Potlogarii din Big Food și Big Pharma, mână-n mână cu politicienii

După o lungă perioadă de timp, am avut un contact direct cu uriașa suferință din spitalele românești. Am văzut bolnavi disperați, care se întrebau cu ce-au greșit, ”De ce tocmai eu?”. Așteptau de la medici o infimă urmă de speranță. O licărire în ochi, un simplu gest, o promisiune șoptită. Ceva, orice în măsură să le dea putere să lupte.

Se întâmplă drame cumplite sub ochii noștri, iar societatea, opinia publică și politicienii, se dovedesc a fi incapabili să reacționeze. Să taie răul de la rădăcină.

Mass-media a devenit complicele corporațiile Big Food și Big Pharma, iar rezultatul dureros se vede în spitale și în cimitire. Cazurile de cancer au explodat, iar vârsta înaintată nu mai constitue un factor de risc. Din ce în ce mai mulți tineri, chiar și copii, primesc un diagnostic care în primul rând te doboară din punct de vedere psihic. Multe din bolile grave evoluează pe nesimțite, iar când apar simptomele se dovedește a fi prea târziu pentru o intervenție salvatoare.

Faptul că în topul diferitelor forme maligne se află cancerele legate de sistemul gastro-intestinal arată fără dubiu că alimentația reprezintă principala cauză. ”Ești ceea ce mănânci” nu sunt vorbe-n vânt. Aditivii alimentari, din ce în ce mai numeroși și mai agresivi într-o multitudine de produse, au devenit adevărate bombe cu efect întârziat.

În goana după profit, marii producători experimentează noi senzații pe pielea noastră și a copiilor noștri. Este crimă cu premeditare. Cu știința și cu acceptul autorităților. Sub presiunea lobby-ului Big Food, politicieni iresponsabili legiferează folosirea unui număr incredibil de mare de substanțe chimice în industria alimentară. Sute de potențiatori de gust și de aromă cu efecte cancerigene se regăsesc pe rafturile oricărui magazin.

Fast-food-urile și-au tras sedii la doi pas de școlile în incinta cărora găsim automate cu chips-uri, Coca Cola și gumă de mestecat. Din lipsă de educație încă din grădiniță și din lipsă de îndrumare în sânul familiei, copiii aleg cel mai sigur și direct drum către spitalul de urgențe. Și către cimitir. La rândul ei, societatea are o imensă responsabilitate atunci când vorbim despre înmulțirea cazurilor de cancer în rândul celor mici.

Dacă aș fi director de spital, aș organiza în fiecare zi conferințe de presă cu cazuri elocvente, zguduitoare. Aș prezenta drama copiilor bolnavi, a părinților și a bunicilor. Aș chema autoritățile, le-aș implora să schimbe ceva în legislație, să dispară din supermaketuri toate otrăvurile cu care Big Food face mii de miliarde de euro. Bineînțeles, cu condiția ca România să-și recapete între timp suveranitatea măcar în domeniile esențiale.

Societatea civilă și mass-media sunt, din nefericire, complici. La fel și Big Pharma. Mai mulți oameni bolnavi înseamnă profit mai mare în dreptul producătorilor de medicamente. După cum știm, Big Food și Big Pharma sunt doi dintre principalii finanțatori ai instituțiilor de presă, așa că cercul infracțional se închide foarte ”elegant”. Există o cointeresare evidentă, de tip win-win.

Tratamentele pentru cancer sunt dintre cele mai costisitoare. În loc să prevină bolile inclusiv prin modificarea legislației, statul decontează miliarde de euro lunar, iar politicienii încasează comisioane grase de la Big Food și Big Pharma. O mizerie strigătoare la cer.

Este extrem de trist să vezi cât de ușor se mobilizează societatea civilă pentru o așa-zisă luptă anticorupție și cât de nepăsătoare se dovedește a fi față de atentatul direct al politicienilor la viața și sănătatea noastră.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Perfect adevarat. Sunt crime cu premeditare impotriva noastra, a copiilor si nepotilor nostri. Goana spurcata dupa bani, coruptia generalizata, siluirea trupurilor si mintilor, slugarnicia odioasa fata de cei puternici si total nesimtiti au adus omenirea la un punct de non-retour. Plutocratii smintiti, necontracarati de nimeni, ne-au adus la starea asta fiindca noi nu am facut nimic impotriva lor. Luati-le banii si asanati Planeta. Nu este o alta cale. Iar noi ce am facut? I-am trimis lui Rothschild plocon 62 de tone de aur prin bunele oficii ale unui anume mugurelisarescu. Mugurel nu pateste nimic pentru acest jaf, iar noi suntem si f…. si cu banii luati. Pai atunci sa nu ne plangem. Nu am vazut nici cea mai mica incercare de revolta impotriva acestei samavolnicii, nici, cu atat mai putin, cererea de retrocedare imediata a aurului Tarii. Dar mai e asta o Tara??

  2. Citind acest articol îmi aduc aminte de momentul 2005 când a intrat în vigoare infamul Codex Alimentarius pe tot teritoriul UE, regulament care normaliza folosirea tuturor otrăvurilor chimice cunoscute ca ”E”-uri în alimentație. Atunci am avut pentru prima dată certitudinea că se urmărește distrugerea noastră ”pas cu pas”, ca să citez un ”clasic” din păcate încă pe o funcție nemeritată. A fost al treilea pas al trezirii, după 1997 și apoi septembrie 2001. Studiind geneza acestei krime alimentare am descoperit că planul fusese conceput imediat după Al Doilea Război Mondial, prin 1945, iar prima comisie a ONU cu acest scop fusese creată încă din 1961 (!!!). Numele clanului Rockefeller este strâns legat de această krimă.

    În 2005 mulți se uitau la mine cu nedumerire când le povesteam de otrava din mâncare, dar încet-încet picătura chinezească și-a făcut efectul. Munca mea și a tuturor celorlalți treziți de a lămuri românii despre moartea din farfurie a avut succes, iar astăzi o bună parte dintre români citesc cu atenție etichetele din magazine, își aleg produsele în funcție de cantitatea de E-uri din ele, ba chiar renunță la infamele korporații multinaționale numite supermarketuri în favoarea magazinelor românești care vând produse tradiționale curate.

    Aici ar trebui să menționez uriașul ajutor dat de Profesorul Gheorghe Mencinicopschi cu ale sale emisiuni și cărți de popularizare a problemei E-urilor. Pentru ACEST motiv a fost DE FAPT întâi băgat în pușcărie, apoi îmbolnăvit de o boală mortală. A plătit cu viața ca noi să putem supraviețui sănătoși în această diktatură satanică. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs