Eșec total după 4 ani de mandat

Peste aproximativ o lună se împlinesc doi ani de când au început să curgă plângerile la Parchetul European cu privire la dosarul Pfizer-Ursula. Timp suficient pentru o investigație serioasă, mai ales că procurorul șef Kovesi a primit pe tavă aproape tot dosarul. Chiar și un polițist debutant de la Secția 13 – Moravuri ar fi reușit o performanță mai bună decât procurorii de la Luxemburg plătiți din bugetul european cu milioane de euro.

Laura Codruța Kovesi este ”activul” cel mai de preț pe care România îl deține la Bruxelles, în structurile puterii din planul doi al camerei de filmat. Generalii anemicului Deep State dâmbovițean (care dimineața plutesc după ce își umflă mușchii în oglindă) au desfăcut sticlele de șampanie pe 14 octombrie 2019, atunci când Comisia Europeană a confirmat numirea în funcție a d-nei Kovesi. În comparație cu europarlamentarul Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE (adică politicianul român cu cea mai înaltă poziție la Bruxelles) procurorul șef Kovesi putem spune că se află cu 15 etaje mai sus.

Eroina anticorupție și-a petrecut deja patru ani în aerul rarefiat de la Luxemburg, dintre care ultimii doi i-a dedicat șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Însă cu ce rezultate, domnilor generali de la Cotroceni? Care au fost avantajele României în urma încununării eforturilor domniilor voastre de a avea un ”anchetator nemilos”, un adevărat Corrado Cattani în vârful piramidei puterii? Cu ce informații prețioase ne-am ales ca stat mic, periferic, dar cu pretenția că suntem conduși de oameni inteligenți? Au fost politicienii de la Bruxelles mai sensibili față de greutățile prin care trece România, după ce d-na Kovesi a închis ochii la grave acte de corupție?

Înțelegem ca după doi ani de anchetă dură, nemiloasă, după doi ani de bătut apa-n piuă, rezultatele sunt cele pe care le vedem. Explicațiile nu pot fi decât două: 1) investigațiile procurorului Kovesi au fost un fiasco – și atunci generalii de la Cotroceni ar trebui să-i ceară socoteală sau 2) discuțiile generalilor cu d-na Ursula, prin intermediari, în baza informațiilor furnizate de Kovesi, au eșuat lamentabil (în sensul că șefa Comisiei Europene a promis mult și nu a livrat nimic).

În ambele cazuri, România a ieșit extrem de șifonată. Cele mai vizibile mega-eșecuri sunt legate de accesul în Schengen și banii din PNRR. Ambele ar fi fost ușor de rezolvat de către Ursula von der Leyen, prietena d-nei Kovesi. Binențeles, cu condiția ca eroina anticorupție să-și fi făcut treaba măcar la nivelul minim la care Deep State-ul de la Cotroceni își pusese speranța.

Cu alte cuvinte, vinovații rămân nepedepsiți, în timp ce noi am rămas păgubiți și de miliardele din afacerea Pfizer. Mai mult, am pierdut peste 2 miliarde de euro din PNRR (deocamdată!), iar alte miliarde se duc pe apa sâmbetei pe motiv de Schengen. În plus, din bugetul României pleacă vagoane întregi de dolari către armament, gaze lichefiate și regimul Zelensky, la sugestia aceleiași doamne Ursula von der Leyen.

Patru ani la Luxemburg pentru Laura Codruța Kovesi se traduc printr-un eșec magistral, din orice unghi am privi.

Pentru că veni vorba de eșec, Comisia Europeană și-a manifestat intenția de a achiziționa noile vaccinuri anti-Covid. Cel mai probabil de la Moderna (via Bill Gates), dat fiind că celebrul și păgubosul contract cu Pfizer expiră în 2027. Explicația potlogarilor de la Bruxelles: să aibă clienții de unde alege – adică de la minim doi producători.

Altfel, mandatul d-nei Kovesi la Luxemburg se termină abia peste 3 ani. Timp suficient pentru a ne demonstra că ne-am înșelat. Și că, în ciuda drapelului bicolor pe care îl poartă în piept, inima încă îi bate pentru România.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. „Multe dintre rudele tale și-au pierdut viața când bomba atomică a distrus Hiroshima la pământ. Ai crescut cu poveștile supraviețuitorilor. Și ai vrut ca noi să ascultăm aceleași povești, să înfruntăm trecutul și să învățăm ceva despre viitor. A fost un început serios pentru G7 și unul pe care nu îl voi uita, mai ales într-un moment în care Rusia amenință că va folosi ÎNCĂ O DATĂ arme nucleare (when Russia threatens to use nuclear weapons once again). Este odios, este periculos – și în umbra Hiroshimei, este de neiertat.” – Lauda de către președintele von der Leyen pentru premierul japonez Kishida la Atlantic Council Awards 2023

    Hotărârea Curții Supreme din SUA: Vaccinurile Covid nu sunt vaccinuri.

    Robert F. Kennedy Jr. a câștigat un proces împotriva tuturor lobbyiștilor din domeniul farmaceutic.
    Vaccinurile Covid-19 nu sunt vaccinuri. În decizia sa, Curtea Supremă confirmă că daunele cauzate de terapia genetică cu mRNA Covid sunt ireparabile.
    Întrucât Curtea Supremă este cea mai înaltă instanță din Statele Unite, nu există alte căi de atac și toate căile de apel sunt epuizate.
    Această decizie creează un precedent internațional.

  2. Eu mă mir că în toamna anului de grație 2023 cineva mai are vreun dubiu asupra ”hramului” pe care-l poartă această individă. Simplul fapt că se găsește de atâția ani împreună cu Adina Vălean printre javrele globaliste de la Bruxelles și în tot acest răstimp nu a făcut NIMIC pentru cauza poporului român ci a slugărit exclusiv pentru stăpânii ei de la Davos este suficient ca numele ei să ajungă la lada de gunoi a istoriei. Să ia exemplu de la Cristian Terheș, cea mai bună dovadă că SE POATE chiar și la Bruxelles printre satane, cu condiția să nu fii un slugoi globalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs