Distincția cuvenită

Dacă în ceea ce-i privește pe politicieni ne-am lămurit cum stau treburile, simplii cetățeni au reacții foarte diverse în legătură cu conflictul palestiniano-israelian.

Există sensibilități majore atunci când vorbim despre Israel. Și, cumva, pe bună dreptate.

În primul rând, ideea de a folosi legi dure de combatere a antisemitismului pentru a descuraja orice platformă liberă de dezbateri publice s-a dovedit a fi un adevărat bumerang. A dat apă la moară antisemitismului.

Apoi, evidenta părtinire a mass-media mainstream cu privire la situația din Orientul Mijlociu a contribuit din plin la erodarea sentimentelor pro-israeliene. Mai mult decât atât, unele persoane publice s-au victimizat total gratuit, pretinzând în mod fals că sunt atacate doar pentru că ar aparține unei anumite etnii. Nu în ultimul rând, politicienii și elitele din diverse domenii și-au pus steagul Israelului la poza de profil – încă de la debutul carierei, în speranța că ”apartenența la grup” le va aduce binemeritate recompense.

Vedem, zi de zi, discursuri savante despre superioritatea ”poporului ales” în raport cu vulgul. Ele intră, de asemenea, în categoria ”oportunism gregar” și nu fac decât să inflameze și mai tare spiritele.

O astfel de politică de încordare a mușchilor și, în același timp, de răsplătire a elitelor lingușitoare, lipsite de principii elementare, a reușit să ducă antisemitismul pe noi culmi. A reușit fix contrariul a ceea ce se aștepta.

Nu există popoare superioare sau inferioare. Nu există meritocrație colectivă sau vinovăție colectivă.

A spune la modul general că ”țiganii sunt infractori” doar pentru că statistic am putea găsi mai mulți în închisori în comparație cu românii (raportat la totalul populației) reprezintă o mare eroare. O imensă prostie. Gândiți-vă cum v-ați simțit când ați citit în ziarele din Marea Britanie că românii sunt o nație de hoți.

Oare sunt toți românii fără coloană vertebrală doar pentru că Iohannis are comportamentul pe care îl vedem? Oare sunt toți evreii potlogari doar pentru că ”filantropi” ca Soros se implică în afacerile diverselor guverne, cu scopul de a implementa ideologia neoliberală/globalistă? Oare sunt toți palestinienii teroriști doar pentru că Hamas răpește femei și le ucide?

A venit timpul să eliminăm prejudecățile, să deschidem bine ochii și să evităm să cădem în capcana de a judeca nații întregi prin reducerea lor la un singur numitor care, adesea, nu le face cinste.

Nu cred că oricare dintre voi ar dori să se afle în locul unuia dintre milioanele de țigani/evrei/români/maghiari/palestinieni onești, atunci când îl veți privi cu pumnii strânși, confundându-l cu unul dintre numeroșii potlogari pe care îi știți din mass-media și de pe rețelele sociale.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. O fi și ăsta vreun punct de vedere, DAR… Tot statistic nu putem ignora faptul că printre cei care ne sclavagesc prin korporațiile globaliste, cei care ne umilesc pandemic cu reguli demne de nazism, cei care ne vor în curând complet sărăciți și dependenți totalitar de ei precum și cei care își declară explicit și în nenumărate rânduri disprețul pentru noi, ăștialalți, ”goimii”, ei bine o largă majoritate sunt evrei. Mult peste ceea ce probabilitatea naturală ar putea admite. Vă las pe voi să faceți o statistică și să vedem câte din personajele sinistre din ultimii ani au această origine: Victoria Nuland, Anthony Blinken, Mark Zuckerberg, Henry Kissinger, Janet Yellen, Merrick Garland, Vladimir Zelenski, Chuck Schumer, Adam Schiff, Alan Greenspan, și cu voia dvs. ultimul pe această scurtă listă empirică și absolut incompletă: George Soroș. Nimic nu este întâmplător și coincidențe nu există decât ocazional. Adevărul vă va elibera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs