Filosemitism și genocid

Ministrul german de externe se implică în lupta împotriva copiilor din Palestina. Bombardamentele israeliene împotriva palestinienilor din Gaza ucid în principal copii și bebeluși: aceștia nu se pot adăposti suficient de repede. Istoricul israelian și cercetător al genocidului Raz Segal vorbește despre ”un caz de genocid ca la carte”. Milițiile yemenite Houthi din Yemen îi sprijină pe palestinieni în lupta lor. Împotriva acestor miliții vor fi desfășurate de către saudiți avioanele germane Eurofighter pe care d-na Baerbock a promis că le va furniza. Germania devine astfel parte la război și participă la genocid.

Mustrarea filosemitismului

Doamna Baerbock se folosește de masca filosemitismului pentru implicarea sa în crimă. Acest revers al antisemitismului susține că acțiunile israeliene după Holocaust – uciderea în masă a evreilor europeni inițiată de naziștii germani, nu trebuie criticate. Reacția aparent onestă a degenerat de mult în romantism pompos, negând apartheidul israelian și ignorând sau chiar trecând cu vederea și susținând acțiunile agresive ale Israelului împotriva palestinienilor care trăiesc pe teritoriul lor ancestral.

Israelul este portavionul de nescufundat al SUA

Israelul este unul dintre cei mai importanți aliați ai Statelor Unite în afara NATO, iar cele două țări și-au coordonat îndeaproape politicile de apărare și securitate prin întâlniri bilaterale regulate. Între 1946 și 2021, Statele Unite au efectuat plăți de ajutor militar către Israel în valoare totală de 108 miliarde de dolari. SUA mențin o bază militară permanentă la baza aeriană Mashabim a Forțelor Aeriene Israeliene. Mashabim este, de asemenea, o facilitate de depozitare pentru armele nucleare israeliene. Statul Israel a devenit portavionul de nescufundat al SUA. SUA îl utilizează pentru a amenința Orientul Mijlociu în vederea atingerii obiectivelor sale.

Exporturile de armament către Israel au crescut de zece ori

Filo-semitismul se prezintă ca fiind moral și dobândește astfel o aură de sfințenie. Faptul că în spatele acestei deghizări se află și o afacere este adesea ascuns: Exporturile germane de arme către Israel au crescut de aproape zece ori în 2023 față de 2022, potrivit datelor Ministerului Federal al Economiei. În 2023, au fost eliberate licențe pentru exportul de armament în valoare de aproximativ 303 milioane de euro.

Activitatea de agent al societății Baerbock

În primăvara anului 2020, Annalena Baerbock a fost nominalizată pentru programul Young Global Leaders de către Forumul Economic Mondial (WEF). WEF este o organizație de lobby străin cu sediul în Elveția. Prin urmare, ministrul este în contact permanent cu o organizație necontrolată de parlamentul germană. Și nici nu este obligată să dea socoteală în mod public. Apartenența la WEF echivalează cu un rol de agent străin. Această activitate ar putea fi urmărită penal cu o pedeapsă de până la zece ani de închisoare. Din păcate, este puțin probabil să se găsească un procuror care să aducă acuzații.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] opozitia.net / Autor: Uli […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs