Palida alianță NATO

Potrivit publicației Rolling Stone din octombrie 2023, Donald Trump a citit odată o listă de țări NATO în fața personalului său. El le-a enumerat pe cele mai mici, precum Muntenegru, Luxemburg și Letonia. Trump ar fi spus că niciun american nu a auzit vreodată de ele. Se spune că Trump s-ar fi îndoit dacă ar trebui să declanșeze un al treilea război mondial din cauza acestor țări necunoscute ca urmare a unui angajament al alianței NATO. Iar Trump are mari șanse să redevină președinte în 2024.

Moartea palidă pândește în FAZ

FAZ, organul central al burgheziei germane, citează din articolul din Rolling Stone și susține: ”Oficialii NATO devin albi ca varul când se gândesc la Trump”. Fracțiunea Stahlhelm, cu sediul la Frankfurt, se întreabă îngrijorată ”Și de ce ar risca un război nuclear pentru țări pe care nici măcar nu le poate găsi pe hartă?”. Moartea palidă pândește în rândurile ziarului, care uneori sună patriotic, dar întotdeauna se duce spre dreapta, spre SUA. Bineînțeles, FAZ nu se întreabă deloc de ce ar trebui ca SUA să riște un război nuclear.

Există suficiente arme nucleare

În Germania există suficiente arme nucleare pentru care să mori: Acestea sunt depozitate la baza aeriană Büchel din regiunea Eifel în caz de urgență. Până la 20 de bombe B61 sunt staționate acolo și pot fi folosite de soldații din Bundeswehr. Fiecare dintre aceste bombe are o putere explozivă maximă comparabilă cu cea a 13 bombe de la Hiroshima. Așadar, știm de la Nagasaki și Hiroshima ce pot face. Această informație nu îi îngrijorează pe schilozii morali precum Joschka Fischer, care spune că UE trebuie ”să-și restabilească capacitatea de descurajare” – mai ales împotriva Rusiei. Totuși, înarmarea nu poate fi realizată ”cu o frână a datoriilor și bugete echilibrate”.

Răzbunare târzie pentru Stalingrad

Trump, care, în mod clar, vede în ”America first” și o preocupare pentru conflictele nucleare, nu vrea să riște un război cu Rusia. Purtătorii de cuvânt germani sunt o altă poveste: Politologul Herfried Münkler, de exemplu, lasă să se înțeleagă în ”Stern” că ”Europa trebuie să își consolideze capacitățile nucleare”. În loc să reprezinte interesele germane, aceștia sunt în favoarea facțiunii americane care dorește să trimită Germania în războiul din Ucraina ca avangardă colonială. Münkler & Co. vor o răzbunare tardivă pentru Stalingrad. Acești trădători ai intereselor germane nu vor să creadă că Rusia nu poate fi învinsă, că voința necondiționată a rușilor de a supraviețui nu poate fi frântă.

Loiali până la moarte

Punerea în pericol a propriei persoane sau a altora sunt concepte importante în legătură cu plasarea în instituții cu regim închis. Fischerii și Münkler au ajuns de mult timp la starea mentală necesară în acest sens. Dar presa germană nu îndrăznește să publice diagnosticul. Ei sunt loiali SUA până la moarte. Charles-Maurice de Talleyrand-Périgord a fost cel care a spus-o pe bună dreptate: ”Numai proștii sunt credincioși până la moarte. Loialitatea își are limita în conștiință”. Mass-media germană nu cunoaște limite.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs