Cea mai mare greșeală a carierei

Este incredibil ce potlogării ies la iveală la cel mai înalt nivel al practicării sportului de performanță.

Băieții de la Libertatea au închis ochii în multe alte situații (în care veniturile din publicitate ar fi fost amenințate), însă acum au avut o idee foarte bună să meargă pe urmele firmei canadiene Quantum Nutrition în ”afacerea Halep”. Așa au descoperit că suplimentele alimentare folosite de faimoasa academie de tenis a lui Mouratouglou erau fabricate de către o firmă de apartament. Cunoașteți stilul: ca pe vapor, cu ingrediente din China de calitate îndoielnică.

Trimisul ziarului Libertatea în Canada a descoperit că frații Koveos, patronii firmei Quantum Nutrition, nu dețin nici măcar o mini-fabrică încropită într-un garaj. Cei doi canadieni de naționalitate greacă pur și simplu cumpără diverse substanțe de pe unde găsesc mai ieftin, le amestecă în proporțiile de pe rețetă, lipesc etichete pe cutii și își vând produsele prin intermediul unor campanii de marketing pe internet. Și, desigur, cu ajutorul prietenilor din lumea sportului.

Ar putea fi doar o coincidență faptul că și Mouratoglou este grec. Însă din sute de firme serioase care produc suplimente pentru sportivii de performanță, antrenorul lui Halep a preferat o companie semi-obscură din Canada, patronată de doi greci. O firmuliță de apartament, în care patronii nu se sfiesc să pună umărul cot la cot cu așa-zișii muncitori.

Până ca patronii să se baricadeze în sediul firmei, trimisul ziarului Libertatea a reușit câteva fotografii elocvente. Sunt imagini extrase parcă din filmul Breaking Bad, cu proful de chimie Walter White devenit fabricant și dealer de droguri. Doar că în loc de metamfetamină, frații Koveos produceau suplimente alimentare pentru sportivi de talia Simonei Halep. Uluitor!

Grecii de la firma Quantum Nutrition pretind că au ”fabricat” colagenul Schinoussa într-o singură tranșă. Însă abia după investigațiile avocatului Simonei s-a aflat că materia primă fusese adusă de undeva din China.

Frații Koveos au negat vehement contaminarea colagenului cu Roxadustat. Rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii la procesul intentat de Halep împotriva firmei canadiene.

Datele problemei arată că suntem în fața unei potlogării tipic balcanice. Cel mai probabil Mouratoglou a bătut palma cu frații Koveos pentru livrarea unor suplimente către academia de tenis. O înțelegere reciproc avantajoasă. Mouratoglou fie nu a știut în ce condiții sunt fabricate respectivele suplimente, fie a închis ochii de dragul banilor. Cum anume a fost contaminat colagenul cu Roxadustat (în China – la furnizor, în Canada – le sediul firmei Quantum Nutrition sau chiar la New York – în hotelul Simonei) rămâne foarte greu de stabilit.

Cert este că Patrick Mouratoglou devine principalul vinovat în cazul de dopaj în care Halep a primit o pedeapsă-record de 4 ani de suspendare. Să recomanzi o firmă ca cea deținută de frații Koveos fără a verifica în detaliu calitatea produselor, modul cum sunt fabricate și proveniența ingredientelor te descalifică definitiv ca antrenor profesionist, patron de academie și mentor pentru tinerele talente din tenis.

Vrăjită de carisma lui Mouratoglou (și, evident, de palmaresul acestuia cu Serena), Simona Halep a făcut poate cea mai mare greșeală a vieții atunci când a apelat la serviciile antrenorului grec.

Peste alegerea greșită a Simonei sau atitudinea ei din pandemie rămâne, totuși, comportamentul abuziv și chiar ”penal” al unui așa-zis tribunal sportiv internațional. Iar aici băieții de la Libertatea se fac că plouă, în continuare.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Aici ne întoarcem la conceptele de “profesionism”, “performanță”, “experiență” și, în ultimă instanță, de “fair-play”… O profesionistă de talia doamnei Halep (numărul 1 pentru o perioadă îndelungată) nu poate să își pună viitorul sportiv în mâinile unui escroc, vrăjită ca o puștoaică de 15 ani de “carisma lui M”…
    O profesionistă de talia doamnei Halep are o echipă întreagă (preparator atletic, nutriționist, medic, consultant antidoping etc.) în care antrenorul se ocupă doar de partea specifică a jocului.
    O profesionistă de talia doamnei Halep, poate face o idioțenie ca cea pe care a făcut-o doar dacă este absolut disperată de calitatea sub-mediocră a jocului pe care îl exprimă, dacă este disperată de faptul că din punct de vedere fizic parametrii sunt în scădere și oricum departe de cerințele pentru a intra în top 10… Iar în disperarea ei contactează escrocul și îi solicită un “miracol”… “whatever it takes”!
    Cred că e mult mai bine să nu ma visăm că un Făt Frumos o să o salveze pe Simona și ne obișnuim cu un adevăr dureros: Cariera de sportivă profesionistă (în tenis) a doamnei Halep s-a încheiat… Data viitoare când va călca pe un teren de tenis o va face ca “pleziristă”… vorba lui nea Gogu Viziru

  2. Absolut de acord.

  3. Am să pun eu întrebarea pe care autorul se ferește să o lanseze: și DACĂ Mouratoglou a fost trimis intenționat de Serena și de anturajul ei de javre globaliste ca să o compromită pe Simona? Nu de alta, dar românca noastră pune în umbră serios aerele de zeiță globalistă a tenisului pe care Serena și le arogă. Nemotivat. Din punctul meu de vedere, Serena Williams merge EXACT pe linia javrei de Oprah Winfrey, adică o tânără talentată care a făcut carieră în domeniul ei, convertită mai apoi de ambiție, bani și orgoliu nemăsurat în slugoaie prea-îndoctrinată a cabalei mafiote globaliste.
    Am un sentiment straniu că adevărul va ieși la iveală și nu va fi mult diferit de ceea ce-am scris eu acum…

    • Stimate domn Mihai, știți ce este un optimist? Un pesimist bine informat. 😉

    • Stimate domn Bizzu, am si eu un sentiment straniu: ca sunteti un foarte simpatic optimist incurabil, si ca adevarul NU va iesi la iveala, ca de altfel intotdeauna in cazul josniciilor umane cu multe zero-uri la coada. Oricum ar fi, pentru mine Simona este si ramane o autentica mare sportiva, indiferent de hartuieli penibile si de nedreptati strigatoare la cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs