Nu sunteți singuri!

Premierul Viktor Orban și-a anunțat intenția de a reforma Uniunea Europeană din interior, în spiritul păstrării suveranității statelor componente în domenii esențiale precum politica externă, educația în spiritul valorilor creștine, migrația și sănătatea.

Pe moment, pare mai degrabă o glumă. Cum să reformezi un adevărat monstru de unul singur, cu puterea unei țări de rangul doi? Parteneriatul polonezo-ungar s-a destrămat odată cu conflictul din Ucraina, așa că vocea Budapestei a rămas un ecou a ceea ce altădată amenința cu adevărat neoliberalismul de la Bruxelles.

Cel mai probabil Orban speră ca Parlamentul European să aibă o configurație total diferită după alegerile din 2024. Partidele de dreapta, suveraniste, au șanse bune să obține substanțial mai multe locuri, însă fără să pericliteze majoritatea de centru-stânga, favorabilă menținerii statutului de colonie în raport cu Statele Unite.

În atari condiții, Ungaria își va păstra poziția de unic opozant al puterii de la Bruxelles, cu un discurs fără cusur, însă din nefericire și fără efecte asupra politicilor coordonate de marioneta Ursula von der Leyen.

Cu toate acestea, este remarcabil că Orban și Fidesz reușesc de mulți ani să ignore politicile migraționiste ale UE, să elimine propaganda de gen, să protejeze valorile creștine ale Ungariei și să păstreze statutul de neutralitate al țării în războaie care nu-i aparțin. Chiar și ”doar” pentru atât, efortul guvernului de la Budapesta merită subliniat. Merită pus în ramă. Mai ales dacă facem o paralelă cu țări ca România, ai cărei politicieni sunt total aserviți intereselor suprastatale, globaliste.

Ungaria trebuie să spună NU modelului european actual construit la Bruxelles”, a precizat Orban la congresul Fidesz. Rămâne de văzut dacă Budapesta își va folosi dreptul de veto, așa cum a promis Orban, pentru a bloca inițiativa Bruxelles-ului de începere a discuțiilor de aderare la UE a Ucrainei.

De remarcat că de luna viitoare guvernul Ungariei va mări salariul minim cu 15%, până la 709 euro (față de 600 euro în România). În pofida piedicilor puse de Bruxelles, vecinii noștri reușesc nu doar să trăiască decent, dar să-și păstreze și demnitatea în raport cu presiunile imense venite dinspre cabinetul Ursulei von der Leyen și gașca de globaliști.

Apropo de șefa Comisiei Europene, Budapesta își cunoaște bine inamicii. Și face totul astfel încât și populația să-i cunoască. O campanie pe panouri publicitare desfășurată la inițiativa guvernului Orban a primit, în mod hilar, ștampila de ”antisemitism”, pe motiv că l-ar viza pe Alex Soros, moștenitorul imperiului Soros. ”Să nu dansăm pe melodia lor” le propune Orban concetățenilor, cu referire la Ursula von der Leyen și Alex Soros, ale căror fotografii au apărut pe respectivele panouri publicitare.

Un nou proiect de lege privind suveranitatea urmează a fi discutat în parlamentul de la Budapesta, în timp ce propaganda globalistă inundă mass-media cu fake-uri despre comportamentul guvernului ungar, catalogat aiuristic drept ”antisemit și antieuropean”.

Cu alte cuvinte, oricât de potlogari ar fi indivizi ca Soros & Fiul, este ”curat antisemitism” să-i critici în gura mare. Oricât de incapabili și corupți ar fi politicieni ca Ursula von der Leyen, este ”curat antieuropean” să le scoți în evidență calitățile.

În atari condiții, mă declar antisemit și antieuropean. Și o rog pe Laura Codruță Kovesi să trimită mascații la poartă. Am să las ușa larg deschisă, promit.

Iar vecinilor noștri le spun doar atât: nu sunteți singuri!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs