Hunter Biden, pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni fiscale

Procurorii îl acuză inclusiv de deduceri de ”cheltuieli de birou” pentru ”stripteuze de lux”.

În aceeași zi în care republicanii din Camera Reprezentanților oficializează ancheta de punere sub acuzare a președintelui Joe Biden, avocatul special care îl investighează pe Hunter Biden l-a inculpat pe fiul președintelui pentru nouă capete de acuzare legate de neplata la timp a impozitelor federale în cazul unor venituri de milioane de euro obținute din afaceri cu firme străine.

Un mare juriu din Districtul Central al Californiei (da, California!) l-a acuzat pe Hunter Biden sustragere de la plata impozitelor, nedepunerea și neplata impozitelor și depunerea unei declarații fiscale false sau frauduloase, potrivit rechizitoriului de 56 de pagini (vezi mai jos).

Situația este mai serioasă acum, deoarece acuzațiile includ trei infracțiuni fiscale grave și șase delicte minore.

”În perioadele relevante pentru acest act de acuzare, inculpatul a făcut parte din consiliul de administrație al unui conglomerat industrial ucrainean și al unui fond de investiții privat chinez. El a negociat și a executat contracte și acorduri pentru servicii juridice și de afaceri care au plătit compensații de milioane de dolari pentru el și/sau pentru societățile sale naționale, Owasco, PC și Owasco, LLC”, se arată în rechizitoriu.

”Inculpatul s-a angajat într-o schemă de patru ani pentru a nu plăti cel puțin 1,4 milioane de dolari în impozite federale autoevaluate pe care le datora pentru anii fiscali 2016 – 2019 și pentru a se sustrage de la stabilirea impozitelor pentru anul fiscal 2018, când a depus declarații false în februarie 2020 sau în jurul acestei date”, adaugă actul de acuzare.

Așa cum TechnoFog detaliază pe Substack-ul său, rechizitoriul este exigent și detaliat, discutând despre diferitele entități de afaceri ale lui Hunter, despre milioanele pe care le-a primit de la cetățeni străini și/sau entități de afaceri străine (cum ar fi cele din China, România și Ucraina), precum și despre veniturile și sprijinul pe care Hunter le-a primit de la avocatul său, care se întâmplă să fi plătit ”peste 1,2 milioane de dolari unor terțe părți în beneficiul [lui Hunter]” în 2020.

De asemenea, se argumentează – un caz cunoscut publicului în acest ultim an – că Hunter s-a angajat de bunăvoie în această schemă fiscală. Actul de acuzare abundă în exemple: nu și-a raportat veniturile din Burisma în 2014; a fost informat de contabili că datorează impozite; fosta sa soție i-a spus că nu și-a depus declarațiile fiscale; și există mai multe momente în care discută despre obligațiile fiscale restante în diverse comunicări.

În ciuda tuturor avertismentelor, Hunter s-a comportat ca un om care a crezut că operează sub un alt set de reguli.

El a avut 1.664.004 dolari în ”retrageri de la bancomat/în numerar”, a cheltuit 683.212 dolari în plăți către ”diverse femei” (un nou eufemism pentru prostituate, se pare) și 188.960 dolari pe ”divertisment pentru adulți”.

În mod ironic, propriile cuvinte ale lui Hunter din memoriile sale, pentru care a fost plătit cu o sumă frumușică, se întorc să îl bântuie. Pe măsură ce schema sa de evaziune fiscală a continuat, el s-a înconjurat de o companie selectă, contra cost: hoți, drogați, traficanți de mărunțișuri, stripteuze, escroci și alte persoane, care și-au invitat apoi prietenii și asociații în cele mai recente aventuri: ”S-au agățat de mine și nu mi-au mai dat drumul, toate cu aprobarea mea. Nu am dormit niciodată. Nu aveam ceas. Ziua se scurgea în noapte și noaptea în zi”.

Actul de acuzare detaliază, de asemenea, ”cheltuielile de birou” sau alte deduceri pe care le-a folosit pentru a-și diminua povara fiscală, printre care se numără o plată Venmo de 1.500 de dolari către o dansatoare exotică; 11.500 de dolari plătiți unei escorte pentru două nopți; și o plată de 30.000 de dolari pentru școlarizarea fiicei sale la facultatea de drept; 1.248 de dolari pentru a transporta cu avionul o dansatoare exotică din Los Angeles la New York.

După cum puteți citi mai jos, rechizitoriul conține multe alte detalii suculente cu privire la ”deducerile” lui Hunter.

Aceasta este a doua punere sub acuzare împotriva lui în 2023 – prima dintre ele fiind legată de declarații false și presupusa posesie de arme.

El a pledat nevinovat în cazul acuzațiilor privind armele.

Reamintim că acuzația anterioară a culminat cu un acord de recunoaștere a vinovăției, care în cele din urmă s-a destrămat pe fondul acuzațiilor denunțătorilor potrivit cărora oficiali numiți de Biden au lucrat pentru a mușamaliza cazul.

Donald Trump Jr și-a oferit perspectiva sa asupra problemei…

Cazul a fost atribuit judecătorului Mark Scarsi, numit de fostul președinte Donald Trump.

Ei bine, toți acei 87.000 de noi agenți IRS au fost bani bine cheltuiți, nu-i așa?

În loc să se ducă după ”miliardari”, este clar că ei încearcă doar să îi țină la pământ pe pictorii săraci, dar talentați, ai Americii.

Mulțumim Joe!

….și așa devine Gavin Newsom candidatul Partidului Democrat.

* * *

Citiți mai jos întregul dosar:

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs