Mirajul BRICS și plecarea după fentă

Nu există globaliști răi și globaliști buni. Există doar scopul final: Guvernul Mondial.

BRICS s-a prezentat lumii ca o organizație alternativă la G7 (occidentul colectiv) care s-ar opune globalismului unipolar prin promovarea multipolarității. Ei bine, în realitate constatăm că această ”lume multipolară” se supune integral și fără să crâcnească instituțiilor aflate sub controlul G7: ONU, FMI, OMS, OMC, Banca Reglementelor Internaționale ș.a.m.d. BRICS nu doar că recunoaște autoritatea organizațiilor de mai sus, manevrate de SUA, dar face tot posibilul să pună în aplicare principalul program globalist – Agenda 2030.   

Ștergeți cu buretele ce ați citit pe internet sau ați auzit din gura unor lideri care pretind că reprezintă ”alternativa”. Nu trebuie decât să citiți Declarația finală a summitului BRICS din Africa de Sud, din 23 august 2023, intitulată sugestiv ”Parteneriat pentru creștere accelerată reciproc, dezvoltare durabilă și multilateralism incluziv” (link aici). Ce scrie acolo, negru pe alb, ar trebui să-l convingă până și pe cel mai înflăcărat suporter al BRICS de faptul că totul este o mare cacealma, cu scopul încă nedeclarat al fuzionării G7-BRICS într-un Guvern Mondial.  

Câteva extrase din declarația amintită vorbesc de la sine: ”Reafirmăm apelul pentru punerea în aplicare a Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă în cele trei dimensiuni ale sale: economică, socială și de mediu, într-o manieră echilibrată și integrată”. Tocmai ce-am scris, ieri, despre cele 17 principale Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale Agendei 2030, sub egida ONU. Declarația finală BRICS lasă prea puțin loc la interpretări: ”Recunoaștem importanța punerii în aplicare a ODD într-o manieră integrată și holistică, printre altele prin eradicarea sărăciei, precum și prin combaterea schimbărilor climatice”. Ce credeți că a declarat marioneta Iohannis la ONU, despre ODD-urile Agendei 2030? Iată: ”România a făcut progrese semnificative în ceea ce priveşte ODD-urile asociate protecţiei mediului şi limitării schimbărilor climatice”. 

Farsa Apocalipsei Climatice a fost îmbrățișată cu ambele mâini de ”salvatorii asupriților”, reuniți sub cupola BRICS: ”Suntem de acord că este necesar să apărăm, să promovăm și să consolidăm răspunsul multilateral la schimbările climatice și să colaborăm pentru un rezultat pozitiv al celei de a 28-a Conferințe a părților la Convenția-cadru a Organizației Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice”. Așa-i că sună bine? Parcă ar fi declarația lui Joe Biden, nicidecum a liderilor BRICS.  

Iată ce cred China, Rusia, Brazilia, India și ceilalți dizidenți anti-globaliști despre pandemii: ”Ne angajăm să ne intensificăm eforturile în vederea îmbunătățirii capacității noastre colective de prevenire, pregătire și răspuns la nivel mondial în caz de pandemie și să ne consolidăm capacitatea de a lupta în mod colectiv împotriva oricăror astfel de pandemii în viitor”. Probabil că Bill Gates se distrează teribil. Așa opoziție mai rar, nenicule.  

Situația e simplă: ideea înființării BRICS a venit tot de la americani. Mai precis, bancherii de la Goldman Sachs au inventat încă din 2001 acronimul pentru cele patru țări care vor remodela economia mondială – Brazilia, Rusia, India și China (vezi link aici).

Așadar, BRICS are ca unic scop aducerea sub aceeași umbrelă globalistă a unor ”nuci tari” ca Iran sau Coreea de Nord, unde sentimentele anti-americane ar fi făcut imposibilă cooptarea în cadrul Agendei 2030 și, ulterior, în Guvernul Mondial. Punerea indisciplinaților (teroriști, dictatori, suverani) sub controlul unor puteri economice și militare ca Rusia și China – declarat antioccidentale, reprezintă unica metodă de cooptare în planul globalismului de tip Davos.

Dacă aveți, totuși, cel mai mic dubiu că BRICS joacă într-o piesă de teatru absurd sub regia Deep State-ului globalist din Statele Unite, gândiți-vă ce interese ar avea acești așa-ziși disidenți să fie dirijați, în cazul unei noi pandemii, tot de către Organizația Mondială a Sănătății – o instituție subordonată miliardarului Bill Gates, potrivit revistei americane Politico.  

Nu sperați, în zadar, că va veni cineva în Europa să ne salveze. Doar noi vom fi capabili să răsturnăm munții, dacă avem suficientă credință.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Varianta Mu spune:

    Nu este deloc naspa. Este foarte bine ca cele din Apocalipsa se intampla chiar sub ochii nostri, noi fiind generatia finala.
    Este timpul sa parasim planeta puscarie…este momentul sa mergem ACASA!

  2. Varianta Mu spune:

    Prea putini inteleg ca diavolul joaca la ambele capete.
    Fratiorii in sortulete nu se lupta pe bune niciodata intre ei.
    Este doar pentru show si perdeaua de fum la care privesc naivii care se cearta, tinand partea unuia sau altuia.
    Arhiamagitorul stie de mii de ani cum sa tina mintea oamenilor ocupata cu nimicuri, pentru a nu intelege realitatile spirituale.

  3. GHEORGHE RADU spune:

    Naspa. Cele scrise la Apocalipsa se implinesc fara doar si poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs