Blinken și experții occidentali încă se îmbată cu apă rece

Dacă ați crezut că numărul îngrozitor de victime ucrainene și eșecul Ucrainei de a sparge prima linie de apărare Surovikin după mai bine de trei luni de luptă vor pătrunde în sfârșit în craniile groase ale echipei de securitate națională a lui ”O’Bidens” și ale unei serii de experți militari și îi vor trezi în legătură cu iminenta catastrofă ucraineană, mai gândiți-vă o dată. Acești oameni joacă pe o mână pierdută. Ei nu se prefac. Ei chiar cred în rahatul pe care îl spun.

Iată câteva dintre cele mai fanteziste comentarii ale lui Antony Blinken în timpul unei conferințe de presă de miercuri, de la Kiev, cu ministrul ucrainean de externe Kuleba.

Statele Unite sunt angajate să dea Ucrainei puterea de a-și scrie propriul viitor.  În creuzetul războiului brutal și continuu al președintelui Putin, Statele Unite și Ucraina au forjat un parteneriat care este mai puternic ca niciodată și care crește în fiecare zi. Vom continua să fim alături de Ucraina, iar astăzi anunțăm o nouă asistență în valoare totală de peste 1 miliard de dolari în acest efort comun. Ajutorul include 665,5 milioane de dolari în noua asistență militară și civilă pentru securitate. În total, am angajat peste 43 de miliarde de dolari în asistență de securitate de la începutul agresiunii rusești.

De când am fost ultima dată aici, în urmă cu aproape exact un an, forțele ucrainene au recucerit mai mult de 50 la sută din teritoriul confiscat de forțele rusești din februarie 2022. În contraofensiva în curs de desfășurare, progresul s-a accelerat în ultimele săptămâni. Noul pachet de asistență va contribui la susținerea contraofensivei și la crearea unui impuls suplimentar.

Cineva trebuie să îl învețe pe Tony cum să citească o hartă a Ucrainei și cum să numere. Occidentul continuă să insiste asupra retragerii Rusiei de la Harkov în urmă cu un an ca fiind o înfrângere majoră pentru Rusia. Renunțarea la sute de kilometri pătrați de terenuri agricole nu este semnificativă din punct de vedere militar. Rusia, în schimb, a continuat să avanseze spre vest – vă amintiți Bakhmut și lista lungă de orașe și sate pe care Rusia le-a capturat înainte de acea bătălie? Capturarea și controlul Rusiei asupra orașelor Melitopol și Mariupol rămâne necontestată. Doar pentru că Ucraina accelerează o mașină într-un dig de beton nu înseamnă că accidentul de mașină care urmează va fi un succes. Măcelul forțelor ucrainene continuă, cimitirele ucrainene explodează pe la cusături, iar Rusia transformă zilnic tancurile și vehiculele blindate furnizate de Occident în grămezi de vechituri în flăcări.

Noile fonduri pentru securitate pe care le anunțăm astăzi vor fi, de asemenea, susținute de sosirea tancurilor Abrams americane în această toamnă și de pregătirea piloților ucraineni pe F-16 în Statele Unite, în completarea pregătirii deja în curs de desfășurare în Europa.

Chiar dacă ne maximizăm sprijinul acordat Ucrainei pentru a contracara actuala agresiune rusă, ne angajăm să ajutăm Ucraina să construiască o forță pentru viitor, care să poată descuraja viitoarele agresiuni.  Astăzi am discutat cu președintele Zelenskyy despre acorduri de securitate durabile pe termen mai lung, care vor oferi asistență de securitate continuă și echipamente militare moderne pe uscat, în aer, pe mare și în spațiul cibernetic, precum și instruire și schimb de informații. Departamentul de Stat conduce aceste discuții, care vor continua în lunile următoare.

Hei Zelensky. Fii calm, omule. Joey Baby îți trimite avioane de luptă vechi de 50 de ani care nu au nicio șansă să supraviețuiască unei întâlniri cu apărarea aeriană rusă. Mie îmi sună ca un ”schimbător de joc”. Unde anume va fi antrenată această ”forță a viitorului”? În 29 de locații separate, cu 29 de instructori care vorbesc 29 de limbi diferite? Ce ar putea merge prost în acest scenariu? Sunt sigur că Europa va fi încântată să găzduiască recruți ucraineni proaspăt racolați, care suferă de HIV sau tuberculoză.

Acum, Rusia pretinde că ar fi dispusă să se întoarcă la Inițiativa pentru Marea Neagră dacă i se îndeplinesc condițiile. Organizația Națiunilor Unite a înaintat o propunere care îndeplinește aceste condiții, dar Putin continuă să se împotrivească. Între timp, Rusia se folosește de denaturarea pieței pentru a profita de exporturile record ale propriilor sale cereale. Pe măsură ce creștem presiunea internațională asupra Rusiei de a reveni la Inițiativa privind cerealele din Marea Neagră, lucrăm cu Ucraina ca să găsim și să folosim rute alternative pentru transporturile sale de cereale către alte țări.

Pentru ca Ucraina nu doar să supraviețuiască, ci și să prospere, sprijinim, de asemenea, eforturile sale de a se reconstrui în urma agresiunii Rusiei.  La Conferința de redresare a Ucrainei, care a avut loc la Londra în urmă cu câteva luni, am promis că Statele Unite vor investi peste 520 de milioane de dolari pentru a face ca infrastructura energetică a Ucrainei, din care mai mult de jumătate a fost distrusă de Rusia, să fie mai curată, mai rezistentă și mai integrată cu Europa. Facem noi investiții pentru a spori transparența instituțiilor ucrainene și a consolida statul de drept, astfel încât democrația ucraineană să răspundă și mai bine la nevoile poporului său și să poată atrage capitalul privat necesar reconstrucției.

Turnarea de bani în sacul fără fund a corupției ucrainene garantează doar îmbogățirea celor care îl susțin pe Zelensky. Nu este o coincidență faptul că Zelensky l-a ”concediat”, în ajunul întâlnirii sale cu Blinken, pe fostul șef al apărării ucrainene Reznikov, pentru că era ”corupt”. Serios? Reznikov este pe val? Atunci de ce nu a fost arestat? Oh, am uitat. Se pare că Zelensky îl pedepsește pentru corupția sa trimițându-l la Londra, ca ambasador al Ucrainei. O, ce oroare! Imaginați-vă durerea pe care o va suferi Reznikov având de îndurat conversații și o băutură sau două cu Rishi Sunak și alte personalități britanice. Sper că îi plac Fish & Chips și berea caldă. Acum este clar că renunțarea la Reznikov nu a fost nimic mai mult decât un gest de propagandă menit să liniștească o presă leneșă, dornică să scrie mai multe aberații despre Zelensky, care a luat măsuri împotriva actorilor care se ocupă cu escrocherii.

Iată înregistrarea video a conferinței de presă comune a lui Blinken și Kuleba:

Blinken nu este singurul care manifestă simptome de psihoză. Băieții de la WarOnTheRocks își fac partea lor pentru a promova fanteziile de război ucrainene. Voi face un simplu link către articol. Dacă alegeți să îl citiți, vă rugăm să asigurați toate obiectele ascuțite și armele de foc într-un loc care nu vă este ușor accesibil. Nu vreau ca vreun cititor să se rănească accidental în timp ce reacționează la prostiile scrise de MICHAEL KOFMAN ȘI ROB LEE, PERSEVERANCE AND ADAPTATION: UKRAINE’S COUNTEROFFENSIVE AT THREE MONTHS. Eu aș fi intitulat articolul lor: ”DEAD COUNTRY WALKING”. Dar nu sunt editorul lor, așa că nu contează.

Blinken și o grămadă de experți încă insistă că pot zări o lumină la capătul tunelului. Ei refuză să vadă că este vorba despre Expresul Moscovei, care se îndreaptă spre ei și urmează să-i calce.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs