Prieteni și dușmani în Noua Ordine Mondială

Netanyahu: ”Biblia spune că există un timp pentru pace și un timp pentru război. Acesta este un timp pentru război”.

O fi războiul calea cea mai scurtă către pace și Noua Ordine Mondială? Pare că da. Altfel, rămân foarte greu de explicat atât eșecul negocierilor premergătoare conflictului din Ucraina, cât și atacul ”surpriză” asupra Israelului, din 7 octombrie.

Unii observatori își freacă deja palmele: vom avea un învingător cert, fie Occidentul colectiv, fie BRICS+. Din start merită să subliniem că un învingător ar putea fi, din punct de vedere militar, doar pe ruinele fumegânde ale planetei. Este exclus. Așa că miza rămâne una economică.

Fanii Occidentului Globalist speră că sancțiunile și alte jocuri de culise vor îngenunchea Rusia și vor tăia avântul Chinei. Într-un astfel de scenariu (puțin probabil pe termen mediu și scurt) Europa va trage în continuare la căruța Statelor Unite, iar coloși financiari ca Vanguard și Blackrock vor cumpăra și ce-a mai rămas din suveranitatea coloniilor de pe continent.

Colapsul Occidentului Globalist, posibil în principal prin căderea bursei și a dolarului, ar fi catastrofal pentru europeni. Ne-ar trimite într-o sărăcie cruntă, incomparabilă cu orice criză trăită până acum. Sentimentele multor cetățeni în legătură cu potlogarii de la Washington și Bruxelles justifică, într-o oarecare măsură, poziționarea în sprijinul Axei Răului. Totodată, face abstracție (la modul sinucigaș) de urmările potențialului colaps economic în partea occidentală a lumii. Adică acolo unde trăim, unde avem prieteni, case și familii.

Căderea bursei și a dolarului va avea consecințe foarte grave și în restul lumii. Așa că-i puțin probabil ca rușii și chinezii să ne întindă o mână de ajutor. Va trebui să o luăm de la zero, în timp ce lideri ca Von der Leyen, Scholz sau Biden cu siguranță vor găsi o modalitate de a trăi, în continuare, lipsiți de orice griji.

Unii ar putea spune că sărăcia nu ar trebui să ne sperie. Și că putem clădi o lume mai bună, o Europă a națiunilor, pe ruinele lăsate în urma conflictului dintre cele două mari blocuri. Alții pretind că ar fi de preferat să evităm colapsul economic și să încercăm o schimbare ”din mers”, mult mai puțin dureroasă (dar, inevitabil, cu șanse discutabile de izbândă).

Ceea ce rezultă cu claritate este că ni se flutură Axa Răului prin fața ochilor, ca pe o sperietoare, pentru a fi împăcați cu ideea că singura soluție ar fi sprijinirea Axei Binelui. O diversiune, evident. Axa Binelui este formată în esență din oameni, nu din țări. Iar deocamdată are la butoane potlogari. Așa că mai degrabă o putem numi, fără a da greș, Axa Malefică.

Ceea ce îi bulversează pe mulți simpli cetățeni este poziționarea celor două Axe față de instituțiile globaliste și Agenda 2030. În ciuda conflictelor armate, există în continuare o ”unitate în cuget și-n simțiri” în raport cu directivele trasate la Davos. O putere suprastatală ignoră morții și răniții de pe front pentru a-și continua, nestingherită, planul bineștiut. Poziționarea Rusiei și a Chinei, inamicii lumii unipolare, în raport cu fake-ul ”încălzirea globală”, implementarea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă și participarea fără ezitări în cadrul programelor OMS (instituție controlată de Bill Gates) rămân absolut de neînțeles.

Discursul lui Alexei Overchuk, viceprim-ministru al Federației Ruse, în cadrul unei recente sesiuni ONU, pe 18 septembrie 2023, este elocvent în ceea ce privește dorința Kremlinului (la pachet cu statele Uniunii Economice Euroasiatice) de a implementa fără crâcnire Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Aceleași obiective la care președintele Iohannis, de pildă, a punctat în proporție de peste 60 la sută.

Soluția ar fi să nu așteptăm ”mântuirea” de la niciuna dintre Axe. Inamicul nostru este suprastatal și, tocmai de aceea, atât de dificil de învins.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Documentat, inteligent articolul, sunt multe deja prezente în zona mass media dar analiza este pertientă, argumentată, excelent. Totuși ar trebui dată și o soluție, ce să facem, stăm cu mâinile în sân?

  2. In atentia tuturor, dar mai ales a dlui Bizzu.
    Cine a sters din Istorie un Imperiu foarte mare si puternic, cu o existenta de peste 500 de ani, care a dat neveste Bizantului si a avut pana si un Basileu pe tron? Cum se face ca NIMENI dintre istoricii renumiti nu a stiut de existenta lui si nu putut-o studia pana la aparitia volumului stupefiant al savantului askenaz Polak si al celui semnat de Koesler, tot askenaz? Ce putere mondiala trebuie sa ai ca sa faci pierdut prin hocus-pocus un asemenea Imperiu care in perioada lui de apogeu era cam de cinci ori cat Franta actuala?? Noi nu am invatat nimic despre el, nici la Liceu, nici la Facultate. Ma rog, noi ca noi, insa istoricii specializati din intreaga lume, pana pe la mijlocul anilor 50 nici macar nu banuiau existenta unui asemenea elefant in magazinul cu bibelouri. Deci, cine a avut intentia si posibilitatea de a-l anihila? Si de ce? Raspunsul la asemenea intrebare poate lamuri multe alte aspecte ale Istoriei mondiale.

  3. @Radu Comșuța: traducerea corectă nu este ”dispariția” triburilor, ci este ”pierderea” triburilor. Și asta nu pentru că s-ar fi pierdut prin deșert, ci pentru că au fost pierdute DE LA DREAPTA CREDINȚĂ, adică de la religia mozaică. Pentru că aceste triburi au refuzat să se întoarcă în patria-mamă deoarece între timp îmbrățișaseră o nouă zeitate la care se închinau: babilonianul baal, pe care putem să-l denumim astăzi sub multe alte nume: moloch, belzebuth, lucifer, satana, etc. Așa că pentru viitorii khazari exilul din Babilon s-a terminat cu migrația către nord unde fix în acea mie de ani au evoluat de la niște triburi nomade la un imperiu demonic, bazat în principal pe jafuri, tâlhării, omoruri, etc. Ceea ce a enervat sistematic atât imperiul chinez care își vedea periclitată ruta de nord a Drumului Mătăsii către Europa de la est la vest, dar și noul stat rus care dorea să facă schimb de mărfuri cu Orientul Mijlociu de la nord la sud. Așa că undeva în jurul anului 1200 o coaliție ruso-chineză invadează Khazaria, le dau o mamă sfântă de bătaie și îi alungă din acele ținuturi către… VEST, adică către Europa. Iată așadar că nu este întâmplătoare ura mafiei khazare pentru ruși în principal dar și pentru chinezi în subsidiar. Și asta explică multe din evenimentele de azi.
    O poveste la fel de interesantă este ceea ce s-a întâmplat cu khazarii DUPĂ anul 1200, dar o lăsăm pentru altă dată.

  4. *Bizzu
    ”…restaurarea adevărului cu privire la imperiul khazar…”. Sunt de acord cu ce ați spus până aici. Mai ales faptul că ați pomenit de Imperiul Babilonian, dar din ce știm ca informații istorice, de la existența imperiului babilonian până la existența imperiul khazar e o diferență temporală de mai bine de 1000 de ani. Doar dacă nu avem cumva, ascunsă aici, o enigmă a istoriei ascunsă. S-ar putea ca povestea cu opțiunea khazarilor pentru a adopta una dintre cele trei religii monoteiste să fi fost o simplă manipulare. Nu am informații sigure pentru ce susțin acuma, doar niște simple ipoteze personale. Dar s-ar putea ca poporul khazar să fi fost întotdeauna evreu, dar ca să-și ascundă originile evreiești au inventat povestea asta istorică cu convertirea unui neam turcic la iudaism… Și că ați pomenit de Babilon, s-ar putea ca adevărul despre adevărata originea istorică a khazarilor să aducă lumină asupra unei alte enigme ale istoriei: ”dispariția” celor zece triburi ale lui Israel când acestea au fost deportate în Babilon din regatul lui Israel care pe atunci avea capitala in Samaria. Este o probabilitate oricât de mică ca, poporul khazarilor, de fapt să fi fost una dintre cele zece seminții. Și eu cred că ar putea fi vorba chiar de seminția lui Dan, aceea din care va veni antihristul. Dar nu am argumente concrete. Cine știe, dacă adevăratele informații nu se vor găsi cumva ascunse prin secretele bibliotecii Vaticanului ??

  5. De acord cu ultima remarcă. Pe cât de adevărat este că și cui pe cui se scoate.

  6. Mai există o miză: una mistică și la ea face referire Netanyahu în citatul de la începutul articolului. Dar pentru a înțelege miza asta mistică este nevoie întâi de a restabili ADEVĂRATA istorie a planetei, și în primul rând restaurarea Adevărului cu privire la imperiul khazar, plecând de la originile sale babiloniene și mergând până în ziua de azi. Toate lucrurile deja întâmplate s-ar lămuri de la sine, inclusiv Ucraina, și va exista chiar și o predicție de viitor destul de precisă. Netanyahu ȘTIE toate astea, și o știu și dușmanii lui. Și cei din Ramallah, și cei din Washington.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs