Cele două războaie și accelerarea globalizării

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, împreună cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Dacă ar putea, Ursula von der Leyen ar deschide negocieri de aderare și cu africanii din Senagal, Tanzania sau Kenya, unde președintele Iohannis se va afla zilele viitoare pentru o nouă și binemeritată vacanță.

Globalizarea a primit un nou impuls odată cu cele două războaie. Într-o aparentă competiție pe viață și pe moarte, G7 și BRICS adună piesă după piesă pentru a-și mări greutatea pe scena geopolitică. Negocieri care în mod obișnuit durau zeci de ani au fost accelerate atât în tabăra occidentului colectiv, cât și în gașca indisciplinaților, dirijată de cuplul ruso-chinez.

Absolut aberant, Von der Leyen le-a propus membrilor UE să accepte deschiderea negocierilor de aderare cu un stat aflat în plin război. Conturul Ucrainei de dinainte de 2014, cu Crimeea și partea de sud incluse, a fost frumos desenat de funcționarii de la Bruxelles, într-un exercițiu de imaginație care ne arată o Uniune dodoloață, multiculturală, multietnică, tolerantă față de orice tip de minorități. În perspectiva anului 2030, încă zece țări și alte zeci de milioane de cetățeni vor fi mult mai aproape de Occidentul colectiv: Ucraina, Moldova, Georgia, Albania, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Turcia, Macedonia de Nord, Kosovo și Muntenegru.

Știm deja cum funcționează: în schimbul cedării suveranității, a rețelelor de distribuție și a resurselor naturale, respectivele state vor primi un aflux de capital. Implicit, va avea loc o creștere semnificativă a nivelului de trai, în paralel cu creșterea nivelului de îndatorare prin creditarea ”dezvoltării” cu dobânzi uriașe, tip Isărescu. Miliardele de euro necesare integrării vor proveni, așadar, din bugetul comun al UE și din împrumuturile intermediate de Banca Centrală Europeană. Practic, cele zece noi state vor primi o parte din sumele pe care multinaționalele franco-germano-olandeze le vor câștiga din investițiile directe, de tip monopol, în comerțul cu amănuntul, telecomunicații, rețele de distribuție a energiei ș.a.m.d.

Noua Uniune Europeană cu 37 de state și peste jumătate de miliard de locuitori va funcționa și mai greoi decât până acum, cu o birocrație ”dementă”. Așa că cel mai probabil tratatele europene vor fi modificate între timp, pentru ca amărâții provinciali din România, Bulgaria sau Moldova să poată vota doar când se discută despre noile prețuri la bufetul parlamentului de la Strasbourg. În rest, să fie fericiți cu ce li se dă. Și să semneze cu ochii închiși contractele cu Casa Albă de la următoarea pandemie, următoarea criză energetică și următorul război.

Cu siguranță britanicii știau ce-o să urmeze. S-au retras la timp din Uniune, ca să nu participe la această mascaradă pusă în scenă de potlogarii de la Bruxelles. Cum ar fi putut britanicii (altfel, niște băieți deștepți) să rămână impasibili la bătaia de joc din ultimii trei ani față de banul public? Iar greul abia începe, după ce Washington-ul a dat de înțeles că va decupla conducta de dolari către Kiev, sarcina urmând să rămână exclusiv pe umerii Europei. Siluiți cu sânge rece în pandemie și, mai nou, pe timp de război, europenii ar trebui, probabil, să-i ridice o statuie lui Joe Biden – în semn de nemărginită recunoștință.

Voi luptați nu numai pentru libertatea, democrația și viitorul vostru, ci și pentru al nostru. Voi luptați pentru Europa. Este un lucru de care suntem dureros de conștienți”, a subliniat Ursula von der Leyen, fără să clipească, în parlamentul de la Kiev. Rămâne ca Ucraina să găsească un nou lider în locul actorului Zelensky, capabil să-i convingă pe concetățeni că aderarea la UE în schimbul sutelor de mii de morți și a teritoriilor pierdute reprezintă afacerea secolului.

Până atunci, europenii ar trebui să freamăte de fericire la gândul că vor călători fără vize în Albania, Kosovo și Ucraina, că vor plăti cu palma la Lidl, vor salva planeta și vor contribui la o mai echitabilă împărțire a portofoliilor Guvernului Mondial – când o fi să aibă loc negocierile cu AXA RĂULUI+ (momentan complet nefrecventabilă).

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Ion spune:

    UE este Babilonul străvechi iar în Apocalipsa cap 18 este descris clar sfârșitul acestei organizații. Ar trebui să urmăm îndemnarea biblică din vs 4 „Am auzit un alt glas din cer spunând: „Ieși afară din ea, poporul Meu, ca să nu fii părtaș păcatelor ei și să nu primești din urgiile ei”” Dacă am avea credință cât un „grăunte de muștar” imediat am cere ROEXIT, indiferent de prețul economic plătit. Alternativa rămânerii în această organizație va fi mult mai dureroasă, vorbim aici de „radere de pe fața pământului” . Din 2020 UE a devenit o batjocură la adresa Lui Dumnezeu, și va continua până când ne va cere să ne închinăm unui nou dumnezeu, un dumnezeu care este tatăl minciunii și un ucigaș de la început, diavolul, care conduce azi acest sistem lumesc. Credeți voi că diavolul ne va lăsa să trăim dacă ne închinăm lui? Nicidecum, diavolul știe că cel care se închină lui nu mai poate avea parte de viață veșnică ce este dată doar de Iisus Hristos, Fiul Sfântului Dumnezeu. Omul care se închină diavolului va trăi doar în carne, limitat. Viața lor în trup va fi irelevantă. Nu va conta că îți vei „uploada” conștiința într-un computer pentru a „trăi” veșnic, acesta se va dezvolta conform algoritmului său, tu vei fi mort, computerul se va rafina și va purta numele tău (îți merge numele că trăiești dar ești mort”). Diavolul nu poate da viața veșnică nimănui, e doar o minciună. Veți auzi că transhumanismul va garanta veșnicia (cum a fost cu criogenia) să nu credeți, e doar o minciună! Sufletul omului credincios este in permanenta conectare cu Dumnezeu, de aceea „cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi” Ioan cap 11 vs 25-27

  2. Mihai Cantuniari spune:

    In poza, o matracuca si un pampalau. Nimic important, nimic interesant. Vad doar cum Oculta isi bifeaza toate obiectivele. Toate, indeplinite.
    Sute de mii de morti in Ucraina?? Or fi, eu nu pot sti fiindca nu am vazut nici macar unul la Stirile oficiale. Oare sunt ele chiar atat de pudice incat fac imposibilul sa nu ne strice echilibrul sufletesc? Totusi, altceva ma intriga: sutele de mii de morti au familii, au parinti, au poate copii, au sigur frati, surori, verisori, bunici, unchi, matusi etc etc. Acestia, totalizati, inseamna milioane de persoane indoliate, distruse, indurerate, strigandu-si jalea, disperarea, neputinta, mania. Unde sunt toti acestia?? Nici pe ei nu ii vad nicidecum, nici pe strazi, nici in manifestatii populare, nicaieri. Pe de alta parte, un Stat aflat in plin razboi nu cere obsesiv numai bani si arme, ci medicamente, sange recoltat pentru perfuzii, echipe de chirurugi si de infirmiere, o adevarata infrastructura medicala. Ii rog respectuos pe cititorii fideli ai Opozitiei sa imi infirme banuielile si sa ma lamureasca, daca pot. Cu multumiri.

  3. Radu Comșuța spune:

    Eu numesc axa răului cuibul celor două reptile, Rockefeler și Rotschild, respectiv America unde s-a nascut evreul David Rockefeler cel care a creat Clubul Bilderberg, Anglia unde in City of London este sediul. băncilor și reședința șopârloilor Rotschild, și statul sionist secularist Israel, creație a Rockefelilor atât de urât de evreii ortodocși dar și de populația evreiască civilă. Prin urmare avem SUA-Anglia-Israel. Iată axa răului!

  4. Farkas spune:

    Sper ca Frau Ursula von Layer sa dispara cu totul (un vis urat din istoria UE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs