Blocada de pe Marea Roșie și răspunsul Germaniei

La începutul discursului său de Anul Nou, Olaf Scholz trece la atac: ”Pandemia abia se afla la jumătatea drumului când Rusia a început un război necruțător în mijlocul Europei”. Bărbatul continuă să afirme că, la scurt timp după aceea, președintele rus Vladimir Putin a închis robinetul de gaz ”pentru noi”. Aha, spune observatorul necritic: există o legătură între Putin și pandemie. Dar Scholz și tabăra controlată de SUA sunt cei care au pornit un război economic împotriva Rusiei. Acesta era mai primitiv doar pe vremea lui Adenauer, în anii 1950, când Ivan era și el responsabil de tot.

Misiunea americană ”Gardianul prosperității”

Apoi mai există și această frază percutantă: ”Iar în toamnă a avut loc și atacul terorist brutal al Hamas asupra Israelului”. Nici un cuvânt de compasiune pentru copiii palestinieni, nici un cuvânt despre cauze, care se regăsesc în apartheidul brutal al statului Israel. Și totuși, ar fi fost o ocazie de a explica un comentariu făcut de purtătorul său de cuvânt Steffen Hebestreit în decembrie 2023: ”Există un drept la securitate. Și există libertate pe mare și, de asemenea, în largul mării. Și dacă aceasta este amenințată, atunci comunitatea internațională este chemată să reducă la minimum astfel de amenințări”. Cuvintele aparent enigmatice au fost răspunsul la întrebarea dacă guvernul german dorește să participe la misiunea americană ”Prosperity Guardian”.

O coaliție a voluntarilor

Această ”misiune” se referă din nou la o coaliție de voluntariat și are ca obiectiv distrugerea mișcării de rezistență yemenite Ansar Allah (rebelii huthi). Ansar Allah a precizat fără echivoc că orice navă legată de Israel sau destinată Israelului va fi interceptată. De la bazele lor din Yemen, dronele Ansar Allah pot perturba grav traficul maritim în sprijinul luptei Israelului împotriva palestinienilor. Misiunea americană ”Prosperity Guardian” ar trebui să servească la asigurarea ”libertății pe mare”, dar, dacă va avea succes, va aduce beneficii doar războiului genocidar al Israelului împotriva palestinienilor.

Un mandat pentru Annalena Baerbock

Prin operațiunea sa ”Prosperity Guardian”, imperialismul american dorește atât să își ajute aliații israelieni, cât și să își restabilească reputația pătată de putere mondială. Iar atunci când hegemonul cheamă, ajutoarele sale germane pocnesc din călcâie, Poate că purtătoarea de cuvânt a ministrului de externe Annalena Baerbock se strâmbă, dar ea respinge totuși această prostie periculoasă: ”Acum examinăm pe plan intern și, dacă vom ajunge la concluzia și se va lua decizia că trebuie să participăm la misiune, vom informa și Bundestagul pe ce bază și cu ce mandat o vom propune atunci”.

Esken salută misiunea americană

Liderul SPD, Esken, a salutat misiunea americană, declarând pentru Agenția germană de presă: ”Trebuie să recunoaștem în mod clar că această alianță este importantă și necesară, de asemenea pentru Germania și pentru relațiile noastre comerciale”. Este destul de clar că acolo unde scrie SPD pe etichetă înăuntru sunt bombe și grenade încă din timpul războiului din Iugoslavia. Până acum, au fost găsite următoarele țări dornice să se alăture misiunii: Regatul Unit, Bahrain, Canada, Franța, Italia, Olanda, Norvegia și Seychelles.

Livrările de armament către Ucraina nu sunt suficiente?

Livrările profitabile de arme către Ucraina nu au fost suficiente pentru Scholz și mafia sa politică: exporturile germane de arme către Israel au crescut de aproape zece ori în acest an, comparativ cu 2022. Anul trecut, au fost eliberate licențe pentru exportul de armament în valoare de aproximativ 32 de milioane de euro; anul acesta, până la 2 noiembrie inclusiv, cifra a fost deja de aproximativ 303 milioane de euro.

Ieftin nu este ieftin

Acum, guvernanții vor o a doua porție: participarea de bunăvoie la Operațiunea ”Prosperity Guardian” nu va fi ieftină, dar câțiva morți în plus sau în minus nu vor conta pentru criminalii deghizați în burghezi. Ei speră să scape nepedepsiți.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs