Este o capcană! Orientul Mijlociu poartă ”Ultimul război”

Un comentariu publicat inițial pe 11 octombrie 2023

Puțini oameni sunt familiarizați cu un mic eveniment petrecut în jurul anului 1200 î.Hr. și numit Prăbușirea Epocii Bronzului în regiunea cunoscută sub numele de Levant (acum Orientul Mijlociu). Majoritatea oamenilor sunt învățați că istoria și progresul se deplasează în linie dreaptă și că fiecare generație îmbunătățește cultura și inovațiile generațiilor anterioare. Această iluzie este construită în jurul unei viziuni a trecutului influențate de Smithsonian. În realitate, istoria tinde să meargă în cerc, sau în spirală, cu inovația care duce la ușurință, ușurința care duce la lene și corupție, iar corupția care duce la slăbiciune și prăbușire.

Din nou și din nou, omenirea ajunge la Elysium pe Pământ, doar pentru a fi lovită iarăși. Supraviețuitorii construiesc apoi colibe de iarbă pe ruinele vechilor imperii și o iau de la zero. De ce contează catastrofa din epoca bronzului?  Evident, pentru că istoria tinde să se repete.

Levantul în acea perioadă era bogat în civilizație și comerț, compus dintr-o mulțime de regate care reprezentau lumea cunoscută, inclusiv egiptenii, babilonienii, minoicii, micenienii, micenienii, hitiții etc.  Aveau rețele economice vaste, agricultură, industrie și biblioteci. Proximitatea regatelor a permis relații comerciale atât de extinse, încât această perioadă este adesea menționată de istoricii moderni ca fiind prima ”economie globalizată” (sună familiar?).

Ceea ce a durat secole pentru a fi construit a fost distrus într-o singură generație de o serie de dezastre. O ”mega-secetă” a făcut ca regatele care nu dispuneau de resurse de apă consistente să piardă producția agricolă, ceea ce a dus la foamete și boli pe scară largă (da, clima se poate schimba dramatic și chiar se schimbă, indiferent de amprenta de carbon a oamenilor). Comerțul a fost perturbat de dispute interne, iar o invazie misterioasă a unui grup de jefuitori itineranți numiți ”oamenii mării” este documentată ca fiind un factor principal al colapsului.

Oamenii mării au atacat numeroase regate, dar mulți dintre ei erau, de asemenea, refugiați care inundau regiunea. Ei au bulversat culturile și economiile și au tras în țărână o serie de imperii. Toate acestea s-au întâmplat în mai puțin de 30 de ani. Din păcate, deoarece doar elitele acestor civilizații știau să citească și să scrie, documentația istorică s-a pierdut.

A urmat epocă întunecată care a durat secole întregi. Omenirea a fost dată înapoi, practic la zero, în timp ce supraviețuia printre templele și piramidele generațiilor trecute. Probabil că s-au uitat la acele minuni arhitecturale în descompunere de acum sute de ani și s-au întrebat ”Ce naiba s-a întâmplat cu noi?”.

Nu totul a pierit, bineînțeles. Dinastiile egiptene erau în declin, dar au reușit să reziste mult mai bine decât omologii lor din Levant. Cu toate acestea, evenimentul a reprezentat un regres pentru cunoașterea umană. Cineva ar putea sugera că, dacă prăbușirea din Epoca Bronzului nu ar fi avut loc, am fi fost deja o specie care călătorește spre stele.

Dar poate că repectivele civilizații erau atât de corupte încât trebuiau să eșueze pentru ca în locul lor să se poată construi ceva mai bun?

Ce legătură au toate acestea cu situația actuală a Orientului Mijlociu? Cititorii inteligenți de acolo cu siguranță înțeleg unde vreau să ajung. Relațiile complicate și mecanismele comerciale ale Epocii Bronzului au dus la o mare bogăție și prosperitate, dar erau teribil de fragile. Aceeași interdependență a dus la dispariția lor, deoarece s-au prăbușit ca piesele de domino, unele peste altele.

Globalizarea și războiul de tip colectivist de astăzi duc la o implozie mondială similară. Conexiunile noastre iraționale cu economiile străine ar putea foarte bine să distrugă din nou civilizația. Gândiți-vă la ceea ce suntem pe cale să vedem pe măsură ce războiul Israel/Palestina se desfășoară.

Mai multe națiuni târâte în conflict

Dacă v-ați întrebat care va fi ”surpriza din octombrie”, ei bine, acum știți.  Voi clarifica poziția mea față de această situație – nu-mi pasă de niciuna dintre părți. Îmi pasă de civilii nevinovați, dar în afară de asta, războiul este irelevant. Sunt american și îmi pasă de America. Același lucru este valabil și pentru Ucraina și Rusia. Războaiele lor nu sunt războaiele noastre și sunt extrem de suspicios de fiecare dată când liderii noștri politici încearcă să ne atragă să alegem o tabără în momentul în care străinii încep să se împuște între ei. Ca să rezumăm: Toate războaiele sunt războaie ale bancherilor.

Israelienii se bucură de banii noștri, dar au un istoric de operațiuni ilicite dovedite pentru a ne atrage în război (USS Liberty?). Palestinienii și cea mai mare parte a lumii musulmane disprețuiesc Occidentul și creștinismul în general (și nu prea îmi pasă cine a început – cu certitudine culturile noastre sunt complet incompatibile și asta nu se va schimba niciodată).  Doar pentru că se întâmplă să găsim un teren comun în ceea ce privește lupta împotriva agendei nebunești a transsexualilor nu înseamnă că sunt dispus să accept legea draconică Sharia în comunitatea mea.

Ambele părți folosesc tactici care vizează în mod deliberat civili. Nu mă refer la daune colaterale, așa cum am văzut în Irak și Afganistan, ci la grupuri care sunt angajate în mod conștient și cu nerușinare în planuri de genocid. Concluzia? Nu există ”băieți buni” cu care să ne întovărășim. Este un spectacol de prostii tribale antice de care occidentalii ar trebui să stea departe.

Pentru cei care nu sunt de acord, întrebați-vă un lucru – Sunteți cu adevărat dispuși să luați o pușcă și să zburați în Israel sau în Gaza ca să luptați și muriți pentru oricare dintre părți?  Dacă da, atunci faceți-o și nu mai cereți ca alții să o facă pentru voi. Dacă nu, atunci tăceți din gură.

Dar iată ce se va întâmpla: Establishmentul va încerca să-i forțeze pe americani și pe europeni să intre în aceste războaie indiferent de situație. Presa corporatistă și unii lideri politici sugerează deja că recentul atac la scară largă asupra Israelului a fost planificat de guvernele din afara Gaza. Unii acuză Iranul, iar alții acuză Libanul. Am examinat o multitudine de imagini ale atacului și nu am nicio îndoială că altcineva decât palestinienii a orchestrat evenimentul. Tacticile au fost mult prea avansate și mult prea coordonate; palestinienii nu au fost niciodată atât de inteligenți când vine vorba de strategie militară.

Cine a redactat atacul este o cu totul altă întrebare. Până acum există o mulțime de zvonuri, dar nicio dovadă concretă care să conducă la vreun guvern anume. O altă mare întrebare este: cum au reușit palestinienii să organizeze toate acestea și să execute invazia FĂRĂ ca serviciile de informații israeliene să știe? Mossadul este cunoscut ca fiind una dintre cele mai intruzive și omniprezente agenții secrete din lume. Și totuși au fost prinși complet cu garda jos de acest atac fără precedent? Nu cred.

Îmi amintesc de evenimentele de la 11 septembrie 2001 și de seria ciudată de eșecuri premergătoare ale serviciilor de informații. Îmi amintesc, de asemenea, minciunile, propaganda și răspunsul reacționar care au dus la două decenii de război fără sens.

Am să mă pronunț aici – În câteva săptămâni vom auzi rapoarte care ne vor spune că mulți dintre soldații implicați în incursiune NU erau palestinieni. Se va pretinde că unii dintre ei sunt din Iran, Siria, Liban etc. Vor exista informații care vor spune că Iranul a fost un susținător important al planului (The Wall Street Journal susține deja că așa este, dar nu au furnizat încă nicio dovadă convingătoare).

Un grup de atac al portavioanelor americane se îndreaptă acum spre regiune, iar acesta este doar începutul. Europenii vor fi presați să intre în război, conservatorii americani, în special, vor fi torturați cu propagandă care ne va spune că un ”atac asupra Israelului este un atac asupra SUA”. Va semăna mult cu retorica pe care neo-conservatorii și stângiștii au folosit-o în timpul invaziei inițiale a Ucrainei, dar multiplicată cu o mie. Pentru a fi clar, atât Biden, cât și Trump au zăngănit săbiile și au testat apele războiului, deci să nu credeți că putem evita acest lucru prin simpla votare.

Fronturi multiple

Israelul va strivi Gaza, nu există nicio îndoială. O invazie terestră va întâmpina mult mai multă rezistență decât par să se aștepte israelienii, dar Israelul controlează aerul, iar Gaza este o țintă fixă cu un teritoriu limitat.  Problema pentru ei nu sunt palestinienii, ci multiplele fronturi de război care se vor deschide dacă vor face ceea ce cred că sunt pe cale să facă (încercarea de asanare). Libanul, Iranul și Siria se vor angaja imediat, iar Israelul nu va fi capabil să lupte cu toate – la naiba, israelienii s-au ales cu fundul întors numai de Liban în 2006.

Acest lucru va duce la cereri inevitabile de intervenție din partea SUA/UE.

Estul împotriva Vestului

În funcție de amploarea reacției occidentale, națiunile BRICS ar putea fi obligate să se implice. Acest lucru s-ar putea să nu fie la un nivel cinetic, dar există o șansă. Rusia are tratate strategice de securitate cu Iranul și Siria. China are numeroase interese economice și influență în regiune, fiind cel mai mare importator/exportator din lume.

Aceste națiuni ar putea riposta cu același tip de război financiar pe care Occidentul l-a folosit împotriva Rusiei – Cu China și BRICS tăind dolarul ca monedă de rezervă mondială. S-ar adăuga la inflația paralizantă cu care ne confruntăm deja.

Atacuri teroriste și steaguri false

Dacă ați crezut că lucrurile ar putea fi ciudat de liniștite pe frontul terorismului în ultima vreme, fenomenul s-a încheiat. Aș fi șocat dacă am mai rezista încă șase luni fără mai multe atacuri multiple legate de grupuri islamice. Unele dintre ele vor fi reale, altele vor fi înscenate, iar a face distincția va fi dificil.

Problema este că frontierele larg deschise în Occident au făcut ca acest lucru să fie mult mai probabil, iar establishmentul știe asta. După părerea mea, ei s-au bucurat. Dacă vor reuși să convingă măcar un musulman nebun să tragă într-un centru comercial sau să arunce în aer un stadion de fotbal, vor avea toate pârghiile de care au nevoie pentru a-i atrage pe americani într-un alt război terestru în Orientul Mijlociu. Trebuie ”să ne luptăm cu ei acolo ca să nu trebuiască să ne luptăm cu ei aici?”. Asta e o gândire de rahat. În primul rând, nu ar trebui să-i lăsăm să vină aici.

Europa, în special, se joacă cu focul. Guvernele naționale și UE au invitat zeci de milioane de astfel de oameni la ușile lor și acum se confruntă cu o problemă serioasă. Există comunități Sharia în toată Europa, există milioane de bărbați musulmani de vârstă militară care au toate șansele să facă mult rău. Și, în prezent, există milioane de stângiști treji care îi aclamă, crezând că aceasta este o formă de ”decolonizare”.

Închiderea Strâmtorii Ormuz, creșterea vertiginoasă a prețurilor la petrol

Am avertizat cu privire la acest scenariu de mulți ani; era doar o chestiune de timp până când tensiunile cu Iranul le-ar fi oferit un motiv pentru a închide Strâmtoarea Hormuz și a opri 30% din toate exporturile de petrol din Orientul Mijlociu către restul lumii. Rețineți că Europa suferă de o inflație energetică extinsă, în parte din cauza crizei economice, dar și din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei.

Biden a încercat să ascundă inflația prin aruncarea pe piață a petrolului din rezervele strategice, dar acum rezervele sunt la cel mai scăzut nivel din 1983 încoace. În mod convenabil, s-a întâmplat chiar înainte de atacul asupra Israelului. Rezervele noastre se epuizează atunci când mergem la război. Prețul petrolului și al benzinei va exploda dacă Iranul va fi implicat în atacul Israelului. Iranul va conduce câteva petroliere gigantice în Hormuz, le va scufunda și va face strâmtoarea impracticabilă timp de luni de zile. Nu fiți surprinși dacă anul viitor vom vedea un baril de petrol de 200 de dolari, ceea ce se va traduce în aproximativ 7 dolari pe galon de benzină sau mai mult pentru o mare parte din SUA.

Un impuls pentru un nou proiect de lege

Să fim sinceri, cifrele actuale de recrutare din SUA sunt o glumă, iar wokificarea armatei noastre o face mai slabă de la o lună la alta. Niciun cetățean american cu o mentalitate de războinic legitim sau cu aptitudini de luptă nu se va alătura voluntar acestui spectacol de circ. Instituția va încerca să îi încânte pe conservatori și pe patrioți cu viziuni de ”luptă pentru familie și țară”, dar majoritatea nu vor fi de acord. Odată cu încercările de a declanșa fronturi multiple împotriva Rusiei, Chinei și Orientului Mijlociu, vor începe să vorbească despre un nou sistem de recrutare.

Părerea mea este că vor eșua lamentabil. Oamenii vor declanșa un război civil, mai degrabă decât să umple rândurile armatei sau ale pușcașilor marini, dar politicienii s-ar putea să aibă un plan pentru a face față acestui rezultat.

O fi adevăratul motiv pentru care oficialii americani încurajează invazia de migranți?

Realitatea este că America are propria invazie cu care trebuie să se confrunte. În timpul colapsului din Epoca Bronzului, anumite imperii (cum ar fi Egiptul) au supraviețuit folosind o tactică ciudată – în loc să lupte împotriva hoardelor invadatoare de refugiați, nomazi și oameni ai mării, i-au ANGAJAT și i-au încorporat în poziții importante în cadrul armatei lor. Conducătorii autoritari corupți au descoperit în cele din urmă că se confruntau mai mult cu o amenințare din partea propriilor țărani înfometați decât din partea străinilor, așa că s-au alăturat acestora pentru a înăbuși rebeliunile locale.

Ar putea să nu fie la fel de util în Europa, dar în America mă întreb dacă nu cumva aceasta a fost intenția de la bun început; să aduci milioane de străini de vârstă militară cu puțină simpatie pentru cultura locală, apoi, în mijlocul colapsului și al conflictului, să le oferi cetățenie automată și beneficii dacă se înrolează în armată. Nu la scara mică pe care guvernul federal o are în prezent, ci la o scară enormă, cum nu am mai văzut niciodată.

Poate că planul a fost întotdeauna de a lăsa porțile deschise și de a permite ilegalilor să intre, astfel încât să poată acționa ca un contingent de mercenari pentru a lupta în războaie străine sau pentru a lupta împotriva cetățenilor americani în cazul în care ar apărea o rebeliune.

Planul C

Calendarul conflictului din Israel este incredibil de benefic pentru globaliști, iar acest lucru ar putea explica eșecul bizar al Israelului în materie de informații. La fel cum liderii americani și britanici aveau cunoștință dinainte de un potențial atac japonez asupra Pearl Harbor în 1941, dar nu au avertizat pe nimeni pentru că intenționau să îi oblige pe americani să lupte în cel de-al Doilea Război Mondial, incursiunea palestiniană are un scop similar.

Pandemia Covid nu a reușit să obțină rezultatul dorit, acela de a crea o tiranie medicală globală. Războiul din Ucraina nu a reușit să obțină rezultatele dorite, întrucât cererile războinicilor pentru aducerea de cizme pe teren împotriva Rusiei au eșuat. Poate că acesta este doar planul C?

Establishmentul pare deosebit de obsedat de a-i convinge pe conservatorii și patrioții americani să participe la haos; există o serie de neo-conservatori și chiar câteva presupuse personalități mass-media liberale care le cer americanilor să răspundă la chemarea sângelui în Israel. Unii au descris conflagrația care se apropie ca fiind ”războiul care va pune capăt tuturor războaielor”.

Eu cred că adevăratul război încă nu a început cu adevărat, și anume războiul pentru a-i elimina pe globaliști. Aceștia vor să luptăm peste mări în mlaștini nesfârșite, în speranța că vom dispărea. Iar când vom muri, nu va mai fi nimeni care să li se opună. O strategie previzibilă, dar succesul ei este îndoielnic. Un alt fapt interesant despre prăbușirea din Epoca Bronzului – Elitele au fost unele dintre primele grupuri eliminate după ce sistemul s-a prăbușit.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs