Neoliberalii lui Scholz, infractori dovediți

Avem confirmarea oficială: migrația ilegală în UE este sprijinită din fonduri guvernamentale. Cancelarul Olaf Scholz a admis că Germania finanțează puternic ONG-urile care se ocupă de migrație de ruta Africa-Italia, prin Marea Mediterană.

Ministerul de Externe de la Berlin a explicat presei italiene că fenomenul nu este unul nou. De ani de zile Germania virează milioane de euro traficanților de persoane, sub pretext umanitar. Teoretic, banii sunt folosiți pentru operaţiuni de salvare a migranţilor care folosesc ambarcațiuni improvizate pentru a ajunge în Italia. Practic, ONG-urile ”nemțești” nu fac decât să înlesnească migrația ilegală.

Vicepremierul italian Matteo Salvini a calificat drept ”ruşinoase şi inacceptabile” acţiunile guvernelor care ”finanţează asociaţii private străine şi umplu Italia de migranți ilegali”.

Fără doar și poate, guvernul de la Berlin este complicele unor infractori. Pentru că trecerea ilegală a frontierei constituie infracțiune în orice stat (fie că vorbim despre o democrație de tip liberal sau o autocrație).

După cum ne amintim, ex-cancelarul Angela Merkel a deschis larg granițele Uniunii Europene în vara lui 2015: circa un milion de așa-ziși refugiați din Africa și Orientul Mijlociu au ajuns în Germania în doar câteva luni. Entuziasmul neoliberalilor s-a stins rapid, după ce în noaptea de Revelion 2015/2016 numeroase femei din Köln au fost agresate de migranți. Așa că în decembrie 2016, la congresul CDU, Merkel a bătut în retragere, afirmând că o situație precum cea din vara lui 2015 ”nu poate, nu trebuie și nu are voie să se repete”.

Prin urmare, globaliștii de la Berlin (impulsionați, desigur, de îndrumătorii lor de la Washington) au găsit metode mai subtile de sprijinire a migrației ilegale. Ele tocmai au fost devoalate de Ministerul de Externe al guvernului Scholz.

Ca și în alte afaceri murdare derulate prin intermediul unor ONG-uri, putem presupune fără să greșim prea mult că finanțarea provine din multiple surse. Parteneriatul de forță guverne-corporații reprezintă principalul ”combustibil” nu doar în cazul instituțiilor de presă mainstream. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să fie o surpriză dacă am afla că ONG-urile care acționează mână-n mână cu traficanții de pe Mediterană obțin bani atât de la Soros, cât și de la corporații și guverne (ca cel de la Berlin). Desigur, la inițiativa lui Soros.

Sunt două mari minciuni folosite de mass-media și de politicienii liberali. În primul rând ni se spune că ar fi vorba despre o chestiune strict umanitară. Și că milioanele de migranți provin doar din țările lovite de război sau catastrofe naturale (trecem peste întrebarea ”Cine a generat războaiele?”). Aici merită subliniat că politicienii noștri evită să rezolve problema la sursă. Evită să ajute susținut țările respective, astfel încât migrația ilegală să se diminueze. Gândiți-vă câți bani se investesc în industria de armament – ca să dăm un singur exemplu, și câți în eradicarea sărăciei din Africa.

A doua mare minciună face trimire la situația demografică din UE. Ni se spune că forța de muncă dispare și, ca atare, suntem nevoiți să o aducem din Africa. Chiar încălcând legile, cum procedează Germania. Așa o fi? Oare nu mai găsește Scholz forță de muncă în Bulgaria, Ucraina, Lituania, România, Polonia, Serbia, Rusia, Moldova, Albania, Macedonia ș.a.m.d.? Oare nu pot fi aduși oameni de oriunde, dar legal, cu vize pe pașaport?

Să fim realiști. Globaliștii doresc un singur lucru: amestecarea raselor în Europa, la viteză maximă. Pentru că ”cetățeanul global” nu are țară, nu are rădăcini, nu are nimic de apărat. Rasa devine astfel un amalgam care tinde spre uniformizare, genul devine incert, iar credința rămâne una singură – în zeii din fruntea corporațiilor și a Guvernului Mondial.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. O confesiune pentru Opozitia. Sunt scriitor roman cu o foarte indepartata in timp sorginte greceasca (din insula Chios). Gasiti pe Google, pentru edificare, o mare parte din cartile mele. Relativ recent am publicat la Humanitas doua din cele trei volume de proza sub titlul generic OMUL CA IARBA. Nu le cautati, fiindca nu se mai gasesc, decat poate la anticari. Pe al treilea si ultim volum din trilogie, desi este gata de doi ani, nu il pot publica in Tara mea, pentru ca el cade sub incidenta legii abuzive antiromanesti si anticonstitutionale impuse de maleficul crin-elie-antonescu-wiesel, mai precis crin wiesel, care a pus calus in gura Romaniei. Pana nu se va abroga aceasta lege smintita antinationala, antisociala, anticulturala, antiliterara, ma vad condamnat la tacere in propria mea Tara, unde un nou tip de cenzura, mult mai dura si mai parsiva decat cea dinainte de 89, continua sa marginalizeze scriitori, ziaristi, sociologi, ganditori, eseisti, istorici. Este vorba de infama lege terorista 217/2015 pe care nimeni nu a abrogat-o si nici nu are de gand sa o abroge.

  2. Referitor la comentariul de mai sus, stiu perfect ca ambele cai de stopare a avalansei de uneltiri si atacuri impotriva albilor europeni sunt utopice, sunt nerealizabile in cadrul Sistemului. Si regret asta.

  3. Aceasta conspiratie mondiala askenazo/khazara satanista/sionista exista de mult timp, dar (ca sa fac un joc de cuvinte) s-a deconspirat dur si virulent in ultimii cativa ani. Ea nu s-a manifestat doar recent cu teroarea covidista, climaterica etc. ci si-a aratat coltii din timp, incepand cu corectitudinea politica, prima piatra de poticnire impinsa inaintea omenirii neprevenite. Au urmat migratia rasiala, incurajarea pe toate caile a LBTQ, atacurile la adresa Bisericii, a familiei, a copiilor, pe scurt a normalitatii sub toate aspectele. In momentul de fata omul Alb european Arian caucazian (va amintesc ca termenul Arian insemna Nobil) este atacat permanent, este asaltat in casa lui, in familia lui, in gradina lui, in regiunea si tara lui – si nu stie sa se apere. El este o victima sigura atata timp cat nu realizeaza atacul concentrat la care este supus, si nu reactioneaza puternic la avalansa aceasta de rautate criminala. Intreaga conspiratie globalista s-ar fasai imediat daca i s-ar lua puterea (adica Banul, averea, mormanul de aur pe care sta) si daca Albii amenintati in insasi existanta lor S-AR UNI intr-un singur suvoi de energie bine directionata, in calea caruia nimic nu poate rezista. Conflictul actual intre plutocratii care sunt totusi doar un pumn de oameni malefici, si omenirea dezorientata de atatea napaste care s-au abatut si se tot abat intentionat asupra ei, are o categorica tenta Rasiala, intrucat cei care l-au initiat si acum il intretin, sunt de alta rasa decat populatiile albe europene pe care le urasc si carora le doresc extinctia. Pe scurt: luati-le aurul (si atunci dispar de la sine: – nu uitati: capul sarpelui este sistemul financiar) si uniti-va la scara continentala contra dusmanului comun. Alta cale nu exista. E dureros sa vezi atatia oameni bine intentionati si treziti brutal la realitate, dar care nu stiu sa se uneasca si sa isi gaseasca lideri demni de incredere si curajosi. E o neputinta statuta cu care nu ma pot impaca.

  4. Atunci când vine vorba de migrația rasială, oculta mondială khazaro-satanistă nu face decât să urmeze cu precizie doktrina emisă încă din 1923 de Richard Nikolaus conte de Coudenhove-Kalergi, unul dintre cei mai mari kriminali ai istoriei. A se consulta pe internet detaliile Planului Kalergi uneltit acum fix O SUTĂ de ani, și apoi se va înțelege că nimic din ceea ce ni se întâmplă acum nu este aleatoriu ci este rezultatul unei conspirații mondiale care a fost lăsată mult prea mult timp să existe fără a fi exterminată de pe această planetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs