CDC recunoaște că injecțiile Covid au rănit și omorât mii de copii

Un articol de Hunter Fielding pentru newsaddicts.com

Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) au recunoscut că zeci de mii de copii au fost răniți, handicapați sau omorâți de injecțiile cu ARNm Covid.

Cu puțin peste un an în urmă, un comitet consultativ al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a votat, pe 20 octombrie 2022, în favoarea adăugării vaccinului COVID-19 la calendarul de imunizare recomandat pentru copiii cu vârsta de 6 luni și peste.

Dar oare comitetul consultativ al CDC era la curent cu cifrele publicate de agenția federală care dezvăluie că aproape 58.000 de copii au fost răniți din cauza vaccinării anti-covid în SUA până pe 29 septembrie 2022?

Știa comitetul că 1.201 dintre acești copii au suferit fie un eveniment care le-a pus viața în pericol, fie un handicap permanent?

Știa comitetul consultativ că alți 163 de copii și-au pierdut viața în mod tragic?

CDC găzduiește un sistem de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) care poate fi găsit aici.

Din nefericire, CDC dezvăluie că cel puțin 57.622 de copii (cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani) au suferit un prejudiciu din cauza vaccinării cu COVID-19 începând cu 29 septembrie 2022.

Sursa

Vaccinul Janssen este responsabil pentru 1.358 dintre aceste leziuni, vaccinul Moderna pentru 10.751, iar vaccinul Pfizer pentru 45.425.

CDC mai arată că 14.728 de copii au vizitat un spital sau au fost spitalizați din cauza unei leziuni cauzate de vaccinarea COVID-19.

Sursa

Vaccinul Pfizer a provocat spitalizarea a 13.636 de copii, vaccinul Moderna 1.001, iar vaccinul Janssen 62.

Din păcate, CDC dezvăluie că 1.201 copii au suferit un eveniment care le-a pus viața în pericol sau au rămas cu un handicap permanent din cauza vaccinării cu COVID-19.

Sursa

Vaccinul Pfizer a fost aproape de a ucide sau de a produce invaliditate permanentă la 1.073 de copii, vaccinul Moderna la 119 copii, iar vaccinul Janssen la 4 copii.

În mod tragic, CDC dezvăluie că cel puțin 163 de copii și-au pierdut viața din cauza vaccinării cu Covid-19.

Vaccinul Pfizer a ucis 143 de copii, în timp ce vaccinul Moderna a ucis 20 de copii.

Și mai nefericit este că aceste cifre nu ilustrează adevăratele consecințe ale vaccinării Covid-19 în rândul copiilor.

Acest lucru se datorează faptului că CDC estimează că doar 1 până la 10% din evenimentele adverse sunt raportate la VAERS.

Câte vieți nevinovate vor trebui să mai fie pierdute?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Ma doare sufletul sa spun asta, dar bietii copii nevinovati sunt victimele parintilor idioti. Ce fel de parinti sunt astia? De ce trebuie sa plateasca copiii pentru corectitudinea politica tembela a adultilor spalati pe creier? De ce mai fac copii, ca sa ii raneasca sau omoare dupa aceea? In poza, un tata cretin isi sileste fetita la injectare. Ti se intoarce stomacul pe dos numai vazandu-i.

  2. […] CDC recunoaște că injecțiile Covid au rănit și omorât mii de copii […]

  3. […] CDC recunoaște că injecțiile Covid au rănit și omorât mii de copii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs