Fără soluții viabile pentru situația din Fâșia Gaza

Până unde ar trebui să meargă riposta armatei israeliene în urma atacului Hamas din 7 octombrie? Care este numărul ”acceptabil” de civili morți, pe lângă unii lideri ai organizației palestiniene? Ce rol are ONU, în afară de a furniza comunicate de presă despre rezultatul unor voturi complet inutile?

De trei săptămâni, Fâșia Gaza a devenit un adevărat poligon de tragere cu ținte în mișcare. O vânătoare de inamici ai statului Israel cu metode departe de a fi chirurgicale. Rezultatele se văd în statisticile Ministerului Sănătății din Gaza, pe care președintele Biden le neagă fără a fi convingător. Civilii morți raportați de palestinieni ar fi mult mai puțini, deși este pentru prima dată când americanii contestă cifrele, potrivit ONU.

Peste 7.000 de persoane ucise, dintre care 2.900 copii, în doar trei săptămâni de bombardamente. Greu de estimat unde se va opri statistica, însă deocamdată avem aproape 5 palestinieni morți pentru fiecare israelian ucis în atacul din 7 octombrie. Decalajul se va mări, evident.

Există informații că bombardamentele ar fi continuat și în sudul Fâșiei Gaza, acolo unde palestinienii au fost îndrumați să se retragă. Dacă până acum cei peste 2 milioane de locuitori ai fâșiei erau ținuți fără apă, combustibil și alimente, mai nou a picat și rețeaua de telecomunicații (telefonie mobilă plus internet). Așa că eventuale atrocități vor fi imposibil de transmis în timp real.

”Anihilarea teroriștilor Hamas” este o iluzie. Nu se va întâmpla, fie și dacă Israelul va raporta, la final, uciderea fiecărui membru Hamas cu cotizația plătită la zi. Seamănă ca două picături de apă cu iluzia vândută de politicieni, experți și mass-media cu privire la rezultatul războiului din Ucraina. ”Îi vom învinge pe ruși” este similar cu ”Vom extermina terorismul Hamas”. Violența sporită, nediscriminatorie față de civili, va aduce pe viitor un plus de violență drept răspuns.

În acest context, prestația Organizației Națiunilor Unite este de un cinism fără margini. Votul Adunării Generale (120 pentru, 14 împotrivă și 45 de abțineri) de încetare imediată a focului în scop umanitar și eliberarea civililor luați ostatici a fost vehement contestat de reprezentantul Israelului (”O infamie!”). Tragerile de zi și de noapte în poligonul Gaza trebuie să continue, indiferent de numărul victimelor colaterale.

ONU a devenit un ONG global perfect inutil. O platformă de Public Relations prin intermediul căreia diverse state încearcă să-și impună agendele. Rezoluțiile Adunării Generale nu sunt altceva decât un pur exercițiu de imagine – un text preluat de agențiile de știri cu unicul scop de a influența opinia publică.

România, prin ambasadorul Cornel Feruță, s-a abținut. Cu alte cuvinte, nu știm dacă rezoluția este bună sau rea, nu ne duce capul, nu-i treaba noastră – îl lăsăm pe Netanyahu să decidă. În fond, când anume în ultimii 75 de ani au fost respectate rezoluțiile ONU de către Tel Aviv?

Organizația Națiunilor Unite, port-stindardul globalismului fără niciun Dumnezeu, ar trebui desființată acum, pe loc. Este de neînțeles de ce state ca Rusia sau China, care pretind că Occidentul s-a degradat ireversibil, continuă să participe cu entuziasm la acest spectacol ”democratic” grotesc.

Din nefericire, în Orientul Mijlociu nu asistăm la un război în sensul clasic, ci la o vânătoare de civili și teroriști, laolaltă. Iar strategia aleasă de guvernul Netanyahu va conduce la și mai multă violență, nicidecum la ”soluția cu două state”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. … cu tristete de incidentul acela MAJOR din Rwanda (1994).Ce a facut ONU?Nimic, asa cum face si astazi!Un articol bun.O seara frumoasa.

  2. Am reținut o idee, cu care sunt complet de acord: ONU TREBUIE DESFIINȚAT. Ca și forumul ăla globalist mondial, nazi-OMS și alte latrine lătrătoare ale globalismului de pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs