Condiții ideale pentru Guvernul Mondial

Să facem un mic exercițiu de imaginație. Să presupunem că Guvernul Mondial cu sediul la Davos (sau altundeva) a luat deja ființă. Printre miniștri, regăsim politicieni-marionetă de genul lui Macron, Scholz, Borrell, Ursula von der Leyen, dar și unii din aceeași categorie, din partea ne-occidentală a lumii.

Toate granițele funcționează în regim Schengen, cu unele mici restricții în țările încă subdezvoltate. Există un soi de Constituție globală, o lege a tuturor legilor, aflată deasupra legislației oricărui stat. Inclusiv deasupra Constituției SUA. După modelul din Uniunea Europeană, statele lumii își trimit la Davos globo-parlamentarii care ar trebui să le reprezinte interesele. Știm deja ce se întâmplă la Bruxelles, nu va fi cu nimic diferit.

În același timp, avem armată, poliție, justiție, servicii secrete cu acoperire planetară; avem instituții de tip OMS și Banca Mondială, dirijate de succesorii lui Schwab. Le regăsim în cadrul ONU, ele funcționează ireproșabil în special în zona de acoperire a NATO. Bineînțeles, vor avea jurisdicție în orice colț al lumii, în orice localitate, peste capul autorităților statale.

O astfel de conducere (care și-a manifestat deja pe deplin puterea, spiritul malefic și competențele în timpul pandemiei) are șanse mari să fie contestată de o parte a populației. Miliarde de oameni vor depinde de ”profesionalismul” și bunele intenții ale unor politicieni-marionetă. Ale unor oameni profund corupți, dirijați din umbră de diverși filantropi, de corporații și de generali ai serviciilor secrete.

Sistemul electronic de supraveghere, inteligența artificială și apariția monedei digitale programabile vor putea, teoretic, să suprime orice formă de protest. Rezistența se va retrage în munți sau în catacombele marilor orașe.

Ideea de Guvern Mondial, susținută din plin de politicieni, mass-media și elitele cointeresate material, are acum un obstacol declarat: polul de putere antagonist, reprezentat de BRICS+. Rusia și China propun un alt gen de guvernanță globală, în care interesele fiecărui stat să nu fie călcate în picioare de marile puteri.

Coalizarea țărilor nemulțumite de hegemonia americană (arogantă și adesea violentă) va urma același traseu ca Uniunea Europeană. BRICS va avea instituții proprii de reglementare, bancă de dezvoltare, monedă, curte de justiție, armată. Iar în viitor vom vedea și un parlament al Sudului Global, cu o Comisie condusă de omologul Ursulei von der Leyen. Desigur, vorbim despre o evoluție pe parcursul unor decenii.

Cooperarea dintre statele occidentale dirijate de Washington și Londra va fi la fel de strânsă ca cea dintre țările aflate în curs de dezvoltare, luate sub umbrela Moscovei și a Beijingului.

Vedem astăzi că atât Putin, cât și Xi își canalizează eforturile pentru a dezvolta rapid polul BRICS. Marele pericol va surveni în momentul unei crize reale sau fabricate. Să presupunem că peste 20 de ani cele două blocuri antagoniste devin foarte bine structurate și funcționează ireproșabil în baza unei ”democrații” de tip Bruxelles. Fiecare cu centrul său de comandă.

Orice pandemie cu o rată de mortalitate de peste 5%, orice ”atac” al extratereștrilor scoși de la naftalină de Pentagon, ar constitui suficiente motive pentru ca cele două blocuri să-și dea mâna în cadrul mult-visatului Guvern Mondial. Fără coalizarea polului BRICS, un astfel de fenomen ar fi imposibil.

Așadar, să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne menținem speranța și să urmărim evenimentele cu mare atenție.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Nu peste 20 de ani se vor crea condiții pentru guvernul mondial. În nici-un caz.
    Până în 2030 că așa prevede agenda. În 2030 toate punctele de pe agenda măreței resetări trebuiesc bifate ca realizate. Fără excepție.
    Ca să fim fericiți, evident fără a mai avea ceva.
    Se vede asta clar din hotărârile care se iau de către toți factorii de decizie, indiferent de nivelul la care se află. Ele n-au nici o logică. Indiferent în ce mod justificăm noi faptul că e vorba de aberații și nu de chestiuni științifice, ei merg înainte sfidând atât logica cât și știința. Efectiv nu le pasă.

  2. Va inteleg. Asa este precum scrieti. Totusi miscarea a inceput si nu mai poate fi oprita, bila se rostogoleste pe panta in jos si poate fi doar incetinita.

  3. Ceva nu rezoneaza in articolul Dv. Plecati de la premiza ca ambele blocuri se vor dezvolta in paralel ca doi poli de putere aproximativ egali. Nu cred asta. BRICS merge in sus din toate punctele de vedere, pe cand Occidentul Colectiv marcheaza esec dupa esec, fiind condus de politicieni ignoranti, cand nu sunt de-a dreptul prosti. Vestul coboara pas cu pas, este tot mai nesigur pe el, actiunile lui sunt anarhice si contraproductive, iar parghiile ii sunt erodate. Cand dedolarizarea se va infaptui cu adevarat, Vestul va fi pierdut, contradictiile vor deveni foarte puternice, foarte primejdioase, si principala lui sustinere – dolarul supraapreciat – nu va mai functiona. Or, asa cum bine s-a remarcat, capul sarpelui este sistemul financiar: odata acesta in declin, toata sandramaua bazata pe el se va prabusi.

    • Culmea este că nici China și nici Rusia nu au motive ca dolarul să pice brusc. Apoi, dacă s-ar întâmpla, mi-e teamă că reacțiile Vestului ar putea fi imprevizibile. Și deloc bune pentru simplii cetățeni.

  4. … Statele Unite ale Americii!Un studiu de caz: Newton Knight si Jones County, Mississippi.Extrapoland, putem face toti asta!Daca nu facem asta, suntem „mancati”!E simplu, stai la taiat ca mieii sau lupti ca un leu pana la capat.Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si romanii!

    • BINGO! Doamne-Ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs