Sinuciderea colectivă a țărilor OPEC+

Coloana vertebrală a Agendei 2030 promovată de globaliști este așa-zisa luptă cu încălzirea globală, care se sprijină pe o potlogărie a oamenilor de știință. Aceștia din urmă pretind că eliminarea combustibililor fosili (cărbune, petrol, gaze naturale) ar stopa procesul de încălzire și, în consecință, ne-ar salva de la Apocalipsă. Dioxidul de carbon este noul virus mortal.

Scopul final al escrocheriei ”științifice” este eliminarea treptată a petrolului furnizat de OPEC+ și înlocuirea cu presupusa energie verde captată de panouri fotovoltaice, turbine eoliene și turbine hidroelectrice. La care se adaugă centralele nucleare. Dacă ne uităm pe lista marilor exportatori de petrol, spre exemplu, vedem o serie de țări care își structurează mare parte din Produsul Intern Brut din banii obținuți în schimbul energiei: Arabia Saudită (17% din totalul exporturilor globale de petrol), Rusia (11%), Iraq (6,6%), Emiratele Arabe Unite (6,5%), Iran (2,6%).

Rusia ocupă a doua poziție și la exportul de gaze naturale, fiind devansată de Statele Unite. Potrivit datelor statistice, veniturile din vânzarea de petrol și gaze sunt semnificative în raport cu Produsul Intern Brut. Spre exemplu, până în noiembrie 2023, aceste venituri reprezentau circa 28% din PIB-ul Rusiei, estimat la peste 2.000 miliarde dolari. Adică mai mult de un sfert din economia Rusiei depinde de exporturile de combustibili fosili.

Conferința COP28 din Dubai organizată sub egida ONU a strâns sub același acoperiș 198 de state. Inclusiv țările OPEC+, a căror participare arată ca un act de sinucidere în grup.

Evident, Rusia și Arabia Saudită sunt marii pierzători. Chiar dacă acordul final nu prevede ”eliminarea treptată” a combustibililor fosili, ci doar ”tranziția” către surse de energie verde, oficialii ONU sunt cât se poate de mulțumiți. Rezultatul negocierilor a marcat un pas înainte către dispariția virusului care riscă să aducă Apocalipsa. ”A fost un compromis. Nu suntem mulțumiți, dar suntem cu toții de acord”, a declarat Mihail Gitarskiy, unul dintre cei peste 50 de delegați ai Federației Ruse la COP28 (vezi lista aici).

La Dubai, țările arabe exportatoare de petrol au jucat un teatru ieftin pentru populimea ignorantă și dornică de puțin dramatism. Emiratezul Sultan Al Jaber, președintele conferinței COP28, un tip școlit în Occident și uns cu toate alifiile, s-a arătat inițial neîncrezător în experții climatologi care prevăd Apocalipsa, pentru ca în final să semneze satisfăcut ceea ce globaliștii de la ONU îi puseseră pe masă. Măcar delegația din Iran a avut inspirația de a se retrage de la conferință – însă nu din pricina acordului care urma să fie însușit, ci sub pretextul participării delegației israeliene.

Rusia rămâne principala țintă a renunțării la combustibilii fosili. De aceea pare de neînțeles participarea Kremlinului la masacarada dirijată de globaliști. Singura explicație care să nu implice conspirații rămâne faptul că Putin și-ar fi dat seama că nu are parteneri în jocul orchestrat de Washington. China, ca importator net de petrol și gaze, are tot interesul să câștige sute de miliarde din energia verde. La rândul lor, țările arabe rămân sub tutela Casei Albe, în ciuda scheciurilor TV cu Mohammed bin Salman supărat pe Joe Biden. Iar India joacă spectaculos la două capete.

Așa că Rusia s-a deplasat în Dubai cu numeroși specialiști ai companiei de stat ROSATOM, pentru a vedea cum poate profita de Noua Ordine Mondială în domeniul energiei. Cu alte cuvinte, cum să-și vândă tehnologia atomică civilă (și resursele necesare energiei verzi) în cadrul BRICS+ și cum să prelungească la maxim perioada de aur a tranzacțiilor cu petrol și gaze.

Retragerea Moscovei din Acordul de la Paris ar fi fost o lovitură puternică pentru fanii Apocalipsei Climatice, însă nu și decisivă. Cu siguranță experții lui Bill Gates ar fi găsit argumente pentru a convinge populația că putem salva fie și doar șapte optimi din planetă – cât ar rămâne după izolarea Rusiei într-un glob de sticlă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs