Stimularea strategică a dezastrului, stil WEF

Așa cum se prezintă lucrurile pe frontul din Ucraina, dar și în Orientul Mijlociu, o acțiune provocatoare a protagoniștilor aflați sub presiune, o eroare de calcul sau chiar punerea în aplicare a unui plan criminal schițat în detaliu – toate au capacitatea de a declanșa Al Treilea Război Mondial.

Este incredibil cu câtă lejeritate vorbesc unii analiști, politicieni și chiar generali despre posibilitatea ca trupe NATO să intervină în Ucraina, în sprijinul regimului Zelensky. Cele mai recente știri alarmiste despre iminența unui război în Suedia ar putea fi un simplu foc de paie. Însă la fel de bine ar putea avea la bază informații solide venite pe filiera serviciilor secrete de la Stockholm.

Până acum s-a vorbit despre următorul război mondial doar în termenii unei Apocalipse nucleare. Există, însă, ceva și mai înfricoșător. O moarte lentă, cauzată de un conflict hibrid, atât cu arme convenționale, cât și cu bombe/rachete nucleare.

Să ne imaginăm prima zi a conflagrației. O simulare pe calculator, așa cum obișnuiesc elitele de la Davos înaintea unei pandemii Covid, spre exemplu. În primul rând, trebuie subliniat că nu va conta absolut deloc CINE și DE CE va provoca escaladarea. Oricum propaganda va distorsiona adevărul, ca și până acum, pentru a capta sprijinul populației.

Alianțele sunt deja creionate. Primul pas important după incidentul declanșator va fi lansarea unui atac nuclear asupra unui oraș important din Rusia, Statele Unite sau Europa – depinde cine își asumă responsabilitatea de a crea o astfel de presiune. Să presupunem că în această fază vor fi distruse complet câteva metropole: Sankt Petersburg, Chicago, Hamburg, Toulouse.

Șocul primului val, relatat de mass-media, va fi suficient de puternic încât telefoanele roșii să zbârnâie între comandamentele militare, în vederea unui ”time-out” salvator. Alternativa ar echivala cu distrugerea planetei.

Influensării războinici, politicienii și jurnaliștii arondați guvernelor, vor cere răzbunare. Vor vrea ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Vor număra morții și răniții și vor concluziona, rapid, că ”nu este echitabil”. De ce partea adversă are mai puține victime? Îi putem lăsa să câștige? Niciodată! Să mai tragem niște rachete nucleare, să mai radem câteva orașe de pe fața pământului.

Până se mai calmează spiritele, conflictul continuă dezlănțuit cu bombe și rachete convenționale. Sunt atacate baze militare, porturi, centre de comandă și așa mai departe. În occident rețeaua de internet nu mai funcționează. Cablurile subacvatice au fost distruse.

Odată cu întreruperea internetului, băncile pică, se creează o stare de haos. Nimeni nu mai știe ce se întâmplă cu adevărat decât din surse oficiale, guvernamentale. Disidenții, indisciplinații, sunt arestați. Se declară stare de necesitate/război, iar tinerii sunt trimiși pe front. Ministerul Sănătății împarte pastile cu iod, iar de teama unor atacuri nucleare oamenii își părăsesc casele în grabă și se retrag în zonele rurale, mai slab populate.

Reușesc să aibă o pâine albă pe masă doar cei implicați direct în industria de război și o parte din funcționarii publici. Economiile se prăbușesc. Zilnic apar știri despre noi atacuri cu bombe nucleare tactice, mai puțin devastatoare decât cele cu rachete strategice intercontinentale.

Întreaga lume se află pe muchie de cuțit, dar ce contează? Există un vinovat și există un obiectiv de atins.

Niciodată nu s-a vorbit cu atâta lejeritate, cu atâta inconștiență vecină cu nebunia, despre iminența unui război global catastrofal. Parcă unii filantropi malefici și-ar simți sfârșitul foarte aproape și țin cu tot dinadinsul să ne tragă și pe noi în cazanul cu smoală.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Stimularea strategică a dezastrului, stil WEF […]

  2. Bravo Adrian! PERFECTĂ analiza! Exact asta se propune populațiilor lumii de către acești psihopați grupați în haita globalistă cu mai-nou declarata capitală la Davos. Dar aș îndrăzni să mă gândesc la un cu totul alt motiv al grabei lor de a recupera timpul pierdut în aplicarea planurilor lor kriminale. Acolo la vârful acestei hidre globaliste există un grup de familii vechi, FOARTE vechi, PUTRED de bogate, cei care dețin DE FAPT majoritatea acțiunilor la fondurile de investiții BlackRock, Vanguard, StateStreet, etc. care la rândul lor controlează TOATE marile korporații din lumea globalistă și prin influența financiară mai toate guvernele occidentului colectiv. Nume ca Rothschild, Rockefeller, Morgan, Walton sau chiar… Zeppelin (ați fi surprinși!) nu mai sunt astăzi chiar o noutate. Aceste familii, dincolo de faptul că încearcă să-și păstreze cu ORICE preț liniile de sânge din motive ezoterice, se reunesc nu doar prin optica averilor uriașe și a controlului pe care-l exercită împreună asupra unei bune părți din planetă, dar mai sunt legați și de apartenența la un cult satanic antic, cu ritualuri și obiceiuri greu de imaginat pentru un om normal la cap. Ei bine, ACOLO este cheia secretului acestui plan demonic de distrugere a civilizației existente și de preluare agresivă a controlului pe principiul ”ordo ab chao”. Iar foaia lor de parcurs care are o anumită secvență temporală strictă legată de motive ezoterice are astăzi întârzieri masive legate printre altele și de efectul guvernării lui Trump din perioada 2016-2020 (iată de ce-l urăsc atât de mult) dar și acțiunii altor lideri mondiali din afara lagărului globalist care au înțeles ce se întâmplă și se opun. Problema globaliștilor începând cu 2020 este că grăbind transformările dorite de ei în optica publică, care până la acel moment s-au desfășurat lent și insesizabil pentru majoritatea populației, au făcut ca aceste transformări să devină vizibile și expuse public, iar un procent din ce în ce mai mare din populație se trezește și VEDE ceea ce li se pregătește pe ascuns, dincolo de aberațiile declarate prin presa mainstream în care nu mai crede nimeni astăzi. Întrebarea se pune dacă cei care astăzi s-au trezit vor fi capabili să se unească și să se opună eficient, distrugând tot acest plan urzit prin laboratoarele globaliste de mai mult timp decât le-ar veni unora să creadă. Ni se tot spune că suntem ”conspiraționiști”. Nasol, cei care au conspirat DE FAPT sunt chiar ei și astăzi conspirația lor este expusă public din ce în ce mai clar în toate detaliile ei. Pandemismul, Ucraina, Israelul, încălzismul, elgibitismul, transumanismul, etc. nu sunt decât părți ale acestei dezvăluiri. Vedem ce mai urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs