Extinderea războiului și legea marțială în America

Nu cu mult timp în urmă, la apogeul temerilor legate de pandemia globală, SUA au trecut printr-o schimbare despre care mulți oameni au susținut că nu se va întâmpla niciodată.

Drepturile noastre constituționale nu mai erau consfințite în piatră, ci simple linii directoare pe care oficialii guvernamentali le puteau îndoi sau încălca în numele ”siguranței sănătății publice”. Legile nu mai trebuiau să treacă printr-o serie de verificări și mecanisme de echilibrare; obligativitățile puteau fi puse în aplicare ca și cum ar fi fost legi fără supraveghere publică și aplicate unilateral.

S-a vorbit (în primul rând în rândul democraților) despre pedepse severe pentru persoanele care refuzau vaccinurile inutile. Voiau pașapoarte pentru vaccinuri, voiau pedepse cu închisoarea pentru cei care vorbeau în public împotriva vaccinurilor, voiau ca oamenilor să li se ia locurile de muncă, să li se ia copiii și existau chiar planuri de a construi centre de detenție pentru segregarea și închiderea ”negaționiștilor vaccinurilor”.

Este halucinant, dar aceasta a fost o dezbatere serioasă în SUA. Aproape jumătate din țară a fost dispusă să renunțe la Carta drepturilor pentru un virus cu o rată de supraviețuire de 99,8%. Adepții teoriei conspirației au avut dreptate de la bun început; libertățile noastre se află pe muchie de cuțit, iar pregătirea pentru a supraviețui și a lupta pentru aceste libertăți este perfect rațională.

Din fericire, agenda Covid a eșuat. Obligativitățile au fost în cele din urmă blocate de statele roșii, iar în multe zone rurale abia dacă au fost puse în aplicare. Încercarea lui Biden de a obține pașaportul de vaccinat a fost oprită de Curtea Supremă. Am crezut mult timp că cei de la Curtea Supremă au luat această decizie exact din cauza nivelului de rezistență publică.  Ei știau că, dacă insistau asupra problemei, se pregătea un război civil.

Autoritarismul medical s-a prăbușit pentru că atât conservatorii cât și independenții nu erau de acord și nu puteau fi constrânși să se conformeze. Dar ce se întâmplă când există o criză care îi sperie pe conservatori? Ce se întâmplă atunci când dreapta politică percepe o amenințare reală? Devine atunci libertatea nesustenabilă?

Virușii îi sperie pe progresiști (majoritatea lucrurilor îi sperie pe progresiști), dar ce îi sperie pe conservatori?

Ei bine, nu este o regulă strictă, dar, în general, conservatorii sunt cel mai mult deranjați de amenințarea invaziei. Întrebați orice conservator dacă este îngrijorat de pandemie sau de criza de la granița de sud în timpul pandemiei și marea majoritate ar spune fără ezitare că se tem de problemele de la graniță. Conservatorii se tem de infiltrarea și acapararea culturală, se tem de reducerea constantă și deliberată a moștenirii lor americane și, prin extensie, a libertăților lor de către impostori străini. De asemenea, se tem de un atac fulger asupra SUA din partea terorismului organizat, în cazul în care frontierele rămân deschise.

Întrebarea este dacă sunt dispuși să își liniștească temerile sacrificând chiar libertățile pe care doresc să le protejeze.

În 2001, după 11 septembrie, mișcarea conservatoare era un animal mult mai diferit decât este astăzi. Era înainte de Ron Paul și de influența libertarienilor. Neoconservatorii conduceau turma și aveau o mare putere asupra percepției publice, ceea ce a făcut ca presiunea pentru respingerea drepturilor constituționale să fie fără precedent. Mentalitatea Patriot Act era larg răspândită, iar setea de război era palpabilă. Am văzut conservatori care s-au îndepărtat în trecut de Bill of Rights în numele luptei împotriva unei posibile invazii. Îmi amintesc foarte bine acest lucru.

Astăzi, elementele în joc nu sunt aceleași ca în 2001. Oricine susține contrariul a fost probabil un copil în timpul erei 9/11 sau are o înțelegere distorsionată a schimbărilor care au avut loc în rândul conservatorilor de atunci încoace. Mișcarea Ron Paul a schimbat multe lucruri în bine, dar în primul rând în cadrul electoratului conservator. Oamenii obișnuiți și-au schimbat modul de gândire cu privire la ceea ce înseamnă să schimbi libertatea pentru securitate. GOP? Este o iluzie să credem că am putea vreodată să schimbăm complet GOP-ul. Cel puțin Covid a dovedit că avem aliați la nivel statal și local.

Adevărata problemă este în vechea gardă de neo-conservatori care încă influențează calea Partidului Republican. Ei se aliază cu plăcere cu democrații în culise, au legături strânse cu elitele establishmentului și loialitatea lor se află în mâinile globaliștilor. Dacă globaliștii vor război, atunci neo-conservatorii vor război și vor face orice pentru a-l obține, inclusiv să-l creeze. Iată cum funcționează.

Și de data aceasta cred că vor obține ceea ce își doresc. Evenimentul din Ucraina nu a reușit să-i atragă pe americani să sprijine o intervenție directă (majoritatea americanilor nici măcar nu sprijină finanțarea Ucrainei), dar Israelul este o altă problemă. Există implicații foarte vechi și tribale care trag de sufletul conservatorilor atunci când vine vorba de conflictele din Orientul Mijlociu. Există și factori religioși, da, dar bănuiesc că fenomenul este exagerat de criticii care cred că evanghelicii sunt cei care conduc spectacolul. Aceasta nu este realitatea.

Mandatul creștin nu are nici pe departe aceeași influență ca în 2001. De fapt, bisericile au devenit atât de slabe încât acum sunt depășite de infiltrarea LGBT și de activismul trans. Acest lucru nu ar fi fost niciodată tolerat acum 20 de ani – Pe atunci, ar fi pus smoală și ar turnat pene pe astfel de activiști. Dacă astăzi se permite ca astfel de lucruri să se întâmple chiar în curțile noastre, atunci puteți fi al naibii de siguri că religia nu este forța motrice a războiului de peste mări.

Atunci când vine vorba de Israel și de implicațiile războiului, îngrijorarea este din nou înrădăcinată în războiul cultural. Nu vorbim despre o iluzie paranoică. Cultura occidentală este, de fapt, desființată în mod sistematic, iar imigrația în masă face parte din această agendă. De asemenea, trebuie să admitem că ideologia islamică este complet incompatibilă cu credințele occidentale, inclusiv cu conceptul de individualism. Sistemele musulmane sunt de natură autoritară, așa cum spune legea Sharia.

Așadar, atunci când conservatorii văd potențialul de cădere a Israelului, ei asociază acest lucru cu căderea Occidentului și vor căuta să oprească tendința dacă pot. Dincolo de Israel, există îngrijorarea că o invazie a extremiștilor musulmani este deja în curs de desfășurare în SUA, politicile de deschidere a frontierelor devenind normă sub conducerea lui Joe Biden. Și aici este locul unde putem fi prinși în capcană.

Legea marțială în SUA ar funcționa vreodată doar dacă o majoritate a conservatorilor o sprijină. Este un fapt. Fără sprijinul nostru, legea marțială va eșua, la fel cum au eșuat și mandatele Covid. Rețineți că Biden și prietenii săi globaliști au folosit toate tacticile posibile pentru a face din legea marțială o situație inevitabilă. Instabilitatea economică și stagflația au creat o creștere a infracțiunilor violente și a jafurilor. Migrația ilegală în masă trage în jos sistemele de asistență socială ale statului și creează o tendință de diluare culturală. Frontierele deschise au permis intrarea în SUA a unui număr nelimitat de posibili inamici străini.

În plin război, dorința guvernului de a controla informația și discursul public va fi la apogeu. Cu toate acestea, după cum am văzut în timpul pandemiei și al războiului din Ucraina, nu s-au dovedit a fi eficiente în ”combaterea fake-news-urilor”.  Atâta timp cât internetul este în vigoare, nu contează ce fel de algoritmi aplică Big Tech pentru a înăbuși adevărul. Adevărul tot găsește o cale. Rezultă că establishmentul va trebui să urmărească măsuri extreme care ar putea fi realizate doar într-un mediu de lege marțială.  Situația se va derula în două direcții, dacă tendința geopolitică actuală continuă.

Opțiunea A: Un război pe mai multe fronturi izbucnește în Orientul Mijlociu, incluzând națiuni precum Iran, Siria, Liban, Iordania și Yemen. Israelul se confruntă cu un eșec grav. SUA sunt târâte în război sau Israelul își folosește arsenalul nuclear pentru a distruge resursele (inclusiv populațiile) națiunilor inamice, ceea ce duce la o posibilă implicare a Chinei și a Rusiei. Și, astfel, SUA sunt în continuare implicate.

Revoltele și atacurile teroriste devin un eveniment regulat în SUA, nu doar inițiate de extremiștii musulmani infiltrați, ci și de stângiștii care s-au atașat cauzei.

Este inițiat un proiect de lege pe care conservatorii îl susțin în speranța că va contribui la dizolvarea revoltelor. Recrutarea va scufunda milioane de zmei slabi și moi (inclusiv femei) într-o mlaștină sângeroasă la care nu au capacitatea de a se adapta. Protestele și revoltele legate de proiectul de recrutare devin normă, împingându-i pe conservatori să susțină o aplicare și mai strictă.

În cele din urmă, este anunțată legea marțială, dar soldații folosiți pe teritoriul american pentru a ne ”proteja” de revolte și teroriști vor fi în principal cetățeni străini – Migranți ilegali cărora li se oferă o șansă ușoară la cetățenie dacă se înrolează în armată și pun piciorul în prag față de disidenți. Ceea ce vor face cu plăcere, deoarece nu au niciun atașament cultural față de America sau față de americani. În acest stadiu, constituția va muri în esență.

Opțiunea B: Războiul se extinde și Israelul se confruntă cu o distrugere iminentă. Biden angajează forțele navale americane în luptă, alături de trupe terestre, în primul rând forțele speciale. El solicită apoi desfășurarea completă a forțelor terestre americane în regiune, dar în acest scenariu majoritatea conservatorilor nu sprijină acțiunea, așa cum nu au sprijinit desfășurarea în Ucraina.

Biden încearcă să implementeze un proiect pentru a forța lucrurile. Conservatorii refuză să se conformeze sau să permită ca copiii lor să fie trimiși să moară într-un conflict străin. În această problemă, conservatorii și stângiștii sunt de fapt de acord, chiar dacă din motive complet diferite. Țara este apoi lovită de o serie nesfârșită de atacuri teroriste, fiecare fiind prezentat ca un motiv pentru care publicul trebuie să sprijine războiul. Fiecare atac este aclamat de activiștii de stânga ca fiind un act de ”decolonizare”.

Conservatorii văd această stratagemă drept ceea ce este și refuză în continuare să susțină războiul, adoptând o poziție ”America First”. De ce să luptăm peste hotare când America este cea aflată sub presiune?

Biden încearcă în continuare să aplice legea marțială. El oferă cetățenie automată imigranților ilegali dacă aceștia servesc în armată și folosește o parte din trupe ca prezență de ocupație pe teritoriul SUA. Stângiștii nu vor să lupte în Orientul Mijlociu, dar le place să vadă că imigranții primesc ușor cetățenie și putere. Ei apără măsura – Se gândesc că poate nu vor fi recrutați dacă migranții umplu rândurile armatei.

Conservatorii se revoltă, America intră fie în balcanizare, fie în război civil, fie în ambele. Patrioții sunt acuzați că îi ajută pe dușmanii Statelor Unite și sunt, de asemenea, etichetați drept teroriști. Din acest punct încolo, orice se poate întâmpla.

Cred că declanșatorul israelian poate fi mai mare decât pandemia în ceea ce privește potențialul dezastru global și tirania globală care s-ar putea desfășura. Dacă continuă să escaladeze și se transformă într-un conflict multiregional, șansele ca lupta să se întoarcă în America sunt mari. Nu doar în ceea ce privește terorismul, ci și tulburările civile sau aducerea războiului la ușa noastră. Dacă susținem războiul, legea marțială este o certitudine. Dacă nu susținem războiul, se va încerca aplicarea legii marțiale, dar cel puțin există scenarii în care ar putea eșua.

Aș spune că singurul lucru care va salva America în acest stadiu este creșterea mișcării America First. Când vorbim despre America First, aceasta include nu doar securitatea americană, ci și libertățile americane. Nu există NICI UN MOTIV pentru care să nu le putem avea pe amândouă. Dacă conservatorii (și independenții) se lasă atrași în cel de-al treilea război mondial, acesta va fi sfârșitul.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. ABSOLUT corect! Daaar există și un mic detaliu pe care Brandon Smith nu îl vede. Globaliștii se feresc ca de idolul lor încornorat să declanșeze vreo lege marțială, pentru că în acest caz nu se mai aplică legile civile ci CODUL MILITAR. Dovada este purtarea la nesfârșit a războaielor proxy, cu mâna altor fraieri, scuze, popoare. Iar în situația legii marțiale pedepsele pentru tot ceea ce au făcut acești kriminali planetari sunt incompatibile cu viața. Cam ce-a pățit și Ceaușescu. Și ei ȘTIU asta.
    Pe de altă parte, ATENȚIE că povestea cu serviciul militar contra cetățenie pentru imigranți se aplică IDENTIC și în Europa, și asta vă va lămuri ADEVĂRATUL scop pentru care vedem valuri de imigranți în majoritatea lor bărbați tineri apți de stagiul militar. Inclusiv în România, nota bene! Și nimic nu-i va opri pe globaliști să transforme serviciul militar pentru imigranți în poliția/jandarmeria europeană, mult dorită și cerută de globaliști, care să bată europeni pentru că nu se supun diktaturii globaliste. Acești imigranți nu vor avea nici un fel de rețineri să facă asta deoarece nu-i leagă nici un fel de sentiment față de europeni, nici de rudenie, nici măcar spiritual fiind de altă religie. Ba din contră, aș putea zice. S-ar putea ca unora să le facă și plăcere să facă asta. Sharia style.

  2. Poza de mai sus este infioratoare. Toate aceste Guverne servile, inclusiv al nostru, si-au intarit prodigios fortele de represiune ca sa le apere ce au ele mai presus de toate: Profitul si Puterea. Asa se explica si numarul disproportionat de jandarmi care apar la noi la orice manifestatie, bruscandu-i si intimidandu-i pe Romani, niciodata pe altii.

  3. […] Extinderea războiului și legea marțială în America […]

  4. […] Extinderea războiului și legea marțială în America […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs