Istoricul Hanson îl avertizează pe Tucker: ”Următoarele 12 luni vor fi cele mai explozive”

Istoricul Victor Davis Hanson a stat de vorbă cu Tucker Carlson pentru a discuta perspectiva sa asupra climatului politic actual din SUA, afirmând că liberalismul american este caracterizat de necinste și avertizând asupra a ceea ce el consideră a fi eforturile liberalilor de a introduce o epocă extrem de intolerantă.

”Este greu pentru majoritatea americanilor să înțeleagă totala lipsă de onestitate a liberalismului american.”

VDH spune că Trump reprezintă o amenințare semnificativă la adresa viziunii specifice liberalilor, care folosesc o ”teorie juridică critică”, în care valorile morale tradiționale sunt abandonate în favoarea a tot ceea ce obține puterea.

”Liberalii ne spun acum că intenționează să protejeze democrația americană, iar acesta este cel mai clar semn posibil că intenționează să pună capăt democrației.”

Mai exact, Hanson i-a spus lui Carlson: ”Cred că au ajuns la concluzia că Trump este o amenințare existențială și, prin asociere, jumătate din țară este pentru viziunea lor asupra a cum ar vrea să ne transforme, așa că ei consideră că orice mijloace necesare sunt justificate”.

Și aceasta este o problemă, deoarece Hanson a subliniat că, deși unii conservatori se manifestă, ei se luptă, de asemenea, cu o cultură din Partidul Republican care preferă să ”piardă în mod nobil” în locul câștigării alegerilor într-o manieră ”urâtă”.

Hanson subliniază faptul că limitele și normele tradiționale sunt renegociate, de la obstrucționismul din Senat și Colegiul Electoral până la înțelegerile societale privind genul și limbajul, ceea ce trezește îngrijorări:

”Ne aflăm în mijlocul unei revoluții culturale, economice, politice”, dar ”credem că încă jucăm în cadrul acelorași margini sau parametri, și nu este așa. Totul este în curs de negociere”.

Hanson susține că acțiunile legale împotriva lui Trump sunt motivate politic și părtinitoare și sunt concepute pentru a trimite un mesaj către jumătatea din America care nu se va ”conforma” pur și simplu:

”Ideea este că acum avem puterea de a face acest lucru și, pentru că avem puterea de a face acest lucru, este moral și corect, iar dacă nu vă place, ce aveți de făcut în privința asta?”.

În cele din urmă, Hanson lansează un soi de apel la acțiune, menționând că ”Există eforturi legitime pentru a rectifica și a opri această nebunie și să vedem ce se va întâmpla în 2024”.

”Aveți nevoie de lideri care să le spună oamenilor că ne aflăm într-o preluare de tip Jacobin a acestei țări, iar vechiul ”get along at any cost” nu funcționează”, a spus Hanson.

”Sper că toată lumea își poate păstra capul pentru că eu cred că următoarele 12-18 luni vor fi cele mai explozive din istoria noastră de la Marea Depresiune încoace.”

Urmăriți interviul integral mai jos:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs