Valul suveranist lovește țărmurile olandeze

În Olanda a câștigat alegerile Geert Wilders (foto), un politician excentric considerat (pe bună dreptate) de extremă dreapta.

Wilders s-a remarcat în campania electorală cu un discurs împotriva imigrației, a Uniunii Europene și mai ales a islamului. Este căsătorit în 1992 cu Krisztina Márfai, o fostă diplomată maghiară. Nu are copii. Deține însă două pisici, Snoetje și Pluisje, care au propriul cont pe X cu aproape 23.000 de urmăritori.

Comparat aiurea cu Trump (la fel ca noul președinte al Argentinei), Wilders a descris islamul ca fiind o ”ideologie totalitară” și i-a numit pe marocani ”gunoaie”. Aversiunea sa față de islam ar fi fost alimentată de perioada petrecută într-un kibbutz din Israel. Liderul Partidului pentru Libertate (PVV) a militat pentru interzicerea Coranului, a moscheilor și a tuturor școlilor islamice, precum și a vălului islamic în clădirile guvernamentale.

În comparație cu Viktor Orban, considerat în prezent oaia neagră a Uniunii Europene, olandezul Geert Wilders pare a fi o adevărată bestie. Mai ales că nu și-a ascuns intenția de a convoca un referendum în vederea părăsirii blocului comunitar (așa-numitul Nexit).

Pe moment nu există premise pentru un Nexit. Olandezii doresc, în majoritate, să rămână în Uniune, în ciuda comportamentului Ursulei von der Leyen, a lipsei de suveranitate în raport cu Statele Unite și a implementării politicilor woke importate de peste ocean. Așadar, Wilders va trebui să se mulțumească cel mult cu revocarea permiselor de muncă ale sirienilor și deportarea infractorilor veniți din zona Orientului Mijlociu.

Același politician ar vrea să retragă Olanda din Acordul de la Paris privind clima. Totodată, în campania electorală Wilders a declarat că nu va susține trimiterea de bani și arme suplimentare Ucrainei.

Deocamdată Marine Le Pen și Viktor Orban au salutat victoria lui Wilders, premierul Ungariei menționând că ”aripile schimbării sunt aici”. Cu referire, bineînțeles, la configurația noului parlament european după alegerile de anul viitor. Rămâne de văzut dacă Wilders va reuși să formeze un guvern cu ajutorul unor partide de centru și, mai ales, dacă nu va deveni un soi de Giorgia Meloni a Olandei.

Ca și exoticul președinte al Argentinei, Wilders este un susținător ferm al Israelului și pledează pentru mutarea ambasadei Olandei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Devine din ce în ce mai evidentă tendința de vot în Europa. Ascensiunea dreptei naționaliste, suveraniste, este nimic altceva decât reacția fermă a populației ”indisciplinate, putiniste, antivacciniste și teroriste” la potlogăriile puse de la cale de globaliștii de la Bruxelles aserviți Casei Albe, în bună cooperare cu politicienii-marionetă din cele 27 de state membre.

Observăm același trend și în România, unde AUR și SOS au captat în jur de 25% din intențiile de vot, potrivit ultimelor sondaje.

Rămâne de văzut dacă schimbarea (din interior!) la care făcea trimitere Viktor Orban va fi și la nivelul Comisiei Europene sau vom asista doar la un simplu foc de paie.
……………..
Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. Amănunte, aici.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs