Patru piloni ai civilizației sunt atacați de un ”cult al morții”

În timp ce liderii mondiali s-au adunat în weekend pentru summitul COP28 privind clima desfășurat în Dubai, președintele conferinței, Sultan Al Jaber, a declarat: ”Nu există dovezi științifice sau vreun scenariu care să spună că eliminarea treptată a combustibililor fosili este ceea ce va permite scăderea temperaturii globale cu 1,5 grade Celsius”, avertizând că politicile lor privind combustibilii fosili ar ”duce lumea înapoi în peșteri”.

Cu toate acestea, vicepreședintele Kamala Harris a promis în cadrul summitului încă 3 miliarde de dolari pentru Fondul Verde, încercând să ajute țările în curs de dezvoltare să se adapteze la ”criza climatică”, precum și să diminueze producția de combustibili fosili, potrivit CNN.

Adorarea ca un cult a acestor politici (și escaladarea lor) este ceea ce a dus la discuția dintre Tucker Carlson și Michael Shellenberger, autorul cărții de lectură obligatorie ”Apocalypse Never”, subliniind deconectarea tot mai evidentă dintre elitele globale și publicul larg – mai ales în contextul politicilor de mediu.

”Știm că pilonii civilizației sunt energia ieftină, meritocrația, legea și ordinea și libertatea de exprimare, iar toți acești patru piloni sunt în prezent atacați”, avertizează Shellenberger în maniera sa tipică, erudită și bazată pe fapte.

Ipocrizia este pur și simplu orwelliană.

Așa cum Shellenberger a scris recent pe Substack, zborul cu avioane private la o conferință privind clima cu scopul de a anunța planurile de a face energia și mai scumpă pentru oamenii care muncesc este doar ”pâine și circ”. Cu excepția faptului că nu există pâine, iar circul este format din oameni bogați care celebrează bogăția, moralitatea și superioritatea.

Tucker Carlson începe prin a sublinia faptul că politicile drastice privind schimbările climatice sunt ”fundamental absurde”, întrebându-l pe Shellenberger cât timp mai poate continua această ”paradă” de ecologism:

”Ne uităm cum oamenii impun o ortodoxie la un volum din ce în ce mai mare, cu o isterie din ce în ce mai mare și cu sancțiuni din ce în ce mai severe pentru dezacord. Ce este asta?”.

Răspunde Shellenberger:

”Elitele globale obișnuiau să pretindă că le pasă de oameni, dar nici măcar nu se mai prefac”, adăugând că acea energie ieftină era ”în prezent atacată”. Iată cum afectează direct ”civilizația modernă”: ”Începi cu energie ieftină, dar nu poți menține civilizația modernă fără energie ieftină”.

El susține că ”ecologismul obișnuia să aibă un fel de latură pozitivă utopică – asta a dispărut cu totul”.

În mod trist, cei doi subliniază faptul că interesele financiare se află în spatele impulsionării surselor de energie regenerabilă, susținând că oligarhii și personalitățile politice promovează surse de energie scumpe și ineficiente pentru a controla piețele energetice.

Fenomenul reiese foarte clar din influența negativă a mișcării ESG asupra industriei petrolului și gazelor. Pur și simplu, mișcarea ecologistă actuală a devenit nihilistă și antiumană.

”Așadar”, continuă jurnalistul, ”atacul asupra energiei ieftine este cu adevărat un atac asupra civilizației moderne și ar trebui să ne sperie și ar trebui să fim conștienți și reacționăm”.

Shellenberger încheie cu poate cel mai emoționant gând din întreaga discuție: ”Îmi dă speranță faptul că, în sfârșit, cred că devine evident pentru oameni că este o înșelătorie… și că oamenii care promovează acest lucru urăsc cu adevărat civilizația, sau cel puțin urăsc civilizația pentru alții”.

”O vor doar pentru ei înșiși în timp ce se află sub influența unei filosofii de cult cu adevărat dogmatice. Cred că este corect să o numim un cult al morții în acest moment, atunci când înăbuși sursele de energie necesare pentru a menține oamenii în viață… Nu știu cum să o numesc altfel decât un cult al morții împotriva umanității”.

Carlson răspunde:

”Așa este. Nu este ecologism. Este fața hulpavă a tiraniei”.

Urmăriți interviul integral mai jos:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Frații mei! Dacă această „criză climatică” ar amenința existența planetei și deci a omenirii, Kamala ar da întreg bugetul SUA pentru a se opri fenomenul, Kill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos și alți potentați ai lumii ar dona întreaga lor avere pentru a salva planeta și implicit pe ei. Nu s-ar mai plimba în avioane și iahturi care poluează cât un oraș întreg și n-ar mai mânca limbă de ren în aspic la reuniunile lor. Tot ce se face acum este pentru securizarea averilor lor, pentru înrobirea noastră, pentru controlul asupra noastră și, posibil, în final, pentru a ne închina celui ce stăpânește pământul.

  2. Chiar ESTE un cult al morții, și se numește CHABAD. Cult pe care mafia khazară kriminală vrea să ni-l bage nouă pe gât de ceva timp încoace prin slugoii lor șamponați pe creier. Vaccinuri repetate, gândaci în farfurie, fără energie și combustibili, fără granițe, fără tradiții, fără FAMILIE, fără DUMNEZEU. ACESTA este viitorul distopic și psihopatic pe care ni-l doresc acești kriminali care URĂSC umanitatea. ȘI NOI PE EI, și am o veste proastă în acest sens: SUNTEM MAI MULȚI, și din 2020 încoace ne-am decis să rezolvăm problema. DEFINITIV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs