Retrospectiva 2023: Politicianul anului și ”Lingura de lemn”

Când tragem linie și ne uităm peste umăr vedem că anul 2023 a fost unul dintre cei mai tumultuoși din ultimul deceniu. Ne-am procopsit cu încă un război în Orientul Mijlociu, în timp ce ostilitățile din Ucraina au trecut în planul doi.

Rămas singur pe baricadă în calea dictaturii globaliste de la Bruxelles, Viktor Orban poate fi considerat Politicianul Anului. A reușit nu doar să mențină vie speranța în rândul conservatorilor, dar și să negocieze foarte abil în favoarea Ungariei și a aspirațiilor vecinilor noștri pentru o Europă creștină a statelor suverane. În paralel, Ursula von der Leyen merită de deplin premiul ”Lingura de lemn”. Șefa Comisiei Europene a pus preocupările Casei Albe cu mult înaintea intereselor fundamentale ale UE. Tot ea a deturnat în scopuri militare zeci de miliarde de euro din fondurile blocului comunitar, în ciuda interdicțiilor din tratatele europene.

În 2023, politicienii-marionetă Ciucă, Ciolacu și Iohannis au plătit către Statele Unite o mega-taxă de protecție în avans pe următorii 10-15 ani, prin achiziția de armament la foc automat. ”Este noul vaccin anti-Putin, cu tehnologia revoluționară NATO-mesager”, ar putea să ne explice Iohannis, între două excursii în Africa și America Latină. Armamentul ”sigur și eficient” băgat pe gât de Pentagon cu suportul Ursulei von der Leyen ne va scăpa de spitalizare, de secția ATI și de eventualul deces. Să nu murim proști, vorba președintelui.

Ultimele 12 luni au marcat noi recorduri negative în ceea ce privește încrederea populației în mass-media mainstream. Și pe bună dreptate. De necrezut cât de corupte sunt instituțiile de presă, din moment ce se complac într-o conspirație a tăcerii cu privire la dosarul Hunter Biden – Puiu Popoviciu, spre exemplu. Jurnaliștii de peste ocean, în mod paradoxal, au scris mai mult despre potlogăriile lui Popoviciu decât presa dâmbovițeană. Iar tendința se va menține și în 2024, din moment ce mass-media MSM trăiește pe picior mare din subvențiile globaliștilor (corporații + guverne). Așa că are prea puțin interes să reflecte adevărul.

Amintim doar în treacăt o serie de alte evenimente de anul trecut care au ținut prima pagină: episodul cu ”isteria” baloanelor chinezești doborâte de avioane F-16; întrunirea globaliștilor de la Davos sub sloganul ”Cooperare într-o lume fragmentată”; așa-zisa tentativă de lovitură de stat a lui Prigojin, urmată de explozia avionului în care se afla șeful Wagner; dezvăluirile jurnalistului Seymour Hersh legate de implicarea Pentagonului în sabotajul conductelor NordStream; loviturile de stat din Africa, urmate de replierea Franței și umplerea golului de către SUA și statele BRICS; verdictul scandalos în dosarul Halep; momentul penibil ”Cristina Cileacu” de la Gigi24 – reporter de front în Israel.

Dacă Viktor Orban a fost politicianul anului, Novak Djokovic a triumfat în sport. O victorie uriașă după toate umilințele din pandemie. Nole: ”Continuă să crezi în tine, să lupți pentru ideile tale, chiar dacă toți îți sunt împotrivă”. Este cea mai importantă lecție de viață pe care Djokovic ne-o lasă moștenire. Mai importantă poate chiar decât întreaga carieră sportivă.

Eșecul lui Zelensky la summit-ul NATO de la Vilnius, cadoul de un miliard de euro pe care Iohannis l-a făcut companiei OMV, vânătoarea lui Donald Trump, simulacrul de anchetă a procurorilor DNA în dosarul Pfizer (în paralel cu lipsa de reacție a eroinei anticorupție Kovesi) și show-ul pentru proști de la Conferința COP28 – Dubai au fost alte evenimente importante ale anului 2023.

În fine, atacul Hamas din 7 octombrie ar putea fi catalogat drept ”Evenimentul anului”, prin prisma implicațiilor majore, dincolo de zona Orientului Mijlociu. Sprijinul țărilor arabe pentru cauza palestiniană, manifestat doar verbal printr-un joc dublu al politicienilor aflați la putere, dar și incapacitatea statelor BRICS de a interveni, fac măcelul din Fâșia Gaza de neoprit.

Anul 2023 a fost ca un thriller care ne-a ținut cu sufletul la gură. Iar 2024 se anunță a fi cel puțin la fel de palpitant.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Da,foarte palpitant. Să nu uităm se ne pumem centura de siguranță in caruselul asta de evenimente nebunești care sunt menite să ne dea nouă actanților senzații tari sore „final destination”, 2030!! Atunci se va întampla ceva mare, crva nemaivăzut de când mama ne-a făcut. Agenda 2030 ce presupune marea resetare, noua ordine mondială trebuie sa fie gata. Cum va arăta lumea? Cam ca in genul filmelor „steam punk”. Mulți nu vom trece finishul acestei curse mortale. Cei slabi de inimă cor face AVC-uri, cancere galopante și alte… ieșiri din scenă, dintr-ăstea spectaculoase. Restul cu sânge rece, cu nădejde, credință și dragoste, poate vom prinde marele eveniment pus în scenă. Dumnezeu știe cum vom supraviețui dar va trebui sa fim uniți. În unire stă puterea. Și care vom mai fi rămași oameni în picioare, creația lui Dumnezeu după chipul si asemănarea sa.
    Strașnice evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs