Un adevărat dezastru la orizont: încă 5 ani cu Ursula von der Leyen

Vicepreședintele Partidului Popular European, Antonio Tajani, a confirmat că PPE o va propune tot pe magiciana Ursula von der Leyen pentru scaunul de șef al Comisiei Europene, în funcție de rezultatele scrutinului electoral din 2024.

Dacă sondajele de opinie din Europa arată aproximativ ca în România, va fi greu spre imposibil ca ”valul suveranist” să răstoarne actuala stare de fapt de la Bruxelles. Partidele de dreapta vor câștiga semnificativ mai multe locuri în Parlamentul de la Strasbourg, însă fără să amenințe poziția supremă, de prim-comisar al Uniunii.

Partea bună este că vocea suveraniștilor se va face auzită, în măsura în care mass-media mainstream va relata și altceva în afară de mesajul majorității de stânga, globaliste.

Partea proastă este că Ursula von der Leyen va continua să implementeze cu și mai mult avânt Agenda 2030. Iar în materie de politică externă, va face exclusiv jocul Casei Albe, ca și până acum. Fără nici cea mai mică tresărire legată de impactul negativ asupra economiei europene și a simplilor cetățeni.

Șefa Comisiei Europene este, cel mai probabil, șantajată de serviciile secrete americane, prin intermediul SMS-urilor schimbate cu președintele de la Pfizer, Albert Bourla. Și prin ”comisioanele de performanță” primite de soțul acesteia, Heiko, transferat peste noapte din Germania în Consiliul de Administrație al unei puternice firme americane din domeniul Big Pharma.

Faptul că (prea) mulți europeni nu văd absolut nimic deranjant în comportamentul Ursulei în raport cu Casa Albă este de-a dreptul șocant. Chiar și cu ochii închiși, oricine ar fi capabil să sesizeze jocul murdar al șefei Comisiei Europene atât în perioada pandemiei, cât și odată cu izbucnirea războaielor din Ucraina și Orientul Mijlociu.

Cu siguranță serviciile secrete din Germania, din Franța, poate chiar și din România (prin intermediul doamnei Kovesi), sunt la curent cu activitatea infracțională a celui mai important politician din Europa, aflat într-un post cheie, cu puteri executive. Tolerarea în continuare a Ursulei von der Leyen în cel mai înalt scaun de la Bruxelles ar echivala cu trădarea intereselor naționale cu bună știință. Fără nicio scuză.

Este de datoria partidelor suveraniste care vor ajunge în Parlamentul European să întreprindă orice acțiuni posibile în vederea scoaterii din scena politică a acestui personaj profund corupt.

Noul ”guvernator” al Europei va fi ales, ca de obicei, prin intermediul unor negocieri netransparente. Iar aici singura posibilitate de a schimba ceva rămâne protestul de stradă. Să ne amintim cum s-au mobilizat oamenii la Bruxelles, veniți din toată Europa. Cum au luptat pentru o idee. Pentru libertate.

Încă cinci ani cu Ursula von der Leyen în fruntea Uniunii ar fi un dezastru. Ar fi o umilință greu de suportat de zecile de milioane de europeni onești, sătui de corupție, demagogie și dictatură cu zâmbetul pe buze.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Ursula este doar o marionetă, indiferent cine va veni în locul ei va continua implementarea „agendei” 2030. Trebuie să ieșim din UE până în 2030, UE-ul, după implementarea „agendei ” va fi distrusă conform cărții biblice Apocalipsa. UE este Babilonul.

  2. Nu ma mira catusi de putin. Alegerea ei a fost impusa ca sa isi duca la bun sfarsit Agenda 2030. Vedeti cum totul se leaga?

  3. MAi bine trecem deindata la iesirea Romaniei din lagarul ue.

  4. […] Un adevărat dezastru la orizont: încă 5 ani cu Ursula von der Leyen […]

  5. Ursula von Leyen , Nu va fi realeasa ca șef al Comisiei Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs