Rusia strânge lațul în jurul trupelor ucrainene

Este uimitor cât de repede s-a mutat atenția Occidentului de la războiul din Ucraina la războiul din Israel. Așa cum am remarcat în câteva interviuri recente, Zelensky pare speriat și uimit de această răsturnare și încearcă cu disperare să rămână relevant și să atragă atenția Occidentului. Mult noroc cu asta.

Mass-media preferă să se concentreze pe noua narațiune a hoardelor arabe care mătură asupra civililor israelieni, în loc să încerce să găsească scuze pentru eșecul Ucrainei de a încălca măcar prima linie de apărare Surovikin. Un semn vizibil al panicii lui Zelensky – și-a schimbat garderoba. Acum, atunci când apare în public, în loc să poarte costumul său de Fidel Castro (adică un tricou sau un hanorac verde militar și pantaloni tactici), el este acum îmbrăcat ca o versiune mai tânără și mai scundă a lui Johnny Cash. Negrul este noua sa alegere vestimentară.

Cu ochii occidentali lipiți de Orientul Mijlociu, Rusia este în ofensivă și îi împinge pe ucraineni înapoi de-a lungul liniei de contact. Corespondentul rus de război Marat relatează:

De exemplu, ieri, în apropiere de Kleshcheevka, pe frontul drept al apărării Bakhmut, parașutiștii noștri din divizia 106, care se apărau aici de mai bine de patru luni, au lansat pe neașteptate un contraatac, ocupând mai multe fortărețe inamice. Același lucru este valabil și în sectorul Rabotino – regimentele 1430 și 70, care au luptat eroic în zonă timp de mai multe zile, au desfășurat contraatacuri regulate pentru a treia săptămână.

Pe de o parte, acest lucru vorbește despre forma bună în care se află armata noastră, iar pe de altă parte, risipește complet miturile propagandei ucrainene despre marile noastre pierderi.

Unitățile care suferă pierderi grele sunt pur și simplu incapabile din punct de vedere fizic să treacă instantaneu de la apărare la ofensivă. Chiar dacă sunt reaprovizionate în mod regulat cu noi recruți.

Noua realitate îi trimite pe ucraineni într-o panică tot mai mare – încep să înțeleagă că, prin tacticile lor de contraatacuri sinucigașe nesfârșite și prin încăpățânarea de a ține cu dinții de fiecare bucată de pământ, au provocat Rusia să creeze o armată de o asemenea putere încât acum începe să îi calce în picioare.

Încă o dată, inamicul a provocat el însuși acest lucru.

Ucraina poate uita de orice nouă infuzie masivă de arme din partea Statelor Unite sau NATO. Israelul este acum în fruntea liniei și primește crema. Un alt semn că lucrurile merg din rău în mai rău pentru Ucraina – Institutul pentru Studiul Războiului admite cu părere de rău că Rusia avansează. ISW se ocupă în continuare de vopsirea buzelor de porc cu un luciu strălucitor și încearcă pe cât posibil să minimalizeze succesul rusesc. Dar faptele sunt următoarele. Forțele ucrainene au fost decimate în ultimele patru luni și nu există nicio rezervă pregătită pentru a-i înlocui pe soldații uciși și răniți în timp ce se aruncau împotriva pozițiilor defensive rusești.

NATO nu este gata să taie cordonul, dar nici nu este în măsură să împroaște Ucraina cu o cantitate nelimitată de tancuri, artilerie, transportoare blindate și muniție. Ceea ce a fost cândva un potop de sprijin se transformă într-un strop de apă.

Occidentul este acum prins în capcana de a încerca să susțină două războaie prin procură fără a avea puterea industrială de a aproviziona măcar unul în totalitate. Mă aștept ca Congresul SUA să acționeze rapid pentru a face rost de material militar în sprijinul Israelului. Există un sprijin bipartizan larg. Nu și în cazul Ucrainei. Un număr tot mai mare de membri ai Congresului, majoritatea republicani, pun sub semnul întrebării înțelepciunea trimiterii de prețioase Himars, baterii Patriot și tancuri către o armată ucraineană incapabilă să împingă în spate Rusia.

Am discutat aceste probleme vinerea trecută cu Nima, în timp ce participam la cea de-a 50-a reuniune de liceu. Da, sunt un tip bătrân.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs