Semnalul că Statele Unite se pregătesc să renunțe la Ucraina

Andrei Martyanov este întotdeauna foarte generos în reacțiile sale la postările mele și adesea le evidențiază. Acum este rândul meu să îi întorc favoarea. Plănuiam să scriu despre acest articol, care a apărut luni în Washington Post – Spionii ucraineni cu legături profunde cu CIA duc un război din umbră împotriva Rusiei – și am fost plăcut surprins să văd că Andrei a postat un videoclip care merge la miezul problemei. Enjoy. Acest articol este un CYA (Cover Your Ass) desăvârșit al CIA. Cum așa? Are mai multe surse ce descriu toate lucrurile minunate pe care CIA le făcea pentru a ajuta Ucraina. Cu alte cuvinte, toate lucrurile bune s-au datorat CIA.

Dar articolul detaliază, de asemenea, unele acte abominabile și nesăbuite ale diferitelor agenții de spionaj ucrainene și ridică posibilitatea unor acte mai grave în viitor. Mesajul? Toate prostiile sunt din vina ucrainenilor și sunt făcute fără aprobarea CIA. Andrei aprofundează subiectul după minutul 8:30 în următorul videoclip. CIA ia astfel o măsură preventivă pentru a se distanța de acuzațiile de crimă și terorism, de teamă că se va confrunta cu acuzații de crime de război odată ce Rusia va termina Ucraina.

În sfârșit, mi-am dat seama care este tema muzicală perfectă pentru președintele Ucrainei, domnul Zelensky. Este un hit al celor de la SimpleMinds – Don’t You, Forget About Me:

Știri de ultimă oră pentru Zelensky. Președintele Americii este un pacient cu Alzheimer și crezi că-și va aminti numele tău peste trei săptămâni? Mult noroc cu asta.

A existat o telenovelă de lungă durată în Statele Unite, As the World Turns. Mă gândesc că Zelensky, dacă va supraviețui, va dori să facă turul Hollywood-ului pentru a lansa o nouă telenovelă – As the War Turns. Ar fi povestea unui comediant evreu asediat, împins în scaunul puterii, susținut de hoardele naziste, care acceptă să fie marioneta unui Unchi Sam răuvoitor în schimbul unei rezerve constante de cocaină columbiană și a unor pungi de bani. Nici măcar nu trebuie să fii un mare scenarist ca să produci conținut distractiv în acest scenariu. Adevărul din ultimele 20 de luni pare cu adevărat mai ciudat decât ficțiunea. Vestea bună? Distribuția este floare la ureche, Zelensky se poate juca pe sine.

Am avut un interviu interesant cu Emerald Robinson cu privire la criza din Gaza și Israel.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs