Stânga știe că este terminată dacă ”vampirul” Trump câștigă

În cele câteva minute ale sale calme, argumentate, nemiloase și bazate pe fapte, Victor Davis Hanson se scufundă în aparenta isterie a stângii în fața unei potențiale reveniri a lui Donald Trump.

Hanson punctează un sentiment de teamă adânc înrădăcinată în rândul adversarilor lui Trump: ”Ei îl privesc pe Trump ca pe un vampir și i-au pus un țăruș în inimă, dar se tem că acel țăruș ar putea ieși oricând”.

Această imagine vie pregătește terenul pentru o discuție despre paranoia intensă și manevrele strategice din arena politică, în special în rândul celor care îl văd pe Trump nu doar ca pe un rival, ci și ca pe o amenințare existențială la adresa viziunii lor despre America.

Hanson susține că există o percepție în rândul adversarilor lui Trump că acesta este acum mai redutabil. Și că este justificat în furia sa din cauza nedreptăților resimțite împotriva propriei persoane.

”Sunt îngroziți de el pentru că ei cred că este mai deștept de data aceasta și că are motive întemeiate să se înfurie cu adevărat din cauza a ceea ce i-au făcut”.

Ei se tem, pe bună dreptate, că potențiala revenire a lui Trump ar fi alimentată nu doar de ambiția politică, ci și de o vendetă personală, ceea ce l-ar putea face un adversar mai imprevizibil și mai determinat.

”(…) dacă un candidat MAGA câștigă și câștigă Camera și Senatul, suntem terminați.””

Probabil că au dreptate! Iar Hanson postulează un peisaj politic în care dinamica puterii s-ar putea schimba dramatic, ceea ce ar duce eventual la investigații agresive și, posibil, chiar la represalii împotriva unor figuri din actuala administrație.

Este greu de susținut că represaliile lui Trump ar fi nejustificate. După cum subliniază Hanson în detaliu, strategiile și politicile Partidului Democrat – care acordă prioritate ideologiei în detrimentul guvernării practice – sunt desprinse de realitate și de orice concept de eficacitate.

El afirmă că ”nimeni în deplinătatea facultăților mintale nu ar face așa ceva”, referindu-se la o serie de decizii politice, de la controlul frontierelor la gestionarea economică.

Într-o reflecție mai amplă asupra stării politicii americane, Hanson descrie un mediu polarizat în care loialitatea față de ideologia de partid prevalează asupra evaluării obiective a politicilor: ”Ei pornesc de la un principiu deductiv: noi suntem mai buni și, prin urmare, trebuie să se întâmple următoarele”.

Acest lucru întărește dogmatismul perceput în procesul politic, în care deciziile sunt determinate mai mult de conformitatea ideologică decât de deliberarea rațională sau de interesul public.

În mod destul de sumbru, Hanson descrie o imagine dezolantă a climatului politic actual, făcând paralele cu regimurile autoritare, sugerând o mentalitate de ”noi împotriva lor”, în care apartenența la facțiunea politică corectă oferă protecție și beneficii, în timp ce disidența duce la persecuție.

Într-adevăr, peisajul politic este acum un câmp de luptă al ideologiilor, cu mize mari pentru cei care aleg să se implice.

”Alăturați-vă taberei câștigătoare, este ca în Uniunea Sovietică. Dacă faci parte din nomenclatură și te alături partidului, ești scutit; dacă nu, ei bine, ești pe cont propriu.”

Urmăriți clipul complet mai jos:

……………..
Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. Amănunte, aici.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs