Românii, potențial teroriști

Atenționare: acest text este strict despre cum explicăm actele de terorism, în niciun caz despre justificarea lor.

Nu există nicio justificare pentru actul atroce de teroare al Hamas”, a punctat Ursula von der Leyen. Șefa Comisiei Europene a transmis publicului că atacul din 7 octombrie nu poate fi considerat legitim, îndreptățit, motivat. Însă politicienii euroatlantiști care sprijină necondiționat actele de retorsiune ale guvernului Netanyahu evită să explice opiniei publice cum s-a ajuns aici. Ce anume i-a determinat pe teroriști să acționeze, într-un mod barbar, asupra civililor.

Terorismul nu a picat, ca o pacoste, de undeva din senin. Nu este o boală psihică sau ceva cu care te naști.

În 2007, deci acum aproape 20 de ani, am publicat primul meu roman, Cercul Kagan. Pe scurt, thriller-ul îl are drept protagonist pe britanicul Max Rayner, un fost agent MI6 care își pierde unica fiică într-un atentat terorist. Copleșit de durere, Max decide să se răzbune și demarează o anchetă pe cont propriu, în urma căreia îi găsește pe vinovați și, în final, îi lichidează. Autorii atentatului se dovedesc a fi pioni ai unei puternice organizații globaliste, foarte asemănătoare cu Grupul Bilderberg.

În primul rând trebuie subliniat că actele de terorism nu sunt specifice unei anumite nații, rase sau religii. Fenomenul este mult mai vechi decât ceea ce știm că s-a întâmplat odată cu distrugerea turnurilor gemene din New York, în 2001. Europa, de pildă, a fost zguduită în secolul trecut de acțiuni sângeroase ale unor grupări care s-au radicalizat, din varii motive (în mod special legate de independența unor regiuni).

Organizaţii teroriste precum Euskadi Ta Askatasuna (ETA) în Spania şi Franţa, Armata Republicană Irlandeză (IRA – în Marea Britanie), Fracţiunea Armată Roşie (RAF – în Germania), Brigăzile Roşii (BR – în Italia), Frontul Naţional de Eliberare Corsican (FLNC – în Franţa) şi 17 Noiembrie (în Grecia) au terorizat decenii la rând continentul european. Și asta fără absolut nicio legătură cu populația musulmană, considerată în prezent principalul izvor de inducere a spaimei prin uciderea populației civile.

Actele de teroare apar ca o formă de disperare extremă, acolo unde balanța de putere dintre două forțe aflate în conflict este profund și iremediabil dezechilibrată. O luptă între David și Goliat, în care, spre deosebire de mitologie, triumful omului simplu în încleștarea cu un gigant are zero șanse de a se materializa.

În mod obișnuit, dacă îi excludem pe cei cu probleme psihice sau îndoctrinați de la vârste fragede, teroriștii sunt oameni care nu mai au nimic de cerut de la viață. Sunt împietriți de durere după ce au pierdut pe cineva foarte drag (părinți, soț/soție, copii, frați) în condiții violente, ca urmare a puterii discreționare a Goliatului. De atunci, viața lor a rămas fără sens. Singura rațiune pentru care trăiesc este să se răzbune. Așa cum a făcut-o și Max Rayner, protagonistul romanului Cercul Kagan.

Orice om, oricât de cumpănit ar fi, riscă să-și piardă mințile în anumite condiții. Astăzi, vedem acele condiții ”ideale” în Israel și Palestina. Mâine, ar putea fi în orice colț al globului. Fiecare dintre noi am deveni lesne teroriști, dacă Doamne ferește o Putere copleșitoare ne-ar distruge casele, ne-ar omorî familiile și ne-ar trata ca pe niște animale.

Încă o dată: cele de mai sus nu sunt justificări, ci doar explicații inexistente în mass-media, dar pe deplin oportune pentru înțelegerea fenomenului.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Deci si ucrainienii sunt tot teroristi cand se apara in fata unei superputeri care le omoara copiii si le distruge casele.

  2. Aici ar mai trebui adăugată o idee: există (cel puțin) două tipuri de terorism:
    1. Terorismul autentic, cel generat de grupări fanatice ce acționează ori din rațiuni extremiste disperate, ori la comanda unor forțe oculte pentru a controla populațiile prin frică dresându-le să ceară singure totalitarismul dorit de ocultă.
    2. Terorismul declarat în mod manipulatoriu de ocultă, atunci când elita diktatorială cataloghează ca fiind ”terorism” tot ceea ce contrazice narativul oficial al Puterii, deși vorbim în general de lupta pentru libertate și drepturi constituționale ale popoarelor asuprite de mafia globalistă. Putem chiar concluziona că în viziunea mafiei globaliste din aceste zile Terorism = Putinism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs