Parteneriat ActiveNews: A apărut Calendarul Mărturisitorilor Români 2024

Calendarul Mărturisitorilor – 2024, realizat de ActiveNews împreună cu Familia Ortodoxă, este disponibil de azi tuturor cititorilor și doritorilor!

Calendarul, prin care susțineți și site-ul ActiveNews și revista Familia Ortodoxă, poate deveni un cadou frumos de Nașterea Domnului, folositor pe tot cuprinsul anului.

Tipărit în condiții grafice excelente, în format A4, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice, desenate de artistul George-Sorin Nicolae special pentru cititorii ActiveNews, Calendarul costă 35 de lei și poate fi comandat online AICI, prin LIBRĂRIA SOPHIA sau poate fi cumpărat direct de la Librăria Sophia din București, Str. Bibescu Vodă nr. 19, aflată la poalele Patriarhiei. Pentru eventuale comenzi mai mari găsiți date AICI sau prin contact@supergraph.ro.

Mulțumim pe această cale celor care au făcut posibilă apariția acestui dar!

„Avem nevoie să trăim sentimentul dragostei ca să depășim strâmtorările ce ne împresoară. Nu poți simți bucuria și Învierea cu adevărat dacă nu ai suferit mai înainte. Ortodoxia înseamnă trăire, înseamnă viață, înseamnă lucrare practică.” –  Sfântul Părinte Justin Pârvu

Chipurile Mărturisitorilor Români ai Secolului XX alături de cel al patronului nostru, Mihai Eminescu, nu pot decât să lumineze viața fiecăruia, aducându-ne totodată aminte că avem datoria să le urmăm sfaturile și pașii.

Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi!

Vă mulțumim tuturor și vă urăm sănătate și bucurie Întru Mulți Ani!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs