Soluțiile sunt înfricoșătoare: Partea 1 – Este timpul să readucem milițiile cetățenești înapoi

Cea mai frecventă replică pe care o veți întâlni din partea scepticilor și a oamenilor necinstiți atunci când vine vorba de discutarea problemei declinului economic, a colapsului social și a conspirației dovedite a instituțiilor globaliste de a centraliza puterea sub forma unui sistem financiar mondial și a unui guvern mondial: ”Este foarte bine să vorbești despre probleme, dar dacă nu poți veni cu soluții, analiza ta este irelevantă.”

O tactică clasică de dezinformare. Ea sugerează că persoana care a identificat problema trebuie să rezolve și problema, altfel nu ar trebui să fie luată în serios. Acest lucru se numește ”deviere”. Adesea, soluțiile la declinul economic și social necesită ca masele de oameni să fie educate cu privire la amenințări, astfel încât să se poată organiza pentru a face schimbări. Iar asta presupune să se vorbească despre probleme. A vorbi despre pericol ESTE soluția (până la un punct).

În ceea ce privește conspirația directă și tirania, soluția ar fi, de obicei, războiul și eliminarea cabalei din spatele agendei. Acest lucru presupune să vorbești despre problemă și să inspiri oamenii să se organizeze pentru luptă.

Dar ce se întâmplă când, în cele din urmă, aveți numărul necesar pentru a face ceva? Aș fi parțial de acord că libertarienii, conservatorii, independenții și moderații care alcătuiesc ceea ce eu numesc ”Mișcarea pentru libertate” tind să vorbească mult mai mult despre probleme, până la punctul în care soluțiile se pierd în fervoarea discuțiilor.

După aproape 20 de ani în care am scris pentru această mișcare, am observat un tipar constant – Când public un articol care identifică un atac concertat asupra economiei americane, de exemplu, numărul audienței este mare. Când scriu un articol despre metodele de prevenire a colapsului, cum ar fi piețele independente de troc și producția localizată, traficul se reduce la jumătate. Adevărul este că soluțiile reale nu sunt sexy, ci înfricoșătoare.

Oamenii pot deveni dependenți de faptul că privesc cum se prăbușește sistemul și îmi dau seama că este greu să nu te uiți la o epavă de tren. Dar când vine momentul să facă ceva în legătură cu dezastrul și să ia decizii dificile, mulți oameni fug. Asta trebuie să se schimbe.

Având în vedere problema expusă mai sus, lansez o serie de articole care se concentrează NUMAI pe soluții. Ele nu sunt soluții de argint; nu îi vor salva pe oameni de luptă sau de greutăți. Ele nu vor pune capăt imperiului globalist cu o singură schimbare socială sau inovație tehnologică calculată. Astfel de soluții nu există, iar oricine susține contrariul este fie ignorant, fie un impostor care încearcă să vă atragă în a vă complace. Adevăratele soluții necesită muncă grea, sacrificii, curaj, tenacitate și, mai presus de toate, risc.

Dacă o soluție pentru tiranie și colaps nu vă sperie măcar puțin, atunci probabil că nu este o soluție legitimă.

Și, dacă există o soluție care a fost demonizată mai mult decât oricare alta în epoca noastră modernă, aceasta este miliția cetățenească. Este greu să te gândești la un tabu mai mare, la un concept mai batjocorit și disprețuit decât miliția, și asta de ambele părți ale culoarului politic. Mulți stângiști urăsc miliția pentru că se tem de ea; mulți republicani urăsc miliția pentru că ei cred că îi face să pară ”extremiști”. Îmi pare rău pentru astfel de patrioți, dar dacă a existat vreodată un moment pentru măsuri extreme, acesta este acum.

Poate că vorbim despre o chestiune de condiționare a publicului? Milițiile sunt răufăcătorii din toate filmele, din toate emisiunile TV, din toate cărțile și benzile desenate. Articolele din toate publicațiile importante avertizează an de an că milițiile sunt partea întunecată a culturii americane; un mod de organizare pentru ”rasiști” și ”fasciști” și, mai ales, pentru ”teroriști”. Ei sunt băieții răi, nu-i așa? Cine vrea să fie văzut ca un tip rău?

Așadar, conservatorii și libertarienii se poticnesc încercând să găsească modalități de a organiza o apărare fizică împotriva invaziei autoritarismului, fără a numi aceste eforturi o miliție. Este de înțeles; cuvântul cu ”M” are un stigmat care a fost elaborat cu grijă de mass-media de-a lungul deceniilor.

Dacă spuneți că înființați o ”pază de cartier” oamenii vă ascultă cu mintea deschisă. Dacă înființați o miliție, oamenii văd imagini cu țărănoi grași care se joacă de-a Batman în pădure, cu fundurile la vedere (apropo, țărănoii sunt unii dintre oamenii mei preferați). Ei se retrag imediat, și s-ar putea să nu știe nici măcar de ce. Este deoarece au fost antrenați să reacționeze astfel.

Există un motiv pentru care milițiile civile au fost una dintre primele protecții constituționale desființate și rearanjate de guvernul nostru. Președintele a primit prerogativul de a apela la milițiile de stat ca mijloc de suprimare a rebeliunii interne de-a lungul anilor 1800, apoi a desființat încet-încet milițiile cu totul și le-a înlocuit cu Garda Națională modernă prin Legea Dick din 1903 (NG nu este acum nimic mai mult decât o altă ramură a armatei permanente și nu o miliție adevărată).

O populație civilă înarmată și, cel mai important, PREGĂTITĂ, care operează în afara supravegherii federale, reprezintă o amenințare pe care nicio oligarhie nu ar permite-o vreodată în mod voluntar. Este mingea de distrugere supremă împotriva corupției guvernamentale. Iată motivul pentru care cel de-al doilea amendament a fost deja, într-o anumită măsură, neutralizat.  A pierdut una dintre cele două părți vitale: dreptul de a deține arme de foc a fost menținut, dar organizarea cetățenilor a dispărut. Fără ambele elemente, țara nu va fi niciodată cu adevărat sigură și liberă.

Motivul pentru care mass-media modernă a fost atât de ostilă conceptului de miliție este că se teme de organizarea patrioților mai mult decât orice altceva. Ei vor ca oamenii să fie izolați unii de alții, concentrați doar pe propriile eforturi de pregătire, dar în permanență vulnerabili din cauza capacității lor limitate de a proiecta apărarea sau ofensiva. Dacă ești singur, cercul tău de securitate este casa ta și ușa din față – ești condamnat. Dacă faci parte dintr-o miliție, cercul tău de securitate este orașul tău, sau județul tău, sau poate chiar întregul stat. Acum aveți o șansă de a supraviețui și de a rămâne liberi.

Vor exista persoane care vor susține că o soluție de miliție este imposibilă deoarece, pentru ca astfel de grupuri să fie legale din punct de vedere constituțional, ele trebuie să fie aprobate de guvernul statului în care locuiesc și să funcționeze după bunul plac al Casei Albe. Ar fi valabil numai dacă am urmări o miliție ”constituțională”; cred că această ipoteză a picat de mult timp. Dacă establishmentul nu respectă intenția inițială a Constituției, atunci nu mai putem juca după aceleași reguli ca strămoșii noștri. Trebuie să ne organizăm în afara liniilor.

Milițiile trebuie să existe, indiferent dacă sunt aprobate sau nu. Ar trebui să se urmărească cooperarea la nivel de stat sau de județ, dar acest lucru depinde de onoarea guvernului local respectiv. Dacă ele nu cooperează și nu sunt onorabile, atunci cetățenii vor trebui să se organizeze oricum.

Prevăd că unii guvernatori de state roșii vor lua măsuri pentru a forma miliții. Nu sunt genul de persoană care crede că fiecare lider politic este ”controlat”. Dacă ar fi fost adevărat, atunci toate statele roșii ar fi continuat seria de lockdown-uri și ar fi încercat să impună pașapoartele de vaccinare, așa cum au făcut statele albastre. În schimb, au ripostat. Voi da credit acolo unde se cuvine.

Dacă vreun guvernator cu spirit de libertate citește acum acest articol, i-aș sugera să ia serios în considerare intensificarea eforturilor de a readuce sistemul de miliție în statul lor. Aceste grupuri se vor forma oricum în cele din urmă, iar adăugarea unei legitimități prin intermediul statului ar dezamorsa o mulțime de conflicte în viitor. Și vă spun asta, dacă credeți cu adevărat în libertate și în idealul american, VA veni un moment în care va trebui să vă sprijiniți pe cetățenii de rând pentru a menține securitatea statului dumneavoastră. Nu doar de adversarii corupți de la nivel federal, ci și de invazia străină (sau de imigrația ilegală), precum și de revoltele și jafurile comise de grupuri de stânga în propriile voastre orașe. Nu așteptați până când va fi prea târziu.

Dacă un guvern statal nu este dispus să susțină milițiile recunoscute legal, atunci ar putea fi posibilă organizarea la nivel de județ. Aș spune chiar că primul guvern județean care va face acest lucru va declanșa o furtună și sute de alte județe îi vor urma exemplul. Este nevoie doar de unul singur care să facă un pas înainte. Rămâne valabil și pentru milițiile de stat.

Care ar fi scopul acestor miliții? Să acționeze ca un factor de descurajare pentru forțele cu intenții rele, în primul rând. Nu putem permite ca guvernul federal și elitele să dețină monopolul asupra capacității de a proiecta puterea. Dacă o facem, atunci țara va fi înrobită. Și, deși am încredere în puterea tacticilor asimetrice, cei peste 50 de milioane de posesori de arme de foc activi în prezent în SUA ar putea fi mult mai eficienți dacă ar lucra împreună pentru a utiliza aceste tactici. Ei ar oferi cu siguranță un obstacol mult mai impunător pentru elite.

Descurajarea este cea mai bună apărare posibilă. Atunci când aceasta eșuează, mai bine să ai prieteni decât să fii singur.

În al doilea rând, în toată America se desfășoară ample antrenamente de apărare și există milioane de trăgători foarte buni. Îndrăznesc să spun că sunt mai mulți trăgători buni aici decât în toate celelalte țări la un loc. Și prin asta mă refer la trăgători calificați, care pot provoca pagube importante unui inamic. Însă în acest moment nu se desfășoară practic niciun antrenament pentru unități mari; totul vizează apărarea personală și, uneori, tacticile pentru unități mici. Milițiile ar fi utile pentru a-i învăța pe americani cum să lupte ca o forță mai mare, dacă este necesar.

Desigur, ar fi un ”antrenament paramilitar” și ar fi ”rău”, dar cui îi pasă? Optica devine din ce în ce mai puțin importantă pe măsură ce sistemul se degradează și criza crește. În cele din urmă, cred că este timpul să tragem o linie în ceea ce privește direcția pe care o ia țara noastră, iar înființarea de miliții este o modalitate solidă de a trimite un mesaj.

 

Pentru cei care așteaptă soluții civice, voi spune doar că eforturile politice dau rareori roade. O excepție surprinzătoare a fost rezistența față de mandatele Covid – este un lucru bun că am avut atât de mulți guvernatori conservatori dispuși să pună capăt mandatelor și să oprească nebunia la nivel de stat. Așadar, da, votul poate face ceva bun, dar nu ar trebui să ne bazăm pe el pentru a ne salva. Trebuie să existe o organizare dincolo de partidele politice, în domeniul rezolvării active a problemelor și a securității. Milioane de cetățeni care stau degeaba, așteptând 2-4 ani pentru a pune un buletin de vot în urnă, NU reprezintă o soluție la situația noastră actuală.

Vechile argumente de dezinformare vor ieși cu siguranță la suprafață ca răspuns la ideea miliției – se va spune că o miliție nu ar avea nicio șansă împotriva unui guvern tiranic susținut de o armată modernă și că ”AR-15 este inutil împotriva unui F-16”. Talibanii din Afganistan au ceva de spus despre această iluzie, la fel cum grupurile de gherilă au avut ceva de spus despre asta de generații întregi. Nu există nicio armată pe planetă care să poată înfrunta peste 50 de milioane de posesori de arme. Ar rămâne fără muniție cu mult înainte ca patrioții să rămână fără oameni.

Dar, dincolo de asta, trebuie să ne punem din nou întrebarea: de ce sunt atât de hotărâți să elimine drepturile celui de-al doilea amendament și să oprească revenirea milițiilor dacă aceste lucruri nu reprezintă o amenințare la adresa puterii lor? Dacă deținătorii de arme de foc ar putea fi eliminați de o mână de drone și tancuri, atunci de ce nu au făcut deja acest lucru și nu ne-au adunat pe toți? Motivul este clar – Pentru că, dacă establishmentul începe această luptă, știe că există o șansă să piardă. Dacă acum se tem de patrioții neorganizați și izolați, imaginați-vă cât de speriați ar fi tehnocrații dacă am restabili milițiile.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. … pana in ultima clipa cu speranta!Doar atunci cand nu mai este nimic de facut, cand nenorocirea le bate la usa, cand stiu ca nu mai au ce pierde, vor prinde acel curaj nebunesc pe care ti-l da instinctul de supravietuire!In acel moment ar trebui ca dintre ei sa se ridice lideri puternici, carismatici, respectati si care se pot impune prin fapte si discurs adevarat!Poate ne ajuta Bunul Dumnezeu sa mai apara in Romania cativa din marii nostri domnitori!

  2. Cam deviat pe arătură nenea Brandon Smith… Ce să faci cu milițiile împotriva deep state-ului? Împotriva TUTUROR instituțiilor statului mafiot, inclusiv cele militarizate? Împotriva korporațiilor kriminale? Împotriva presei mainstream ucigașe? Hai să fim serioși… ne pierdem vremea… Eventual poți să rezolvi problema rebeliunilor și jafurilor comise în 2020 de kriminalii Antifa sau BLM în orașele globaliste din State, dar în Europa este inutil.
    Vreți soluții? Păi hai să discutăm despre soluții.
    1. BOICOTUL. NU mai cumpărăm de la korporațiile kriminale din comerț – vor da faliment. NU mai deschidem televizorul – rating-urile se vor prăbuși. NU mai accesăm site-urile globaliste – aceeași consecință. PLECĂM de la furnizorii de utilități și servicii globaliști. NU mai luăm credite. Ș.a.m.d. N-au ce ne face. Șah-mat.
    2. NESUPUNEREA CIVICĂ. NU ne vaccinăm, NU purtăm botnițe de sclav, NU donăm pentru Ucraina, NU punem botul la încălzisme, NU participăm la nici o inițiativă globalistă, PROTESTĂM ÎN STRADĂ împotriva lor ori de câte ori avem ocazia, NU PUNEM BOTUL LA NARATIVUL OFICIAL – asta ca regulă generală.
    3. ȘANTAJĂM candidații în alegeri, mai ales în comunitățile mici: ori promovați agenda noastră, a cetățenilor, ori adio vot. Cu asfaltatul a funcționat, nu văd de ce n-ar merge și cu mizeria globalistă.
    4. TREZIM LUMEA. Știu din experiență personală că atunci când demontezi punct cu punct narativul kriminalilor globaliști, expui trădătorii și arăți cu degetul manipularea în mod constant, reușești să trezești între 30-50% dintre cei din jurul tău. Mai devreme sau mai târziu. Dar trebuie început de undeva. AZI!
    5. VOTUL trebuie să fie masiv împotriva globaliștilor. Chiar dacă vor măslui rezultatele și vor fura alegerile, ei vor ști EXACT câți suntem și ce credem noi despre ei. Și le va fi frică, pentru că nu sunt decât o adunătură de lași perverși.
    Din păcate noi NU facem toate astea și încă multe altele, mult mai dure, despre care am ales să nu le expun aici. Deocamdată. Atât timp cât populația NU acționează inteligent, mafia kriminală globalistă va merge mai departe. Așa au procedat TOATE diktaturile lumii, din cele mai vechi timpuri. Manipulării i se opune Adevărul, diktaturii i se opune revolta. Însă este nevoie de mult mai mult decât câțiva treziți. Câteva termite nu vor produce mari pagube, dar un mușuroi va face o casă să dispară în 2 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs