Alianța ID2020, Bill Gates și portofelul digital adoptat de Bruxelles

Fără mare tam-tam, în timp ce opinia publică este distrasă de cele două războaie, politicienii de la Bruxelles au anunțat, în premieră mondială, un acord legat de implementarea portofelului european de identitate digitală (eID). Noul instrument va fi instalat pe telefonul fiecărui cetățean care nu trăiește într-o peșteră și face parte dintr-o mică sau mare comunitate.

Astfel, printr-o simplă scanare a codului QR, autoritățile vor fi în măsură să afle întregul istoric al posesorului: identitatea, domiciliul, dosarul medical (inclusiv vaccinările la zi), contul bancar, locul de muncă, permisul auto, diplome, amenzi neplătite, cazier, infracțiuni comise pe internet (încadrate la fake-news de către fact-check-eri), stare civilă, identificarea din punct de vedere al genului, apartenență la un grup politic și așa mai departe. Toate informațiile personale disponibile vor fi încărcate într-un Cloud Guvernamental, iar o mare parte din ele vor apărea și în portofelul digital.

Este visul oricărui stat totalitar – controlul absolut asupra populației.

Conectarea la internet cu ajutorul codului QR din portofelul digital va deveni obligatorie. Autoritățile vor ști astfel, la nivel de intimități, tot ceea ce este necesar pentru a subjuga voința cetățenilor în orice împrejurări.

Bineînțeles, inițial politicienii vor pretinde că reacțiile negative ale populației reprezintă doar ”conspirații”; că nu vor avea acces la informații sensibile; că va exista libertate deplină chiar și în condițiile obligativității folosirii portofelului electronic. Am văzut cum s-au comportat în pandemie și cât de aproape au fost să introducă pașaportul de vaccinare ca document indispensabil în orice împrejurări: în oraș, la locul de muncă, la trecerea frontierei, la școală – oriunde în afară de vârful muntelui.

Thierry Breton, comisar european pentru piața internă, pe Twitter: ”Am reușit! #Deal. Cu ajutorul portofelului european de identitate digitală, toți cetățenii europeni vor putea avea o identitate electronică securizată pe tot parcursul vieții. Portofelul are cel mai înalt nivel atât de securitate, cât și de confidențialitate. Un pas uriaș & o premieră mondială ! Felicitări echipelor mele și ambilor colegiuitori.

Nu cred că ar trebui să fie o mare surpriză dacă vom afla că softul necesar implementării eID-ului a fost dezvoltat de companiile ”filantropului” Bill Gates. De altfel, Alianța ID2020, un ONG înființat de Gates pe 24 octombrie 2019, arată clar de unde am plecat și unde ne îndreptăm: ”Combinăm puterea datelor biometrice și a tehnologiei blockchain pentru a oferi o soluție globală de identitate”. Doi dintre principalii parteneri ai Alianței ID2020 sunt strâns legați de miliardarul american: GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări) și compania Microsoft.

Desigur, politicieni ca Thierry Breton sau Ursula von der Leyen vor evita să ne spună că motorul apariției pașaportului digital a fost globalistul Bill Gates – prin intermediul Aliaței ID2020. Ei vor susține în continuare că eID este la fel de inofensiv ca orice card de identitate în format fizic. Și că nu ne putem opune progresului științific, noilor tehnologii menite să ne ușureze viața (sau să ne-o facă un adevărat calvar, depinde pe cine întrebi).

Regulamentul revizuit constituie o schimbare clară de paradigmă pentru identitatea digitală în Europa, având ca obiectiv asigurarea accesului universal al persoanelor și întreprinderilor la o identificare și o autentificare electronică sigură și de încredere”, explică Nadia Calviño, ministrul spaniol al Economiei.

Sigură și de încredere” seamănă ca două picături de apă cu ”sigur și eficient”. Din comoditate și ignoranță, probabil că miliarde de cetățeni de pe tot globul vor îmbrățișa fără prea multe comentarii ”soluția” propusă de Bill Gates și tovarășii lui globaliști. Cel puțin până la următoarea pandemie, când protestele se vor dovedi inutile.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. “Daca nu vrem sa invatam de la istorie, ajungem sa o retraim”! (Alvin Tofler Al treilea Val)

 2. … va depinde de cat ganditi voi!

 3. Va imaginati in ce extaz orgasmic vor plonja dependentii de telefoanele mobile, cind vor utiliza ”portofelul” ?!
  Cred ca aia de vor sta la butoane pentru a culege si procesa datele nu vor putea nici sa respire de cita munca vor avea, fara sa mai fie de supravegheat si cei ca dvs. , ca mine etc.
  Sper sa nu le vina idei noi care sa ne oblige sa folosim ”portofelul” pe alte aparate , cum ar fi PC, LAPTOP, TABLETA ETC.
  Oricum, in aceasta nedorita situatie VOI RENUNTA COMPLET LA INTERNET SI VOI REVENI LA LECTURA CARTILOR DIN BIBLIOTECA.
  ISTORIA E CICLICA !

 4. Astept cu nerabdare ca aceasta doamna Frau Layer sa dea socoteala in fata justitiei de toate faptele savarsite in mandatul transei.

 5. O șleahtă de hoți și miliardari împreună cu Bill Gates vor implementa acest I.D. de identitate pentru că lumea e delăsătoare și lașă. Vor înghiți tot ce li se va spune și se vor supune noilor reglementări. Cînd își vor da seama, va fi prea târziu!!!

 6. […] Alianța ID2020, Bill Gates și portofelul digital adoptat de Bruxelles […]

 7. […] Alianța ID2020, Bill Gates și portofelul digital adoptat de Bruxelles […]

 8. De murit voi muri fără acest portofel digital. În momentul în care se va legifera în România o astfel de aberație înrobitoare, primul lucru pe care-l voi face va fi să sparg telefonul mobil cu ciocanul. Să primească portofel digital cei care se nasc acum nu cei care mai un pic și dau colțul. N-am avut niciodată cont în bancă și n-am ce căuta la ușa unei bănci pentru că urăsc camăta, mai ales pe cea legalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs