La arme, pentru apărarea ”democrației”

Democrația europeană este fragilă, nu este un dat. Împreună, haideți să apărăm democrația”. Acest text însoțește un clip publicitar distribuit de Parlamentul European pe Facebook, contra cost. O propagandă nu doar sterilă, dar și complet lipsită de respect față de cetățenii europeni care se informează din multiple surse, nu doar de la CNN, AFP și Reuters.

În primul rând, despre ce fel de democrație vorbim? Dacă ne referim la cele 27 de state componente, deciziile importante se iau de cuplul franco-german, eventual după consultarea olandezilor, a spaniolilor și italienilor. Țări ca România contează doar ca piață de desfacere a produselor livrate de Germania și Franța. Și, bineînțeles, ca forță de muncă ieftină, pe alocuri înalt calificată. Mai mult, cancelarul Scholz și președintele Macron abia așteaptă să modifice tratatele UE, astfel încât în cazul problemelor de politică externă, apărare sau sănătate, deciziile să fie luate cu votul majorității. Adică fără opinia Ungariei sau simpla prezență a lui Iohannis, în calitate de obiect de decor.

Privită de sus, din avion, Uniunea Europeană ar fi un bun exemplu de democrație dacă și-ar pune vreodată în cap să devină suverană. Democrația este, potrivit DEX, ”forma de guvernare în care supremația aparține poporului”. Politicienii de la Bruxelles nu doar ignoră părerile europenilor în probleme de maximă importanță, dar iau decizii ce contravin intereselor fundamentale ale cetățenilor. În plus, liderii ajunși în poziții executive în urma unor înțelegeri netransparente, pe sub masă, se dovedesc a fi simple marionete în mâinile altor state, de pe alte continente. Suveranitatea Europei rămâne astfel un deziderat fundamental doar în teorie. O aspirație neasumată de Bruxelles.

Acolo unde nu există suveranitate NU POATE EXISTA nici democrație. Pentru că ”supremația” aparține implicit altui popor – cel care exercită pârghiile de putere, prin intermediul propriilor politicieni, asupra statului lipsit de suveranitate.

Europa este, fără vreun dubiu, o colonie americană. Un teritoriu aservit, subordonat, supus în totalitate doleanțelor Casei Albe. Ca parte a UE, România și-a pierdut, de asemenea, suveranitatea. Iar odată cu ea, a murit și palida democrație de după 1989.

Lipsa de democrație se manifestă plenar de sus în jos, de la Cotroceni și Palatul Victoria, până la simplul cetățean, ale cărui drepturi și libertăți au fost călcate în picioare cu prima ocazie în care Imperiul Colonialist a avut un interes major. Există multiple semnale potrivit cărora lucrurile se vor înrăutăți, iar europenii vor deveni simple ”mărfuri” cu coduri de bare, tranzacționate în interesul partenerilor strategici.

Pe măsură ce vechea democrație devine doar o amintire, noua democrație (cunoscută și sub denumirea de ”dictatură”) trebuie musai apărată. Acesta este mesajul cinic al Parlamentului European.

Așa-zisele elite de la Bruxelles folosesc un truc ieftin: abat atenția de la propriile derapaje prin comparație cu Axa Răului, dușmanul democrației occidentale. Oricât de detestabilă ar deveni dictatura noastră de la Bruxelles, oricât de potlogari s-ar dovedi politicieni ca Von der Leyen, iată dragi cetățeni că există undeva în lume ceva mult mai rău. Ceva oribil! O combinație funestă de autocrați, tirani și teroriști, ce așteaptă în stand-by la porțile Europei, gata să ne cotropească la primul semn de slăbiciune.

Noroc cu armatele empatice din Ucraina și Israel, bine sprijinite de Imperiu. Zelensky și Netanyahu stau pavăză la granițele UE și ne protejează de acești nenorociți de invadatori.

Să apărăm fragila democrație europeană. La arme, fraților!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Democratia, o utopie desavirsita !

  2. Am un mesaj pentru această haită globalistă de la Davos, Bruxelles și Washington: noi ăștia… deplorabilii… așteptăm cu interes să puneți în practică ceea ce spuneți. Adică să puneți mâna pe arme. Pentru că ȘTIM că le veți folosi într-un unic scop: să vă impuneți diktatura satanică popoarelor. Așa că vom aștepta să faceți voi primul pas. Ca să fim în legitimă apărare. După care vom proceda și noi. LA FEL. Și umblă bârfa că prin estul României circulă deja marfă de calitate adusă din Ucraina. În cantități suficiente, iar oferta este variată. Cel mai frumos lucru este că SUNT ARMELE VOASTRE, globaliștilor. Ați înțeles ideea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs