Cum arată o mega-conspirație la nivel de percepție

Există PERCEPȚII și există REALITĂȚI despre anumite evenimente, situații sau personaje.

Percepțiile sunt insuflate publicului în mod programatic, cu ajutorul mass-media, pentru a ascunde realitățile. Dacă ultimele ar fi devoalate, publicul ar înțelege Planul și l-ar respinge. Ar lua atitudine.

Planul implică situații avantajoase, de tip win-win, pentru principalii actori. Implică, de asemenea, lupta dintre Bine și Rău pe micul ecran. Existența unei amenințări catastrofale. Coalizarea forțelor Binelui în jurul unui obiectiv îmbrățișat de majoritatea populației.

Haideți să punctăm câteva elemente binecunoscute de pe scena globală, ca să subliniem diferențele dintre Percepție și Realitate:

1. Percepție: SUA și China se află în pragul unui război comercial și militar pricinuit de situația din Taiwan și Noua Ordine Mondială, unipolară sau multipolară. Realitate: Legăturile dintre cele două țări sunt mult prea strânse și importante pentru a fi rupte. Antagonizarea reciprocă este destinată doar marelui public, în scopul coalizării țărilor ”rebele” în jurul Beijingului (presupus disident).

2. Percepție: India joacă în barca BRICS în ideea de a slăbi G7. Realitate: Nimeni nu pune la îndoială strânsele conexiuni dintre India și Occident. Jocul la două capete este aparent, mai degrabă o oportunitate de moment. La limită, între axele Washington-Londra, respectiv Moscova-Beijing, liderii indieni vor alege fără să clipească prima variantă.

3. Percepție: Africa a scăpat de colonialiști și se va dezvolta armonios sub aripa protectoare a BRICS. Realitate: Colonialiștii au rămas pe continent, s-au retras francezii din unele zone, însă au venit în loc americanii, rușii și chinezii. Simplii africani abia au avut răgaz de-o țigară până să-și dea seama că noii stăpâni par a fi doar o idee mai generoși.

4. Percepție: Cu războiul din Ucraina, SUA câștigă enorm, Europa pierde enorm, Rusia pierde la fel de mult. Realitate: Da, Moscova a pierdut oameni pe câmpul de luptă, dar a și câștigat fabulos. A câștigat teritoriile respective (puneți aici orice număr de 5-6 cifre, în miliarde de dolari!). Apoi a câștigat simpatia Sudului Global și contracte de armament cu Iranul, Coreea de Nord, țări din Africa ș.a.m.d. Puneți la socoteală și profiturile din cereale, petrol, gaz, îngrășăminte și lista continuă.

5. Percepție: Există în orice moment riscul declanșării unui război nuclear. Realitate: Riscul este foarte mic spre inexistent. Folosirea marotei cu apocalipsa nucleară are ca unic scop menținerea stării de frică în rândul populației și, implicit, acceptarea faptului că înarmarea rămâne singura soluție. Pentru că, nu-i așa, cu cât deții mai multe avioane, submarine și tancuri, cu atât mai multe șanse ai să fii ocolit de rachetele supersonice cu încărcătură nucleară. Valabil atât în zona NATO, cât și BRICS. Vânzările fără precedent zbârnâie în ambele tabere.

6. Percepție: SUA și Rusia sunt dușmani de moarte. Realitate: Cele două țări derulează în continuare afaceri la cel mai înalt nivel. Colaborează fructuos în multiple domenii, departe de scena publică. Contactele între generali sunt la fel de frecvente ca între doi cosmonauți aflați în spațiu, în aceeași capsulă. Cele două tabere știu că-i mult mai sănătos (și mai profitabil) să rămână dușmani la televizor și amici în realitate.

7. Percepție: Textul de mai sus este o conspirație legată de o presupusă înțelegere între Rusia, SUA și China pentru atragerea ”rebelilor” în Noua Ordine Mondială. Realitate: Statele Unite au avut un rol determinant în izbucnirea războiului din Ucraina. Iar urmările acestuia conduc, în mod evident, la Noua Ordine Mondială amintită în cadrul Percepției.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Intotdeauna va citesc articolele cu mult interes. Aveti dreptate in toate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs