de 3,8 miliarde de euro către fundația lui Bill Gates, din care 3,35 miliarde de euro sunt granturi directe.

Fundația Gates și-a stabilit cele mai importante obiective în domeniul sănătății (de exemplu, vaccinări), al nutriției (prin care se face lobby masiv pentru alimente modificate genetic) și al educației. Educația este atât de importantă deoarece ”filantropii” determină de facto și conținutul manualelor școlare utilizate în școlile și universitățile occidentale. Ceea ce copiii de astăzi sunt învățați la școală este ceea ce vor gândi adulții din următoarele decenii.

Prin urmare, a fost posibil să se schimbe masiv valorile societăților occidentale în doar câteva decenii. În urmă cu cincizeci de ani, familia era încă cea mai importantă valoare în Occident; astăzi, ea a fost înlocuită de tot felul de cupluri care coabitează și de persoane LGBT.

Fenomenul este, de asemenea, intenționat, deoarece dacă distrugi coeziunea familială, adică legăturile sociale stabilite, îi faci pe oameni singuri și mai ușor de controlat. Din acest motiv, mass-media occidentală (plătită și ea de oligarhi <11>) propagă, de asemenea, celibatul, lipsa de copii și schimbarea parteneriatelor, de preferință cu schimbarea genurilor. Și, din acest motiv, asftel de idei au ajuns și în programele de învățământ din școlile și universitățile occidentale: Este vorba de instrumentul simplu și eficient de dominație ”divide et impera”, inventat deja de vechii romani, adus la perfecțiune.

Pretinsa luptă împotriva foametei ca model de afaceri

Dar să ne întoarcem la alimente și agricultură, despre care vorbim aici. Și să rămânem la Bill Gates, al cărui exemplu îl folosesc ca simbol pentru oligarhii occidentali.

Bill Gates este acum cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din SUA <12>. Bill Gates este activ în sectorul agricol din multe țări, într-un fel sau altul; conform anchetei menționate mai sus a Stângii, Fundația Gates are acum un volum de miliarde în sectorul agricol german.

Bill Gates are legături financiare cu faimoasa companie agricolă Monsanto <13>, ceea ce a dus la achiziționarea de terenuri agricole în India și Mexic. Am relatat despre legăturile dintre Gates și Monsanto și în ”Inside Corona”, folosind exemplul unui proiect comun al lui Gates și Rockefeller în Africa, finanțat tot cu banii contribuabililor din țările occidentale și care avea ca scop combaterea foametei. Fermierii africani au fost forțați să treacă la semințe modificate genetic de la Monsanto și astfel au fost împinși în dependență de Monsanto, de pe urma căreia Gates și Rockefeller au făcut apoi bani. Din nefericire, obiectivul oficial de a crește randamentul agricultorilor și de a combate astfel foametea în regiune nu a fost atins.

În general, ne întrebăm cum intenționează Occidentul să lupte împotriva foametei dacă urmărește o politică care îi forțează pe micii fermieri să renunțe și, astfel, împinge sectorul agricol în mâinile marilor corporații și oligarhi. După cum știm, corporațiile nu sunt organizații caritabile care doresc să lupte împotriva foametei, ci doresc să facă bani.

Atunci când industria agricolă și alimentară este redistribuită de la întreprinderile mici și mijlocii către câteva corporații mari, fenomenul creează o putere de piață pe care întreprinderile mici nu au avut-o niciodată. Și se știe că astfel de constelații, în care câțiva jucători controlează o piață, nu duc la scăderea prețurilor, ci dimpotrivă, la creșterea lor.

Bayer a înghițit acum Monsanto, iar ambele se caracterizează prin faptul că de ani de zile au cumpărat alte companii agricole <14>. Aceasta este tocmai concentrarea puterii de piață în foarte puține mâini, despre care am scris aici. Prin urmare, sunt în curs de desfășurare procese pentru a crea monopoluri sau oligopoluri în sectorul alimentar, ceea ce înseamnă efectiv putere asupra piețelor relevante.

Exemplu: Ucraina

Ucraina este un bun exemplu al modului în care sunt puse în aplicare astfel de planuri. În cazul în care fermele dau faliment, terenurile lor pot fi cumpărate ieftin. În 2020, FMI, controlat de Occidentul condus de SUA, a dictat Ucrainei, ca o condiție pentru acordarea de noi împrumuturi <15>, că trebuie să autorizeze în mod legal vânzarea pământului negru, cel mai fertil teren din lume, către străini. Oficial, existau diverse restricții, dar legile au fost făcute în așa fel încât să fie ușor de eludat cu ajutorul unor oameni de paie și al unor structuri de companii alambicate.

Acest lucru a dus la o acaparare masivă de terenuri în Ucraina, unul dintre cei mai mari exportatori de cereale din lume, în care câțiva investitori, majoritatea americani, au cumpărat terenuri agricole pe scară largă la un preț ridicol. Faptul că terenurile pot fi cumpărate la prețuri mici este posibil, printre altele, datorită războiului din Ucraina.

Pe lângă Monsanto, companiile germane au fost, de asemenea, implicate în acapararea pe scară largă a terenurilor din Ucraina. Producția de carne de pasăre din Ucraina este, de asemenea, în mâinile marilor investitori internaționali. Ucraina ar putea fi interesantă și pentru cultivarea de soia <16>. Războiul care face ca terenurile să fie ieftine este un câștig la loterie pentru cumpărători.

Scopul lor este de a obține un monopol alimentar (de preferință global) prin deținerea terenurilor agricole și (a se vedea Monsanto și alte corporații) prin obținerea controlului asupra semințelor, îngrășămintelor și pesticidelor. Toată această putere este concentrată în foarte puține mâini, deoarece politicile guvernelor occidentale alimentează procesul de concentrare a activelor, înrăutățind din ce în ce mai mult condițiile pentru fermierii mici și mijlocii, obligându-i să își vândă fermele mai devreme sau mai târziu.

Chiar și prețurile explozive ale energiei în Europa le fac jocul. Producția de îngrășăminte în UE a devenit de facto neprofitabilă, ceea ce ar putea forța multe IMM-uri să își vândă fermele la prețuri mici către marile corporații dacă nu vor să dea faliment și să piardă totul.

UE își justifică sancțiunile împotriva petrolului și gazelor rusești, care au provocat explozia prețurilor, prin evenimentele din Ucraina. Cu toate acestea, nu Rusia a fost cea care a crescut prețurile sau a oprit livrările către Europa, ci sancțiunile impuse de Occident. Așadar, nu evenimentele din Ucraina sunt de vină pentru prețurile ridicate, ci reacțiile UE la război.

Puteți vedea că evenimentele din Ucraina sunt utile pentru corporațiile și oligarhii occidentali corespunzători din mai multe motive, deoarece nu numai industria occidentală de apărare beneficiază de ele, ci și industria alimentară occidentală, de exemplu.

ODD și oligarhii

Agricultura este, de asemenea, unul dintre subiectele centrale ale ODD-urilor, adică ale Agendei 2030. Întâlnirile <17> la care se discută subiectul sunt dominate de ONG-uri finanțate de Bill Gates, George Soros sau de alți oligarhi precum Rockefeller sau Ford. Finanțarea organizatorilor reuniunilor la care se discută stadiul implementării Agendei 2030 este adesea ascunsă. Un exemplu este Forumul Mondial al Alimentației, care colaborează, printre altele, cu UN Women. Iar UN Women este finanțată <18> de Bill Gates, George Soros, Fundația Ford, Rockefeller și alți suspecți obișnuiți.

De asemenea, am subliniat acest principiu al finanțării disimulate de mai multe ori în ”Inside Corona”. Pentru a da impresia că există mai multe organizații care susțin astfel de proiecte, oligarhii finanțează mai multe organizații. De asemenea, fluxurile financiare sunt adesea canalizate prin intermediul unor organizații intermediare pentru a masca faptul că, de fapt, există doar câteva fundații oligarhice care promovează un singur obiectiv.

Nu pot aborda acest subiect decât foarte superficial în articolul de față, deoarece este atât de vast încât s-ar putea scrie o carte destul de groasă despre el. Ar trebui să vă uitați la cele 17 ODD și la sub-obiectivele lor, precum și la programele cu care sunt puse în aplicare. Există peste 200 de programe ce trebuie analizate. Numai Strategia germană de dezvoltare durabilă a guvernului german <19>, cu care intenționează să pună în aplicare ODD, cuprinde în prezent 391 de pagini.

Dar acest articol arată deja un lucru clar, și anume că organizațiile internaționale și proiectele lor sunt controlate de fundațiile câtorva oligarhi (de exemplu, Gates și Soros) sau de clanuri de oligarhi (de exemplu, Rockefeller și Ford) și că aceștia controlează banii pe care guvernele occidentale îi pompează în aceste proiecte și îi folosesc în propriul lor avantaj financiar. Asta înseamnă că persoane nealese, dar orientate spre profit, determină politicile Occidentului pe care acesta dorește să le impună lumii.

Ceea ce se întâmplă în agricultură este doar un exemplu. Cu ceva timp în urmă, am folosit Green Deal <20> al UE pentru a arăta că și aici este vorba doar de canalizarea banilor contribuabililor către un grup de oligarhi. Este, de asemenea, ceea ce s-a întâmplat cu Covid, când miliardele pe care UE le-a colectat pentru a lupta împotriva „pandemiei” au mers aproape în întregime către organizații controlate de Bill Gates <21>. De altfel, Bill Gates va deveni, de asemenea, stăpânul datelor oamenilor în UE <22>, lucru pe care pașapoartele digitale de vaccinare l-au făcut posibil, iar Ursula von der Leyen laudă deja acest concept <23> de ”identitate digitală” ca model pentru restul lumii. Iar lista poate continua.

Identități digitale

Să ne întoarcem la protestele fermierilor: nu este vorba despre câteva subvenții pentru motorina agricolă, ci despre o problemă sistemică și o amenințare serioasă la adresa libertății și prosperității – a se vedea orașele C40 cu cererea lor de a trăi fără carne, haine noi, mașini proprii și chiar călătorii cu avionul în viitor. Nu sunt doar fantezii nebunești, ele se realizează cu mulți bani și cu mare consecvență.

”Identitatea digitală” pe care Ursula von der Leyen o laudă atât de mult va deveni instrumentul suprem și atotcuprinzător de control. Proiectul face parte, de asemenea, din ODD, deoarece ODD numărul 16 este ”pace, justiție și instituții puternice”, împotriva cărora nimeni nu poate avea cu adevărat nimic. Unul dintre sub-obiectivele care vizează realizarea acestui obiectiv este SDG 16.9 <24> și precizează: ”Până în 2030, să se realizeze identitatea legală pentru toți, inclusiv înregistrarea nașterii”.

Iar Bill Gates lucrează din nou la asta, apropo, sprijinind diverse organizații pentru a deveni stăpânul acestor identități digitale. Una dintre organizații se numește Modular Open Source Identity Platform (MOSIP), iar Fundația Gates se laudă <25> că va pune platforma la dispoziția țărilor din lume în mod complet gratuit. Doar că Gates este atunci stăpânul tuturor datelor.

O altă organizație controlată de Gates și Rockefeller se numește ID2020. ID2020 a elaborat liniile directoare pentru pașapoartele digitale de vaccinare <26> dedicate OMS (controlată tot de Gates), care reprezintă baza <27> pentru proiectul de identitate digitală al lui von der Leyen în UE.

Proiectul este deja în curs de implementare în UE. Vorbim despre dosarul electronic al pacientului. Conform legislației germane, este posibil să se obiecteze la dosarul electronic al pacientului, dar cum legislația UE are prioritate față de legislația națională, trebuie avut în vedere că dreptul pacienților de a se opune dosarului electronic urmează să fie anulat în legislația UE corespunzătoare <28>.

Finalul se apropie

Iată cum se introduc astfel de lucruri pe ușa din dos. Problemele fermierilor sunt doar o piesă foarte mică din mozaicul unui proiect mult mai mare care va schimba complet lumea așa cum o cunoaștem. Cel puțin în țările în care este pus în aplicare, adică în Occidentul colectiv.

Este discutabil dacă și restul lumii va intra în joc. Cea de-a 77-a Adunare a OMS pentru Sănătate din mai 2024 va fi probabil interesantă în această privință, deoarece un alt proiect asociat va fi votat acolo. El se referă la modificarea Regulamentului sanitar internațional (RSI) și la noul tratat al OMS privind pandemiile, menit să confere OMS, controlată de Gates, puteri complet noi. Este dincolo de scopul acestui articol să intrăm acum în alte detalii; dacă sunteți interesat, puteți citi despre ce este vorba aici <29>.

Dar, în orice caz, ar trebui să ne notăm luna mai în agendele noastre și să fim cu ochii pe ceea ce decide Adunarea OMS.

Surse:

<1> https://www.theguardian.com/environment/2022/nov/30/peak-polluters-last-chance-close-dutch-government

<2> https://www.anti-spiegel.ru/2023/wie-einig-ist-sich-die-wissenschaft-wirklich/

<3> https://www.lifesitenews.com/opinion/belgian-farmers-bring-brussels-to-a-standstill-in-massive-protest-against-eus-green-new-deal/

<4> https://www.agrarheute.com/politik/niederlande-immer-mehr-bauern-wandern-563591

<5> https://www.statista.com/statistics/196103/number-of-farms-in-the-us-since-2000/

<6> https://www.thaimbc.com/2024/01/03/who-demands-global-farming-crackdown-to-fight-climate-change/

<7> https://www.anti-spiegel.ru/2023/die-eu-laesst-heuschrecken-pulver-als-inhaltsstoff-fuer-lebensmittel-zu/

<8> https://www.anti-spiegel.ru/2024/der-neue-franzoesische-premierminister-kommt-von-klaus-schwabs-wef/

<9> https://www.anti-spiegel.ru/2023/gibt-es-einen-unterschied-zwischen-oligarchen-und-philanthropen/

<10> https://dserver.bundestag.de/btd/20/075/2007512.pdf

<11> https://www.anti-spiegel.ru/2022/die-macht-des-bill-gates-teil-1-ueber-300-mio-dollar-fuer-die-berichterstattung-der-medien/

<12> https://www.agrarheute.com/markt/marktfruechte/bill-gates-bleibt-groesster-eigentuemer-farmland-jeff-bezos-besitzt-mehr-land-614892

<13> https://www.seattletimes.com/seattle-news/gates-foundation-ties-with-monsanto-under-fire-from-activists/

<14> https://www.aktion-agrar.de/fressen-und-gefressen-werden/

<15> https://www.anti-spiegel.ru/2020/ukraine-ausverkauf-des-landes-auf-druck-des-iwf/

<16> https://www.opendemocracy.net/en/oureconomy/the-soya-curse-is-ukraine-facing-the-same-fate-as-the-amazon/

<17> https://sdgs.un.org/tfm/STIForum2023#side_events

<18> https://www.unwomen.org/en/partnerships/businesses-and-foundations/major-partners

<19> https://www.bundesregierung.de/resource/blob/975274/1873516/9d73d857a3f7f0f8df5ac1b4c349fa07/2021-03-10-dns-2021-finale-langfassung-barrierefrei-data.pdf?download=1

<20> https://www.anti-spiegel.ru/2021/corona-war-gestern-bill-gates-steigt-in-den-klimaschutz-ein/

<21> https://www.anti-spiegel.ru/2022/wer-bekommt-eigentlich-all-die-milliarden-die-die-eu-fuer-den-kampf-gegen-covid-19-ausgibt/

<22> https://www.anti-spiegel.ru/2022/die-pandemie-als-vorwand-um-bill-gates-zum-herrn-ueber-unsere-daten-zu-machen/

<23> https://tkp.at/2023/09/12/eu-leyen-fordert-neuerlich-weltweite-digitale-identitaet-fuer-alle-menschen/

<24> https://unece.org/fileadmin/DAM/pau/icpd/UNFPA-UNECE_meeting_2016/5_Indicator_16.9.1_EECARO.pdf

<25> https://www.gatesfoundation.org/ideas/articles/mosip-digital-id-systems

<26> https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1

<27> https://www.anti-spiegel.ru/2022/die-pandemie-als-vorwand-um-bill-gates-zum-herrn-ueber-unsere-daten-zu-machen/

<28> https://www.corodok.de/eu-parlamentsausschuesse-zwang/

<29> https://www.anti-spiegel.ru/2023/die-who-soll-die-klimakrise-als-gesundheitsnotstand-anerkennen/

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. „De asemenea, OMS militează în favoarea insectelor ca hrană și a cărnii cultivate în laborator”, prin urmare dacă „ești ceea ce mănânci” atunci să ni-l imaginăm pe omul viitorului ceva între gândacul lui Kafka din „Metamorfoză” și Frankenstein-ul lui Shelley, ca „produs de laborator”(transumanismul) . Mă întreb câți vom mai rămâne OAMENI în următorii douăzeci de ani, așa cum am fost creați de bunul Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs