Inexplicabila cooperare Est-Vest în escrocheria ”Încălzirea globală”

Eliminarea combustibililor fosili, poate cea mai mare escrocherie din ultimul secol bazată pe farsa Apocalipsei Climatice, va face încă un pas înainte începând de mâine, când se încheie Conferința COP28 din Dubai.

Și asta în ciuda agitației din presa mainstream, care relatează despre nervi întinși la maxim printre liderii țărilor arabe exportatoare de petrol. Cartelul OPEC+ i-ar fi îndemnat pe cei 13 membri ai săi să respingă orice acord care vizează reducerea producției de combustibili fosili. Însă aceeași jurnaliști apreciază că, de la ONG-uri și până la negociatorii ONU, ”există un sentiment comun că un acord nu a fost niciodată atât de aproape de a semnala începutul sfârşitului petrolului, gazelor şi cărbunelui”. Experții plătiți de ONU pretind că arderea combustibililor fosili începând cu secolul al XIX-lea a alimentat creşterea economică globală cu preţul unui adevărat dezastru climatic.

Înainte de începerea COP28, țările participante erau conștiente de faptul că obținerea sprijinului Arabiei Saudite pentru o eliminare treptată a combustibililor fosili va fi o provocare supremă. Petrolul rămâne coloana vertebrală a economiei saudite, în ciuda eforturilor de diversificare. La fel de importante sunt petrolul și gazele naturale pentru economia Rusiei, dar și a altor state din Orientul Mijlociu, ca Iran, Emiratele Arabe Unite sau Irak.

Practic, la conferința din Dubai participă absolut toate statele lumii și aproape 100.000 de delegați, dintre care 167 lideri mondiali. Este un tur de forță remarcabil și complet inexplicabil în cazul țărilor care își structurează Produsul Intern Brut în baza exporturilor de petrol și gaze naturale.

Discuțiile din jurul eliminării combustibililor fosili au sens TOCMAI din pricina cooperării depline a acestor exportatori. Spre exemplu, Rusia este cea mai întinsă țară din lume, ocupând o optime din suprafața locuită a Pământului. Escrocheria cu lupta împotriva încălzirii globale ar fi un nonsens absolut fără participarea Moscovei. Pământul nu poate fi ”salvat” doar pe jumătate.

În Europa, există un consens remarcabil. Președintele Iohannis a anunțat aderarea la Alianța Solară Internațională (ej prost?!), prin care ne angajăm să înlocuim combustibilii fosili cu energia produsă de panourile fotovoltaice. România va instala o capacitate de energie solară de peste 8 Gigawați, echivalentul a 24% din energia regenerabilă a țării. În plus, vom construi două noi unități la Centrala Nucleară de la Cernavodă și vom implementa reactoare modulare mici de tip SMR, în colaborare cu Statele Unite. Până cel târziu în 2050, mixul energetic național al României va fi format în proporție de 86% din energie regenerabilă și energie nucleară.

La efortul depus de stat contribuie din plin și corporațiile, care implementează la foc automat directivele primite de la Bruxelles cu privire la înlocuirea combustibilor fosili.

Procesul pare a fi ireversibil, mai ales în contextul în care și industria auto a devenit ”verde” peste noapte. Întrebarea este de ce participă la această mascaradă și țări ale căror interese sunt complet opuse directivelor ONU cu privire la încălzirea globală. Fără Rusia și fără statele OPEC+ conferințele de tipul COP28 și-ar pierde complet relevanța. Cum ne-ar mai convinge politicienii că vor să salveze doar două treimi din planetă?!

În privința Chinei avem o explicație clară, întrucât vorbim despre o țară importatoare de combustibili fosili și mare exportatoare de panouri fotovoltaice, baterii și turbine eoliene.

Să fie oare influența Beijingului și a Washingtonului asupra OPEC+ atât de copleșitoare, încât țări ca Rusia sau Arabia Saudită să ignore interesul primordial de a-și vinde resursele naturale și după următorii 20-30 de ani?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. …Aviz patrioților, dacă mai există așa ceva printre trădătorii de țară din guvernare… Stimate BIZZU, NU, nu mai exista asa ceva printre tradatorii propriilor natiuni, care, absolut toti, cu mici nuante, sunt vanduti intereselor teroristilor mondiali si lupta, uneori fara macar sa isi dea seama, pentru Guvernul Mondial ucigas al guvernelor nationale si al suveranitatii popoarelor. Absolut toti sunt prinsi in aceasta hora draceasca a sfarsitului Lumii asa cum o cunoastem si am primit-o de la inaintasi. Ma uit la poza din fruntea articolului si nu vad oameni, ci marionete care si ele vor fi aruncate la gunoi, ca idioti utili, atunci cand nu va mai fi nevoie de ei. Deocamdata, rolul lor este de a-i scarbi pe proprii concetateni de guvernele nationale stupide si rau intentionate, indemnandu-i pe acestia multi sa CEARA singuri Guvern Mondial, satui fiind de aberatiile sinucigase ale slabelor si coruptelor guverne nationale. De nici unul din cei fotografiati nu va mai fi nevoie in final, ei disparand ca prin farmec, matrasiti fiind de papusarii din intuneric care s-au folosit de ei in propriile lor scopuri. Puteti de pe acum sa va luati adio de la ei, pentru ca deja nu mai exista in intentiile si scopurile manipulatorilor din culise.

  2. Turbarea asta sinucigasa va dura exact cit a durat si ”pandemia”.

  3. Cooperarea asta nu este deloc inexplicabilă. Trebuie doar un mic efort de documentare cu privire la participările din trecut ale lui Putin sau ale lui Xi la lucrările WEF de la Davos. Ceea ce puțină lume înțelege este că BRICS fie el și BRICS+ este tot un fel de globalism dar ”cu față umană” ca să citez dintr-un clasic din păcate încă în viață. Și scenariul pus la cale de foarte mult timp este să sacrifice la un moment dat marionetele din fruntea lagărului globalist occidental pentru a propulsa pe scenă vrăjeala ”multipolară” al BRICS, care are în spate ACEEAȘI satană imperialistă mondială, dar cică cu principii mai juste. NU EXISTĂ AȘA CEVA. Nu există o alianță internațională justă care nu vorbește ÎN PRIMUL RÂND de suveranitatea popoarelor care o compun. Ori eu NU am văzut încă așa ceva. Dacă se merge în continuare pe linia asta vom ajunge DIN NOU la vechea manipulare cu alegerea răului cel mai mic pe care poporul român o cunoaște atât de bine, din păcate…
    Însă mie mi-a atras atenția din acest articol o altă propoziție, EXTREM de îngrijorătoare dacă știi să vezi în perspectivă. Citez: ”Până cel târziu în 2050, mixul energetic național al României va fi format în proporție de 86% din energie regenerabilă și energie nucleară.” SPER ca o proporție CONSISTENTĂ din acest mix energetic să fie datorată energiei hidro, altfel vom fi terminați ca țară. Pentru că în România nu se fabrică prin eforturi proprii nici panouri fotovoltaice, nici centrale eoliene și nici combustibil nuclear. Iar cine vinde așa ceva României poate șantaja diktatorial și totalitar întreaga țară: dacă nu vă sinucideți prin vaccinare, sau nu mâncați gândaci, sau cine știe ce alt satanism, vă lăsăm săraci lipiți pământului, pe întuneric și în frig. Oricare variantă ai alege este ȘAH MAT pentru libertatea poporului român. Aviz patrioților, dacă mai există așa ceva printre trădătorii de țară din guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs